- Adım
- Yusuf
- Cihazım
- Mi Note 10 Lite
- Meslek
- Bilgi İşlem Destek
- Konular
- 16
Herkesin kullanım alışkanlıklarına göre alınan bu süreler çok değişkenlikler gösterebiliyor....benim için kıstas,kendi alışkanlıklarım doğrultusunda, diğer romlarda hep 10 saate yaklaşan süreler alırken, bu romda her zaman 10 saat üzeri almamdır....ama inanın ki, ekran süresi tek başına hiç bir şey ifade etmiyor....diğer romlarda olan her şey bu romda var, hatta fazlası bile ve stabil romdan daha stabil bana göre...tek sorunumuz Tema yükleyemememiz..Eskiden her hafta rom yükleme alışkanlığımdan bu rom sayesinde kurtuldum ve inanınki aylık güncelleme bile geç değil, ancak gerçekten de güncellemeyi gerektirecek bir durum da söz konusu değil....aksi olsaydı, inanın ben hocama baskı yapardım...Su an Mido da yapmış olduğu bazı eklemeleri belki, eğer yapabilirsek, Mi Max 2 ye de entegre etmeye çalışacağız ve duruma göre bir güncelleme vereceğiz....konuyu amma da uzatmışım yahu....bağışlasın beni herkes....
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Hocam peki tema yüklenemiyor tamamda zaten çok tema değiştiren biri değilim ama yazı fontu da mı yüklenemiyor ?