- Adım
- Ali
- Cihazım
- Rdmi note 9 pro
- Konular
- 12
Kendi sitesinden indirdim hocam ne yanlis olabilirkiYüklediğiniz Rom uygun olmayabilir, tam bilemiyorum.
Kendi sitesinden indirdim hocam ne yanlis olabilirkiYüklediğiniz Rom uygun olmayabilir, tam bilemiyorum.
Bence indirdiğiniz Rom sizin telefon için uyumlu değil. Başka uyumlu bir Rom yükleyiniz.Mi note 9 pro deil redmi note 9 pro kullaniyorum redmi note 9s olani indirdim
Uyumlu olsa açılırdı, niye açılmasın ki ? Eğer bir yanlışlık yaptığınızı düşünüyorsanız yeniden kurun. Yine açılmazsa başka uyumlu bir Rom deneyin. Mesela LineageOS olabilir...Kendi sitesinden indirdim hocam ne yanlis olabilirki
Lineageos nasil hocam?Uyumlu olsa açılırdı, niye açılmasın ki ? Eğer bir yanlışlık yaptığınızı düşünüyorsanız yeniden kurun. Yine açılmazsa başka uyumlu bir Rom deneyin. Mesela LineageOS olabilir...
Yıllarca kullandım, kararlı çalışan bir Rom'dur. Memnun kalacağınıza inanıyorum. Telefonunuza uygun olan LineageOS sürümünü araştırıp bulun ve kurun. Öneririm.Lineageos nasil hocam?
Yıllarca kullandım, kararlı çalışan bir Rom'dur. Memnun kalacağınıza inanıyorum. Telefonunuza uygun olan LineageOS sürümünü araştırıp bulun ve kurun. Öneririm.
Hocam bu işte yeniyim en iyi rom hangisi sizce?Yıllarca kullandım, kararlı çalışan bir Rom'dur. Memnun kalacağınıza inanıyorum. Telefonunuza uygun olan LineageOS sürümünü araştırıp bulun ve kurun. Öneririm.
LineageOS 18 ve 19Hocam bu işte yeniyim en iyi rom hangisi sizce?
LineageOS iyidir, diğer custom romlardan bir çoğu LineageOS çatallamasıdır, LineageOS' un alt yapısı esas alınarak geliştirilmişlerdir.LineageOS 18 ve 19
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Anlamadım, tekrar düzgün yazarmısınız? Gapps' dan dolayı olmaz. Başka bir nedeni vardır. Yüklediğiniz Rom stabil değildir, uyumsuzdur.Hocam crdroid gapps yuklememkstim onndan olsbilirmi