- Adım
- Ali
- Cihazım
- Rdmi note 9 pro
- Konular
- 12
Hocam indirdigim rom yanlis olsaydi acilirmiydi telefon?
Telefon açıldı mı, açıldıysa sorun nedir ? Ben açılmadı sanıyordum.Hocam indirdigim rom yanlis olsaydi acilirmiydi telefon?
Yüklediğiniz crdroid sürümü android 11 mi, 12' mi, nedir ?Beyler indirdim crdroid i play store yok icinde kendim yukledim hata veriyor acilmiyor neden?
Cevabınıza göre çözüm söyleyeceğim, bekliyorum.Telefon açıldı mı, açıldıysa sorun nedir ? Ben açılmadı sanıyordum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yüklediğiniz crdroid sürümü android 11 mi, 12' mi, nedir ?
İcinde play store yok ve yukleyemiyorumdaTelefon acildi android 12 olani indirdim yani son surumu suan crdroid rom undan yaziyorum
Android 12 ye uygun Opengapps paketini veya Nikgapps paketini yüklemeniz gerekiyor. Size indirme linki yollayacağım, indirip kurunuz.Telefon acildi android 12 olani indirdim yani son surumu suan crdroid rom undan yaziyorum
Sagolun hocam bekliyorum
Android 12 ye uygun Opengapps paketini veya Nikgapps paketini yüklemeniz gerekiyor. Size indirme linki yollayacağım, indirip kurunuz
Hocam sadece bunumu indireyim opengapps indirmiyeyim miLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkte '' Try the download'' yazan yeşil yeri tıkla, inmeye başlar. İndikten sonra twrp ile kur.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkte '' Try the download'' yazan yeşil yeri tıkla, inmeye başlar. İndikten sonra twrp ile kur.
Official Opengapps android 12 yok, henüz geliştirilmedi. Unofficial opengapps 12 ' yi internette bulabilir, kurabilirsin. Nikgapps' ı kurarsan opengapps' a ihtiyacın yok. Önce indirdiğini kur, kurarsan başka hiç bir şeye ihtiyacın yok, opengapps' ada ihtiyacın olmaz.Hocam sadece bunumu indireyim opengapps indirmiyeyim mi