Rom En özelleştirilebilir Android rom hangisi?

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
94
Max3 için yok sanırım yada ben hatırlamıyorum varsa bile

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Hocam Max 3 için yok ama şu makale işinize yarayabilir adam özetlemiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Siz kesin hastasınız, Allah yardımcınız olsun diyeceğim ama bunun maalesef ilacı yok, üzgünüm

😅😂

Nejomi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
S
Cihazım
Xiaomi
Konular
6
Hocam, sizi o kadar çok zahmete sokmuş oldum, keşke Los u söylemeseydim size, lütfen bağışlayın beni

Pardon, kurulum sırasında Navigasyon ayarında '' üç düğme'' seçeneğini işaretlememişim. Sorunu çözdüm. Romda kurulum ve ayarlama aşamalarında hiç bir sorun yok.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Hocam Max 3 için yok ama şu makale işinize yarayabilir adam özetlemiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

😅😂
Teşekkürler hocam ama çoğu hikaye, bizim cihaz için bazı romları bir kaç geliştirici düzenliyor ve romların iyi olup olmadığı da geliştiricinin bilgisi ve yeteneğine parallellik göstermekte....mesela sizin verdiğiniz linkte RR A 12 ve hatta A13 bile olacak diyor ancak en son son A10 var hatırladığım kadarıyla ve RR yi maalesef kimse, en azından Mi Max 3 için, geliştirmiyor/yapmıyor...

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
94
Teşekkürler hocam ama çoğu hikaye, bizim cihaz için bazı romları bir kaç geliştirici düzenliyor ve romların iyi olup olmadığı da geliştiricinin bilgisi ve yeteneğine parallellik göstermekte....mesela sizin verdiğiniz linkte RR A 12 ve hatta A13 bile olacak diyor ancak en son son A10 var hatırladığım kadarıyla ve RR yi maalesef kimse, en azından Mi Max 3 için, geliştirmiyor/yapmıyor...

Cihazlarımız eskiyor yapacak birşey yok hocam

Nejomi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
S
Cihazım
Xiaomi
Konular
6
Aynen devam, yedeğini aldım. Şu anda Mimax 3 için CrDroid 12.1 sürümünü yeniden kurdum, deniyorum İlk deneme sırasında internet sıkıntısı yaşamıştım. O nedenle tekrar ele aldım.

Nejomi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
S
Cihazım
Xiaomi
Konular
6
Aynen devam, yedeğini aldım. Şu anda Mimax 3 için CrDroid 12.1 sürümünü yeniden kurdum, deniyorum İlk deneme sırasında internet sıkıntısı yaşamıştım. O nedenle tekrar ele aldım.
İlk denemede sezmiştim sorunların internetten kaynaklandığını, kurulum içime sinmemişti. Şimdi yeniden kurdum, bu defa bir sorun yaşamadım. İnternette iyi çalışıyor. Şunu artık kesin söyleyebilirim. CrDroid OS çoğu Custom Romlar' dan ve LineageOS' dan daha iyi. Üstelik Android 12 olarak MiMax 3 ' de çok güzel, gelişmiş özelliklerle görsellik dahil çok seri ve akıcı çalışıyor. Tetkiklerim devam ediyor. Hiç durmayın kurup sizde deneyin derim. Pişman olmayacağınızı sanıyorum. Kurarsanız Launcher olarak Lawnchair 12 alpha 5 kurmayı ihmal etmeyiniz.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
İlk denemede sezmiştim sorunların internetten kaynaklandığını, kurulum içime sinmemişti. Şimdi yeniden kurdum, bu defa bir sorun yaşamadım. İnternette iyi çalışıyor. Şunu artık kesin söyleyebilirim. CrDroid OS çoğu Custom Romlar' dan ve LineageOS' dan daha iyi. Üstelik Android 12 olarak MiMax 3 ' de çok güzel, gelişmiş özelliklerle görsellik dahil çok seri ve akıcı çalışıyor. Tetkiklerim devam ediyor. Hiç durmayın kurup sizde deneyin derim. Pişman olmayacağınızı sanıyorum. Kurarsanız Launcher olarak Lawnchair 12 alpha 5 kurmayı ihmal etmeyiniz.
Değerli büyüğüm, doğru anlamak için soruyorum...size CrDroid 8.4 ü tavsiye etmiştim, siz beğenmediğinizi ve eskisine döndüğünüzü belirtmiştiniz...sonra size LOS un yeni versiyonunun çıktığını söyledim, indirip, yüklediniz ama bu 3 düğme nedeniyle, dün beğenmediğinizi söylediğiniz Cr Droid 8.4 versiyonunu tekrar yüklediniz ve en iyi romun bu olduğunu söylüyorsunuz şimdi? LOS u unutalım ve en yeni versiyon olan CrDroid 8.4 ü kesin ve şiddetle mi tavsiye etmektesiniz yoksa biraz daha bekleyelimmi?

Nejomi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
S
Cihazım
Xiaomi
Konular
6
Değerli büyüğüm, doğru anlamak için soruyorum...size CrDroid 8.4 ü tavsiye etmiştim, siz beğenmediğinizi ve eskisine döndüğünüzü belirtmiştiniz...sonra size LOS un yeni versiyonunun çıktığını söyledim, indirip, yüklediniz ama bu 3 düğme nedeniyle, dün beğenmediğinizi söylediğiniz Cr Droid 8.4 versiyonunu tekrar yüklediniz ve en iyi romun bu olduğunu söylüyorsunuz şimdi? LOS u unutalım ve en yeni versiyon olan CrDroid 8.4 ü kesin ve şiddetle mi tavsiye etmektesiniz yoksa biraz daha bekleyelimmi?

Crdroid 8.4' de üç düğme sorunu yoktu. Bendeki İnternet sorunu nedeniyle olumsuz düşüncelere kapıldım. Bu benim hatam oldu. Ben daha önce a12 olan Crdroid 8.1 sürümünü kurmuş, yama ile giderdiğim tek bir bug hariç memnun kalmıştım. Şimdi kurduğum ve ayarını yaptığım Crdroid 8.4 da bu defa sorun yaşamadım. Tetkiklerim devam ediyor, karar sizin, arzu ediyorsanız bekleyebilirsiniz, ben son durumu ileride burada size iletebilirim.

Üst Alt