Hocam Xposed'ın Püf noktaları varmış diye duymuştum geçen forumda ama, Xiaomi cihazlarda hiç kurmadım. LG G3'te kullanmıştım bir ara. Bir sürü versiyonu için, deneyen biri anlatıp, çalışan sürümü paylaşmadan zor gibi bence. Deneme yanılma çok vakit alır çünkü.
[doublepost=1525513101,1525513023][/doublepost]
Hocam forumdan duymuştum Miui 8 zamanında ama; Xiaomi cihazlarda hiç kullanmadım Xposed'ı o yüzden denemişliğim yok. Siz benden daha iyi bilirsiniz hocam

[doublepost=1525513349][/doublepost]
Hocam BSG olan daha iyi bana göre. Arnova'nın sürümlerini beğenmiyorum; özellikle Karanlıktaki çekimlerde renklerde bir farklılık oluyor. Bence Sizde beğendiğinizi kullanın; hatta Ottoman hocamda İkisini de eklerse daha iyi olur
Bu arada Gece Romu kurdum hocam çok sağolun; Nougat'daki Epic Romdaki Cihaz içinde Arama menüsü gelmiş; Cİhazı yeniden başlatınca Direk Parmak izi okuyucu ile açılışı yapabilme gelmiş. Sırf bu özellikler bile beni benden aldı

Bakalım umarım Şarjdan da memnun kalırım
Fakat Dün gece Dolby Atmos'u flashlarken Hata verdi Twrp. Farklı Twrp'de kullandım ama. Twrp Error 2 diyor hata olarak. Global Beta 8.4.19'da hiç hata almamıştım bu şekilde. Bunu da alabilirsem çok iyi olacak.
[doublepost=1525513483][/doublepost]
Hocam Sağolun sayenizde Epic romu tekrar deneyebildik
Nougat'daki Epic Romdaki Cihaz içinde Arama menüsü gelmiş; Cİhazı yeniden başlatınca Direk Parmak izi okuyucu ile açılışı yapabilme gelmiş. Sırf bu özellikler bile Global Beta'dan geçtiğim için memnun olmamı sağladı

İlerleyen zamanlarda Face Unlock falanda gelirse şahane olur
Hocam bu arada Benim paylaştığım BSG'nin editlediği Google Camera'yı sizde dener misiniz? Ben daha fazla memnun kalabileceğinizi düşünüyorum; Shutter Hızı seçeneği olması sebebi ile.
Birde hocam; Dolby Atmos Flashlarken Twrp'de; Error 2 hatası veriyor; Farklı Twrp ile de denedim. Global Beta 8.4.19'da böyle bir hata vermemişti. Sebebi ne olabilir bilginiz varmı acaba?