Tanıdığım tüm yazılımcılar deli gibi oyun bağımlısı tüm oyunları biliyorlar ama hocam nedense ben bilmiyorum pek+1 hocam
O bağımlılardan biride benim sanırımTanıdığım tüm yazılımcılar deli gibi oyun bağımlısı tüm oyunları biliyorlar ama hocam nedense ben bilmiyorum pek
Bir ara dövmesini yaptırıyim diyordum enseme. Hatta aliexpressden dövmesini satın almıştım fake geçici koluma yapmıştım bir ara millet barkod okutalım sana diyip dalga geçiyordu.Kaçırmayın hocam o zaman Kel adam iyidir
Valla hocam ben oyunlara çok yabancı kalıyorum bu benim yazılım konusunda eksikliğim mi bilmiyorumO bağımlılardan biride benim sanırım
Aman hocam ense sakat Allah korusun dövmecinin eli kayar direk felç Hem barkod eskide kaldı hocam, siz en iyisi kare kod yaptırınBir ara dövmesini yaptırıyim diyordum enseme. Hatta aliexpressden dövmesini satın almıştım fake geçici koluma yapmıştım bir ara millet barkod okutalım sana diyip dalga geçiyordu.
Sizdeki ne yabancılık nede eksiklik değil hocam, biraz bunun vakit olması gerekir diye düşünüyorum.Valla hocam ben oyunlara çok yabancı kalıyorum bu benim yazılım konusunda eksikliğim mi bilmiyorum
Ara sıra vaktim oluyor ama hocam nedense beni cezbetmiyor oyunlar .Sizdeki ne yabancılık nede eksiklik değil hocam, biraz bunun vakit olması gerekir diye düşünüyorum.