- Adım
- -
- Cihazım
- -
- Konular
- 157
Hocam selam, daha önce modlu sürüm bi wp kullanmadım ne yalan söyliyeyim ancak sunduğu ek özellikler çok iyi. İş yerinde sıklıkla wp kullanıyoruz geçmeyi düşünüyorum buna yalnız ban vs gibi bir durum olur mu o kafamı kurcalıyor çünkü ban yersek iş durur bizim için. Siz bayadır kullanıyorsunuz sanırım böyle bi durum yaşadınız mı ?- Güncel linkler eklendi sorunsuz indirebiliriz.. -
Hocam artık sohbetleri diğer telefona yeni yöntemle kopyalayabiliyorsunuz. Konu düzenlemesi yapacağım benimde başıma geldi nasıl yaptığımı anlatıyorum.
Diğer konum:
- Öncelikle FM üzerinden full backup ve Ayarlardan sohbet yedeğini alın.
- FMWhatsapp uygulamasının eski versiyonunu olan
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirsürümünü kurun.- İnternetinizi kapatıp yedeğinizi sorunsuzca geri yükleyip kontrol edin ve üzerine yeni sürümü kurun
- İnternetinizi açıp uygulamayı yeniden başlatın sonrasında numaranızı doğrulayıp kullanmaya devam edin.
Rehber - WhatsApp Yedeğini Geri Yükleme
- WhatsApp Yedeğini Geri Yükleme - Öncelikle hiçbir modlu uygulamanın Google hesabınıza bağlanmayacağını bilmelisiniz. Bazı imza doğrulama sertifika değişiklikleri nedeniyle hiçbir düzenlenmiş veya modlanmış uygulama Google hesabınızla bağlantı kuramaz. ⚠️ Anlatımlar "com.whatsapp" üzerinden...forum.miuiturkiye.net