Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÇözüldüErişim noktanız, yönlendiriciniz veya kablo modeminiz ile internet arasındaki bağlantı kesildi
Modem arayüzüne girip wi-fi ayarlarından varsayılan kablosuz ayarlarından 802.11 Modunu b/g/n olarak seçip bant genişliğini 40 MHz olarak ayarlayıp bir de bu şekilde deneyin hocam.
Hocam sürekli kopma sorunu diyorsanız bende yaşadım. kanalı 13 bant genişliği 20mhz ve evdeki diğer kullanıcıların hızını sınırladım hem ping hem de hız sorunum çözülmüştü.
Hocam sürekli kopma sorunu diyorsanız bende yaşadım. kanalı 13 bant genişliği 20mhz ve evdeki diğer kullanıcıların hızını sınırladım hem ping hem de hız sorunum çözülmüştü.
Hocam sorun zaten kanallardan kaynaklaniyor özellikle, wi-fi ağlarının yoğun olduğu bölgelerde hiç kullanılmayan kanalı bulup genelde o kanalda kablosuz interneti kullanıyorum. En son önerim işe yaramasaydı. Bu çözümü önerecektim. Bilgilendirme için teşekkürler.
Modemi resetleyin hocam ne kadar basit görünse de çoğu zaman çözüm yolu olabiliyor. Eğer düzelmezse dediğim ayarları deneyin. Bu arada kullandığınız modemde sorun var büyük ihtimal. Ben Modem alacağım zaman tenda v300 ile TD 9970 arasında kalmıştım. Çok fazla kopma sorunu dile getirildiği için tenda seçmiştim. Kronik bir sorun olabilir.
Merhabalar, Bir türlü çözüme kavuşturamadığım ilginç bir sorunum var. Her gün defalarca aşağıdaki hatayla karşılaşıyorum: Erişim noktanız, yönlendiriciniz veya kablo modeminiz ile internet arasındaki bağlantı kesildi Bu sorunu dizüstü bilgisayardan internete girerken yaşıyorum. Dizüstü...
Merhabalar, Bir türlü çözüme kavuşturamadığım ilginç bir sorunum var. Her gün defalarca aşağıdaki hatayla karşılaşıyorum: Erişim noktanız, yönlendiriciniz veya kablo modeminiz ile internet arasındaki bağlantı kesildi Bu sorunu dizüstü bilgisayardan internete girerken yaşıyorum. Dizüstü...
Hocam sadece bilgisayarda arıza gorunseydi bilgisayarda sorun var derdim de sadece PC de sorun görülmedigi için akla tek şey geliyor modem arızalı. Yeni modem olarak çok fazla para veremem diyorsanız tenda v300 e bakabilirsiniz 200tl idi fiyatı. Hızım 38/13 turknet yapadayım wifi da sabit 35/12 alıyorum. Bulabilirseniz 2. el de alabilirsiniz. Snr değerim 5-6 arası geziniyor ama kopma sorunu falan yaşamıyorum. Bağlı cihaz sayısı 5-10 arası.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada yaşadığınız sorun ile ilgili bunu buldum belki denemissinizdir ama yine de atayım.
Hocam sadece bilgisayarda arıza gorunseydi bilgisayarda sorun var derdim de sadece PC de sorun görülmedigi için akla tek şey geliyor modem arızalı. Yeni modem olarak çok fazla para veremem diyorsanız tenda v300 e bakabilirsiniz 200tl idi fiyatı. Hızım 38/13 turknet yapadayım wifi da sabit 35/12 alıyorum. Bulabilirseniz 2. el de alabilirsiniz. Snr değerim 5-6 arası geziniyor ama kopma sorunu falan yaşamıyorum. Bağlı cihaz sayısı 5-10 arası.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada yaşadığınız sorun ile ilgili bunu buldum belki denemissinizdir ama yine de atayım.
Paylaştığınız şeyi daha önce görmüştüm. Çözüm ararken girmediğim site kalmadı.
İnternet keyfimi azaltsa da artık bu durumu kanıksadım. Modemin ekonomik ömrünü doldurmasını bekleyeceğim. Zaten 2017'de almıştım.
Bu arada kablolu bağlantının sorunumu çözüp çözmeyeceğini merak ediyorum ama kablo da ayrı bir sorun. Mobil kullandığım diz üstü bilgisayarı kabloyla modeme bağlamak, kullanışlılık açısından uygun değil. Kablolar ortalıkta gezinirken ele ayağa takılabilir. Görüntü kirliliği de cabası.
aynı sorunu bı arkadasım daha yasamış. modemını degıstırmıs kablo alt yapısını degıstırmıs her şeyi değiştirmiş ama cozum bulamamıs en son olarak 192.168.1.2 den modem ayarlarına gırıp ağ ayarlarından kablosuz ağ da bulunan kanal kısmını otomatıkten 1 e dönüştürüp uygula demiş ve sorunu cozulmus . suan bende onu denıyorum bakalım ne olacak
benım bir günden beri internetim gitmiyor. arkadasımın dediği şeyi uyguladm. modem arayuzune gırıp ag ayarlarında kablosuz ag ayarlarına gir orada bant var . bant ı otomatık degıl de 1 yap . bende işe yaradı umarım sendede yarar.
benım bir günden beri internetim gitmiyor. arkadasımın dediği şeyi uyguladm. modem arayuzune gırıp ag ayarlarında kablosuz ag ayarlarına gir orada bant var . bant ı otomatık degıl de 1 yap . bende işe yaradı umarım sendede yarar.