Çözüldü Fastboot "press any key to shutdown" Hatası

umutizgi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9T 128GB
Meslek
E-Ticaret Yönetimi
Konular
86
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 10
Telefon Modeli
Note 6 Pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhabalar,

Elimde Note 6 pro bir cihaz var, unlock işlemi için gerekli driver ve mi hesap işlemlerini gerçekleştirdim lakin cihazı fastboot moduna alıp usb 2.0 portuna bağlamama rağmen birden veya bir müddet sonra telefonun sol üst köşesinde "press any key to shutdown" yazıyor ve hiçbir fastboot protokolü çalışmıyor. Her yolu denedim kafayı yiyeceğim artık. Mi9T, Note4x unlock ettim hiç bir sorun yaşamadım bu note 6 pro kendini kırdıracak bana lanet ettim aldığım güne ya!

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Son düzenleme:

browneyes45

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi mi 6
Meslek
Özel Güvenlik Görevlisi
Konular
10
Merhabalar,

Elimde Note 6 pro bir cihaz var, unlock işlemi için gerekli driver ve mi hesap işlemlerini gerçekleştirdim lakin cihazı fastboot moduna alıp usb 2.0 portuna bağlamama rağmen birden veya bir müddet sonra telefonun sol üst köşesinde "press any key to shutdown" yazıyor ve hiçbir fastboot protokolü çalışmıyor. Her yolu denedim kafayı yiyeceğim artık. Mi9T, Note4x unlock ettim hiç bir sorun yaşamadım bu note 6 pro kendini kırdıracak bana lanet ettim aldığım güne ya!
Başka bir pc de deneyin hocam ..

Oyla:

umutizgi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9T 128GB
Meslek
E-Ticaret Yönetimi
Konular
86
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yarın sonra çare onu deneyeceğim telefon kardeşimin olmasa sinirden kıracam o kadar nefret ettim cihazdan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Video ekledim

Son düzenleme:
Oyla:

Erhankaan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
Mi 8
Konular
23
2.0 usb giris olmasi lazim hocam gerekirse pc arkasindaki usb giris yerlerini deneyin ayni hatayi bende almistim son care olarak 2.0 uzatilmis usb coklayiciya takip oyle yazilim attim

Oyla:

umutizgi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9T 128GB
Meslek
E-Ticaret Yönetimi
Konular
86
2.0 usb giris olmasi lazim hocam gerekirse pc arkasindaki usb giris yerlerini deneyin ayni hatayi bende almistim son care olarak 2.0 uzatilmis usb coklayiciya takip oyle yazilim attim

Var hocam, ön portlarda biri 3.0 biri 2.0 diğer telefonları da 2.0 dan yaptım ama bir bu uyuz telefon sıkıntı çıkarıyor

Oyla:

Singe

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cenk
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
17
Bir USB 2.0 veya 3.0 çoklayıcı hub ile sorunu çözebilirsiniz, Snapdragon 625 ve 675 arasında işlemciye sahio olan cihazlarda bu tarz sorunlar AMD işlemcili bir bilgisayar kullanınca oluyor, USB çoklayıcı ile %99 sorununuzu çözeceksiniz.

Son düzenleme:
Oyla:

Erhankaan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
Mi 8
Konular
23
Niyetim reklam değil ama bunu kullanarak yazilim atabildim, yoksa pc her usb girisinden denedim ya sizdeki ..shutdown gibi yazi cikti yada yazilim atmadi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Niyetim reklam değil ama bunu kullanarak yazilim atabildim, yoksa pc her usb girisinden denedim ya sizdeki ..shutdown gibi yazi cikti yada yazilim atmadi
2.0 porta bunu takarak ve bundaki orta kisimdaki usb girisinden yazilim atabildim ne kadar uğraştiğimi siz düşünün :))

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-09-28-02-26-01-449_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2019-09-28-02-26-01-449_com.android.chrome.jpg
    287,3 KB · Görüntüleme: 62
Oyla:

umutizgi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9T 128GB
Meslek
E-Ticaret Yönetimi
Konular
86
Gittim mi hesabını değiştirdim sonra kilit açayım diye sonra o cihazdan oturum kapatmadan mi hesabını sildim dımdızlak kaldı öyle telefon çıkış yapamıyorum hesaptan :D Hay kafama tüküreyim ya. Fatura matura isterlerse malum yolla alıp malum yolla kaydedilen bir cihaz nasıl kendimin olduğunu kanıtlayacağım yahu

Oyla:

Singe

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cenk
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
17
Gittim mi hesabını değiştirdim sonra kilit açayım diye sonra o cihazdan oturum kapatmadan mi hesabını sildim dımdızlak kaldı öyle telefon çıkış yapamıyorum hesaptan :D Hay kafama tüküreyim ya. Fatura matura isterlerse malum yolla alıp malum yolla kaydedilen bir cihaz nasıl kendimin olduğunu kanıtlayacağım yahu
O olay bana da oldu :D hep bana olanlar sana olmuş, başka sim kart ile açman gerekebilir.

Oyla:
Üst Alt