- Adım
- ali osman
- Cihazım
- Mi 9 t
- Konular
- 12
Benim yüklediklerim arasında en özelleştirilmiş crdroid idi
Nikgapps opengapps' ın modifiye edilmiş halidir, aynıdır.Official Opengapps android 12 yok, henüz geliştirilmedi. Unofficial opengapps 12 ' yi internette bulabilir, kurabilirsin. Nikgapps' ı kurarsan opengapps' a ihtiyacın yok. Önce indirdiğini kur, kurarsan başka hiç bir şeye ihtiyacın yok, opengapps' ada ihtiyacın olmaz.
Katılıyorum, aynen !Benim yüklediklerim arasında en özelleştirilmiş crdroid idi
Tmm hocam cok sagolunOfficial Opengapps android 12 yok, henüz geliştirilmedi. Unofficial opengapps 12 ' yi internette bulabilir, kurabilirsin. Nikgapps' ı kurarsan opengapps' a ihtiyacın yok.
Telefonunuz Rdmi note 9 pro mu?Ne yaptimsa olmuyor play store you are offline yaziyor hep acilmiyor hic yokmu caresi yav 2 saattir bununla ugrasiyorum
Tmm hallettim hocamTelefonunuz Rdmi note 9 pro mu?
İnternet açık değil diyor, bağlantın yok.Ne yaptimsa olmuyor play store you are offline yaziyor hep acilmiyor hic yokmu caresi yav 2 saattir bununla ugrasiyorum
Hocam rn9pro cihazda rom nasıl iyimi ben 8.1 yüklemiştim memnun kalmadım. Arama kaydetme çalışıyormu kamera MIUI kamera mi. Ancientos tan geçmeye değermiTmm hallettim hocam
Hocam, bende CrDroid de sorunsuz çalışıyor, siz sanırım çalışmayan romlarda bunu kurun diyorsunuz?Arama kaydetme çalışmıyor, ekte bu yolladığımı kur, sorun çözülür, arama kaydetme çalışır. twrp ile kur. Sistemde başka bir hata yok, kullanabilirsiniz.