Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Twrp yüklü hocam, telefon root lu ve bootloader kilidi açık 2020 yılında kendim imei atmıştım ama hiç bişe hatırlamıyorum şuan, twrpyi silip ofox yüklemeye çalışimmi
Twrp yüklü hocam, telefon root lu ve bootloader kilidi açık 2020 yılında kendim imei atmıştım ama hiç bişe hatırlamıyorum şuan, twrpyi silip ofox yüklemeye çalışimmi
Hocam yukarıdaki rehberinizden faydalanarak birkaç gün önce romu sorunsuz kurdum, teşekkürler. Aklıma takılan 2 soru var izninizle sormak istiyorum. Birincisi, bugün yayınlanan yeni sürüme geçmeli miyim ? İkincisi ekranı kaç hz'de kullanmayı tavsiye edersiniz, siz nasıl kullanıyorsunuz ?
Son sürümde hata var geçmeyin, kilit ekranı fotoğraf gelip ekran kapanıyor. cihaza erişimim yok maalesef. Sıfırdan temiz kurulum şart yeni sürüm için veya fixlenip yeni versiyonunu beklemek gerek. Keşke yükseltme yapmadan önce yedeklerimi alsaydım, bugüne kadar sorunsuz yükselttiğim için verilerin yedeğini almadım maalesef
Hocam yukarıdaki rehberinizden faydalanarak birkaç gün önce romu sorunsuz kurdum, teşekkürler. Aklıma takılan 2 soru var izninizle sormak istiyorum. Birincisi, bugün yayınlanan yeni sürüme geçmeli miyim ? İkincisi ekranı kaç hz'de kullanmayı tavsiye edersiniz, siz nasıl kullanıyorsunuz ?