- Adım
- Emin
- Cihazım
- Mi 10t Pro
- Meslek
- makine mühendisi
- Konular
- 14
Gerçektende öyle olacak valla, belki siz de CrDroide geçersiniz, kimbilirnormalde kendi cihazım dışında ve ana başlıklar dışında konulara bakmıyorum ancak Skorpi hocamın eu dan çıkıp başka bir roma geçmesi devrim niteliğinde
yıllardır ben de eu kullanıyorum ancak buradaki mesajlar beni aosp'a geçmeye zorluyor
İhtiyacınız olabilecektir.Yükledikten sonra SS de alacağım ve yarın da konusunu açarım Mi Max 3 bölümünde, oradan bol bol iştişarelerde bulunuruz inşallah
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
hocam özellikle sizin deneyimlerinizi merak ediyorumGerçektende öyle olacak valla, belki siz de CrDroide geçersiniz, kimbilir
Her Stockrom düşkünü potansiyel bir AOSP' lidir, kaçınılmaz bir gerçektir bu. AOSP' nin özgürlüğünü yaşamak için vakit kaybetmeden AOSP' ye sizde geçebilirsiniz, en azından deneyebilirsiniz.normalde kendi cihazım dışında ve ana başlıklar dışında konulara bakmıyorum ancak Skorpi hocamın eu dan çıkıp başka bir roma geçmesi devrim niteliğinde
yıllardır ben de eu kullanıyorum ancak buradaki mesajlar beni aosp'a geçmeye zorluyor
Her Stockrom düşkünü potansiyel bir AOSP' lidir, kaçınılmaz bir gerçektir bu. AOSP' nin özgürlüğünü yaşamak için vakit kaybetmeden AOSP' ye sizde geçebilirsiniz, en azından deneyebilirsiniz.
Yıllardır bilgisayarımda Linux kullanan biri olarak Stockromları Ms.Windows' a, AOSP Romları ise Linux' a benzetiyorum. Birisi Esaret, diğeri ise Özgürlük !
hocam en son uzun süreli kullanımım s3 mini de cyanogenmod ve ClockworkMod zamanlarına dayanıyorHer Stockrom düşkünü potansiyel bir AOSP' lidir, kaçınılmaz bir gerçektir bu. AOSP' nin özgürlüğünü yaşamak için vakit kaybetmeden AOSP' ye sizde geçebilirsiniz, en azından deneyebilirsiniz.
Karar sizindir. Ben farklı bir açıdan bakıyorum.hocam en son uzun süreli kullanımım s3 mini de cyanogenmod ve ClockworkMod zamanlarına dayanıyor
illaki xiaomi ile ilk tanıştığım sıralar kullandım ancak miui tadını alamadım be hocam
hep bi bug hep bi sıkıntı
kamera wifi parmak izi okucularında sıkıntılar oluyordu
bahsettiğim redmi note 3 pro, note 4x, note 7 gibi cihazlarda hep bu sorunlardan bazılarını yaşayınca ve miuinin görselliği de tatmin edince eu da çakılıkaldık hocam
Hocam nova launcher mi lawnchair miİhtiyacınız olabilecektir.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir