- Adım
- Eyüp Batuhan
- Cihazım
- Mi 10T
- Konular
- 81
Elinize sağlık hocam.
Çok eski bir oyun ama güzel dedilerBenimde sarmıyor ama revelations İstanbul da geçiyordu o güzeldi .
Şu oyunu düzgün yazmayı beceremiyorum
Yanlış hatırlamıyorsam İstanbul halkı arada Türkçe konuşuyordu o şeyi hoşuma gidiyorduÇok eski bir oyun ama güzel dediler
Oyun Yavuz Sultan Selim'in tahta geçmesinden hemen önceki dönemi işliyor hocam. Ama önceden de yazdığım gibi Assassin's Creed serisini sevemedim bir türlüYanlış hatırlamıyorsam İstanbul halkı arada Türkçe konuşuyordu o şeyi hoşuma gidiyordu
Hocam sadece o oyununu oynadım serisini hiç oynamadım kendi düşüncem bana nedense saçma geldi tarzı . Bende sevemedimOyun Yavuz Sultan Selim'in tahta geçmesinden hemen önceki dönemi işliyor hocam. Ama önceden de yazdığım gibi Assassin's Creed serisini sevemedim bir türlü
Gta 5 dagitilirken 5 tane hesaba gta 5 aldim sonra satayim dedim eposta degisimi yapmiyorOyun Yavuz Sultan Selim'in tahta geçmesinden hemen önceki dönemi işliyor hocam. Ama önceden de yazdığım gibi Assassin's Creed serisini sevemedim bir türlü
Oh çok iyi oldu kel adam. Absolution'u 10 kere bitirdim. Şu oyunu orjinal oynayalım.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Merhaba arkadaşlar
Haftaya bu saatlerde (27 Ağustos ve 03 Eylül arasında)Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirmutlaka girin ve bu harika oyunu ücretsiz edinin.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir;
Bu mükemmel oyun alanında Agent 47 olarak eğlenirken deneyim kazan ve usta bir suikastçı ol! Dünyanın dört yanındaki egzotik mekanlarda, katanadan ya da suikast tüfeğinden patlayan golf topuna kadar her türlü aracı kullanarak hedeflerini ortadan kaldır.
Sakın kaçırmayın, benden söylemesi aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz.
İyi forumlar, iyi oyunlar
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam GTA 6 çıkacak, boşuna uğraşmışsınız. Trendyol'da 150₺ fırsatı var, 2.5 saat kaldı, ona göz atın.Gta 5 dagitilirken 5 tane hesaba gta 5 aldim sonra satayim dedim eposta degisimi yapmiyor