Çözüldü Fastboot "press any key to shutdown" Hatası

umutizgi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9T 128GB
Meslek
E-Ticaret Yönetimi
Konular
86
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 10
Telefon Modeli
Note 6 Pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhabalar,

Elimde Note 6 pro bir cihaz var, unlock işlemi için gerekli driver ve mi hesap işlemlerini gerçekleştirdim lakin cihazı fastboot moduna alıp usb 2.0 portuna bağlamama rağmen birden veya bir müddet sonra telefonun sol üst köşesinde "press any key to shutdown" yazıyor ve hiçbir fastboot protokolü çalışmıyor. Her yolu denedim kafayı yiyeceğim artık. Mi9T, Note4x unlock ettim hiç bir sorun yaşamadım bu note 6 pro kendini kırdıracak bana lanet ettim aldığım güne ya!

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Son düzenleme:

Enes Genç

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Poco F1
Konular
11
Ayni sorun benim pocomda oldu win 7 li bir makina ile dene biz de usb denedik baska pc denedik baska hesap denedik sim kart sd card cikartip denedik farkli unlock tool denedik adb yi vastan yukledik olmadi
Win 7 li makinada usb 1 portundan actik kilidiy

Oyla:

erayhmdmr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eray
Cihazım
Hamdemir
Konular
5
hortlatıyım arkadaşlar bu sorunu nasıl çözeceğim kafayı yiyeceğm artık cihaz mi6x

Oyla:

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
hortlatıyım arkadaşlar bu sorunu nasıl çözeceğim kafayı yiyeceğm artık cihaz mi6x

Oyla:

erayhmdmr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eray
Cihazım
Hamdemir
Konular
5
bu sorunu çözdüm lakin flash yaparken missmatching image and device sorunuyla karşı karşıyayım...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve mi6x için fastboot romu bulamıyorum

Son düzenleme:
Oyla:

erkin7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erkin
Cihazım
Redmi note 7
Konular
0
aga ben usb 2.0 portuna taktım yine aynı sorun

Oyla:

CyberXTR

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Mi Box S
Konular
0
Eski laptopumda sadece 2 tane USB port olduğu için almış olduğum S-Link USB 2.0 Hub vardı. Onunla denedim, hata kayboldu. USB 2.0 Hub edinmek lazım.

Oyla:

FenerBahce

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dervis ATES
Cihazım
Mi note 2
Konular
3
sorunun cozumu tamamen usb 2.0 usb coklayıcı ile gıderılıyor. tabı amd işlemcıl pc ler için

Oyla:

ahmetkydr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmet
Cihazım
mi 8 se
Konular
1
Konuyu hortlatmak gibi olmasın konuya sonradan bakan olursa diye çözümü ekliyorum
not defterini açıp şu kodları yapıştırın
@echo off
reg add "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\usbflags\18D1D00D0100" /v "osvc" /t REG_BINARY /d "0000" /f
reg add "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\usbflags\18D1D00D0100" /v "SkipContainerIdQuery" /t REG_BINARY /d "01000000" /f
reg add "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\usbflags\18D1D00D0100" /v "SkipBOSDescriptorQuery" /t REG_BINARY /d "01000000" /f
pause
sonra farklı kaydet diyip bat dosyası olarak kaydedin yöneticisi olarak çalıştırdığınızda sorun çözülecek

Oyla:

retex

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
retex
Cihazım
Xiaomi mi pad 4
Konular
2
Konuyu hortlatmak gibi olmasın konuya sonradan bakan olursa diye çözümü ekliyorum
@echo off
reg add "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\usbflags\18D1D00D0100" /v "osvc" /t REG_BINARY /d "0000" /f
reg add "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\usbflags\18D1D00D0100" /v "SkipContainerIdQuery" /t REG_BINARY /d "01000000" /f
reg add "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\usbflags\18D1D00D0100" /v "SkipBOSDescriptorQuery" /t REG_BINARY /d "01000000" /f
pause
sonra farklı kaydet diyip bat dosyası olarak kaydedin yöneticisi olarak çalıştırdığınızda sorun çözülecek
ya senin allahına kurban adamsın sen 2 saattir uğraşıyorum bunu yaptım oldu

Oyla:

maldoror

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
mi 9 se
Konular
1
@echo off
pause

Dostum sana ekstra teşekkür ederim. Bu sorunu her yer de aradım ama çözememiştim yabancı forumlarda bile boğulmuştum. Valla helal olsun mükemmel bir çözüm ! Birilerinin başına aynı şey gelirse bu uygulama net çözümdür. Hatta ben bat dosyasını direkt upload edeyim ! Winrar içinden bat dosyasını çıkarın ve yönetici olarak çalıştırıp bilgisayarınıza reset atın. Bu kadar kolay :)

Ekli dosyalar

• cozum.zip
    317 bayt · Görüntüleme: 106
Oyla:
Üst Alt