Çözüldü Fastboot "press any key to shutdown" Hatası

umutizgi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9T 128GB
Meslek
E-Ticaret Yönetimi
Konular
86
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 10
Telefon Modeli
Note 6 Pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhabalar,

Elimde Note 6 pro bir cihaz var, unlock işlemi için gerekli driver ve mi hesap işlemlerini gerçekleştirdim lakin cihazı fastboot moduna alıp usb 2.0 portuna bağlamama rağmen birden veya bir müddet sonra telefonun sol üst köşesinde "press any key to shutdown" yazıyor ve hiçbir fastboot protokolü çalışmıyor. Her yolu denedim kafayı yiyeceğim artık. Mi9T, Note4x unlock ettim hiç bir sorun yaşamadım bu note 6 pro kendini kırdıracak bana lanet ettim aldığım güne ya!

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Son düzenleme:

kayahan14

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kayahan
Cihazım
Mi 8 Lite, Mi5s
Konular
1
kral adamsın

Oyla:

easdasd617

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
asdfafa fasf
Cihazım
asfasf
Konular
9
Konuyu hortlatmak gibi olmasın konuya sonradan bakan olursa diye çözümü ekliyorum
not defterini açıp şu kodları yapıştırın
@echo off
reg add "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\usbflags\18D1D00D0100" /v "osvc" /t REG_BINARY /d "0000" /f
reg add "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\usbflags\18D1D00D0100" /v "SkipContainerIdQuery" /t REG_BINARY /d "01000000" /f
reg add "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\usbflags\18D1D00D0100" /v "SkipBOSDescriptorQuery" /t REG_BINARY /d "01000000" /f
pause
sonra farklı kaydet diyip bat dosyası olarak kaydedin yöneticisi olarak çalıştırdığınızda sorun çözülecek
kral adamsın. bu tarz insanları görünce hayatta hep iyi şeyler diliyorum benim sorunumu çözdün öyle kafayı falan da yememiştim ama çok çok teşekkür ederim net olarak çözüm budur arkadaşlar

Oyla:

MyKrypton

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
bilal
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
2
Konuyu hortlatmak gibi olmasın konuya sonradan bakan olursa diye çözümü ekliyorum
not defterini açıp şu kodları yapıştırın
@echo off
reg add "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\usbflags\18D1D00D0100" /v "osvc" /t REG_BINARY /d "0000" /f
reg add "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\usbflags\18D1D00D0100" /v "SkipContainerIdQuery" /t REG_BINARY /d "01000000" /f
reg add "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\usbflags\18D1D00D0100" /v "SkipBOSDescriptorQuery" /t REG_BINARY /d "01000000" /f
pause
sonra farklı kaydet diyip bat dosyası olarak kaydedin yöneticisi olarak çalıştırdığınızda sorun çözülecek
kral adamsın sonunda halletim. sabahtan beridir arıyorum kafayı yemek üzereydim :)

Oyla:
Üst Alt