Rom Epic Rom_Oxygen_MIUI 9_8.6.22_Global_7.1_ by Escobar1945

superdestek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Bilgi İşlem Destek
Konular
16
Herkesin kullanım alışkanlıklarına göre alınan bu süreler çok değişkenlikler gösterebiliyor....benim için kıstas,kendi alışkanlıklarım doğrultusunda, diğer romlarda hep 10 saate yaklaşan süreler alırken, bu romda her zaman 10 saat üzeri almamdır....ama inanın ki, ekran süresi tek başına hiç bir şey ifade etmiyor....diğer romlarda olan her şey bu romda var, hatta fazlası bile ve stabil romdan daha stabil bana göre...tek sorunumuz Tema yükleyemememiz..Eskiden her hafta rom yükleme alışkanlığımdan bu rom sayesinde kurtuldum ve inanınki aylık güncelleme bile geç değil, ancak gerçekten de güncellemeyi gerektirecek bir durum da söz konusu değil....aksi olsaydı, inanın ben hocama baskı yapardım...Su an Mido da yapmış olduğu bazı eklemeleri belki, eğer yapabilirsek, Mi Max 2 ye de entegre etmeye çalışacağız ve duruma göre bir güncelleme vereceğiz....konuyu amma da uzatmışım yahu....bağışlasın beni herkes....

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Hocam peki tema yüklenemiyor tamamda zaten çok tema değiştiren biri değilim ama yazı fontu da mı yüklenemiyor ?

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Hocam peki tema yüklenemiyor tamamda zaten çok tema değiştiren biri değilim ama yazı fontu da mı yüklenemiyor ?
Bende Tema değiştiren biri değilim...yazı fontunu da değiştirmeyi hiç düşünmediğimden, bilemiyorum....kendiniz deneyiniz isterseniz ama öncesi mutlaka full Backup almayı unutmayın...ekran kararıp, tüm dokunmatik donabilir

superdestek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Bilgi İşlem Destek
Konular
16
Bende Tema değiştiren biri değilim...yazı fontunu da değiştirmeyi hiç düşünmediğimden, bilemiyorum....kendiniz deneyiniz isterseniz ama öncesi mutlaka full Backup almayı unutmayın...ekran kararıp, tüm dokunmatik donabilir

Yok hocam ben temiz kurulum yapacağım, yedek almamı gerektirecek bi durum yok, telefona çok fazla proğram yüklemedim zaten, resimleri rehberi mi cloud yedekliyor. whatsapp sohbet yedeği bunlar tamam hepsi. Romu yeni indirebildim. bugün kurup testini yapacağım, beğeneceğimden eminim.

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Yok hocam ben temiz kurulum yağacağım, yedek almamı gerektirecek bi durum yok, telefona çok fazla proğram yüklemedim zaten, resimleri rehberi mi cloud yedekliyor. whatsapp sohbet yedeği bunlar tamam hepsi. Romu yeni indirebildim. bugün kurup testini yapacağım, beğeneceğimden eminim.
Romu kurduktan sonra eğer yazı fontunu deneyecekseniz, denemeden önce Backup alın diyorum

mharun

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Harun
Cihazım
Mi A3
Meslek
Medya Koordinatörü
Konular
3
Herkesin kullanım alışkanlıklarına göre alınan bu süreler çok değişkenlikler gösterebiliyor....benim için kıstas,kendi alışkanlıklarım doğrultusunda, diğer romlarda hep 10 saate yaklaşan süreler alırken, bu romda her zaman 10 saat üzeri almamdır....ama inanın ki, ekran süresi tek başına hiç bir şey ifade etmiyor....diğer romlarda olan her şey bu romda var, hatta fazlası bile ve stabil romdan daha stabil bana göre...tek sorunumuz Tema yükleyemememiz..Eskiden her hafta rom yükleme alışkanlığımdan bu rom sayesinde kurtuldum ve inanınki aylık güncelleme bile geç değil, ancak gerçekten de güncellemeyi gerektirecek bir durum da söz konusu değil....aksi olsaydı, inanın ben hocama baskı yapardım...Su an Mido da yapmış olduğu bazı eklemeleri belki, eğer yapabilirsek, Mi Max 2 ye de entegre etmeye çalışacağız ve duruma göre bir güncelleme vereceğiz....konuyu amma da uzatmışım yahu....bağışlasın beni herkes....

ben de sürekli rom değiştiren birisiydim. epic romu kurduktan sonra başka roma geçiş yapamıyorum. bir developer çıkar da inanılmaz bir şey yapar anca o zaman düşünürüm.
mido dediğiniz 4x modelindeydi sanırım ama olay nedir tam bilmiyorum. nasıl bir şey olduğunu anlatırsanız sevinirim.

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
ben de sürekli rom değiştiren birisiydim. epic romu kurduktan sonra başka roma geçiş yapamıyorum. bir developer çıkar da inanılmaz bir şey yapar anca o zaman düşünürüm.
mido dediğiniz 4x modelindeydi sanırım ama olay nedir tam bilmiyorum. nasıl bir şey olduğunu anlatırsanız sevinirim.
Valla bende başka bir roma geçemiyorum, daha doğrusu ihtiyaç duymuyorum....
Bunun gibi özelleştirmeler olacak...

Rom - Epic_Rom_HMN4X_Mido_V9.5.8.0_Global_Aroma_Stable_7.0

mharun

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Harun
Cihazım
Mi A3
Meslek
Medya Koordinatörü
Konular
3

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
vaaaay saf android romlarda sık kullanılan kişiselleştirmeler.
rakipsiz bir rom olmaya doğru gidiyor :D bu özelikler gelirse çıldırırız, delleniriz, fıttırırız :D :D
Bunu tabiki asla istemeyiz, o nedenle acaba bu özellikleri roma entegre etmesine mani mi olsam?happy~~wasntme~~

mharun

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Harun
Cihazım
Mi A3
Meslek
Medya Koordinatörü
Konular
3
Bunu tabiki asla istemeyiz, o nedenle acaba bu özellikleri roma entegre etmesine mani mi olsam?happy~~wasntme~~

xda günlük bakıyorum kim ne yapmış diye. hatta yorumları da takip ediyorum. insanları cezbeden ilk önce gereksiz google uygulamaları olmaması ve ikinci(belki bir bile olabilir) kişiselleştirmeler. adam saati ortaya alınca mutlu oluyor ya da pil grafik rengini değiştirince. simgeleri kare yapamadığı için romu yüklemeyen var. siz de biliyorsunuz ki bunların sayısı hiç de az değil :D
ben tester olurum gönüllü olarak. aman mani olmayın :D:D

eren15935

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Oneplus 10 pro
Konular
11
Bu sabah itibariyle kurdum romu. Aosp gibi özelleştirmeler yok. Adaway ilk etapta çalışmadi. 3.3 kurunca düzeldi. Google camera çalışmadı. Simdilik başka sorun göremedim. Sarj konusunda beklentilerimi de karsilarsa sorun yok. Bakalim artik happy~~

Üst Alt