- Adım
- SERDAR
- Cihazım
- POCO X3 NFC
- Meslek
- Ev Erkeği
- Konular
- 104
Geri dönüş bekliyoruz hocam![]()
Ağustos yada Kasım ayında açacaktı yanlış hatırlamıyorsam....
Geri dönüş bekliyoruz hocam![]()
Bekleriz hocam sıkıntı yokAğustos yada Kasım ayında açacaktı yanlış hatırlamıyorsam....
Bekleriz hocam sıkıntı yok![]()
O zaman Ağustos'ta görüşürüz. Ağustos'ta açmayı düşünüyorum.Geri dönüş bekliyoruz hocam![]()
Stoya hocam benim rom işini 2021 gibi yapabilirim. Windows 10'dan Windows 8.1'e geçeceğim.Aynen bekleriz ama çok bekleriz gibi
Hayırlısı diyelim....
O zaman Ağustos'ta görüşürüz. Ağustos'ta açmayı düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Stoya hocam benim rom işini 2021 gibi yapabilirim. Windows 10'dan Windows 8.1'e geçeceğim.
Mağlum derslerden dolayı (20 yaşında gözüküyorum çünkü siteye giriş yaparken yılı salladım.)
Hocam orası özel kalsın, söylemek istemiyorum.Yaş nedir peki ?
Ben yinedeAynen bekleriz ama çok bekleriz gibi
Hayırlısı diyelim....
İnşallah hocam.O zaman Ağustos'ta görüşürüz. Ağustos'ta açmayı düşünüyorum.
Stoya hocam benim rom işini 2021 gibi yapabilirim. Windows 10'dan Windows 8.1'e geçeceğim.
Mağlum derslerden dolayı (20 yaşında gözüküyorum çünkü siteye giriş yaparken yılı salladım.)
Daha önce de dediğimiz gibi;Hocam peki Windows 10 1909 sürümünde şu anda çin romu kurulu olan MI 8 SE'ye EU rom kurmaya çalışırsam bu hatayı verir mi?
forum.miuiturkiye.net
İnşallah birşey olmaz hocam. Romu belki 2021 başı gibi yaparım. Zaten PC eski birşey. Yanılmıyorsam 2011-2012 model laptop. USB 2.0 var sadece.Daha önce de dediğimiz gibi;
İpucu - Fastboot "Press Any Key To Shutdown" Çözümü
Yani hocam eğer bilgisayarı 1909'a güncellersem fastboot'ta "press any key to shutdown" uyarısı verir mi? Daha önceki konularınız da ve sorularınız da cevap verildi 3-5 dikiş atmaya gerek yok bence Yes~~...forum.miuiturkiye.net