- Adım
- S
- Cihazım
- Xiaomi
- Konular
- 6
Nova yı denemedim, Lawnchair kullanıyorum.Hocam nova launcher mi lawnchair mi
Nova yı denemedim, Lawnchair kullanıyorum.Hocam nova launcher mi lawnchair mi
Sevgili hocam,CrDroid yüklenmiş durumda,ince ayarları daha sonra yapacağım,konusunu da yarın açarımHarika. Yarından itibaren MiMax 3 bölümünde takip edeceğim.
Bu arada bir talihsizlik oldu. Yeni Twrp yi yüklerken bir hata yaptım. Telefon fastboot modunda takılı kaldı, açılmıyor. Acilen yardim lazim. Kadıoğlu devreye girebilir mi, yardımcı olurmusunuz.Sevgili hocam,CrDroid yüklenmiş durumda,ince ayarları daha sonra yapacağım,konusunu da yarın açarım
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Geçmiş olsun hocam, cihazı PC ye bağlayıp, tekrardan Twrp atın cihazaBu arada bir talihsizlik oldu. Yeni Twrp yi yüklerken bir hata yaptım. Telefon fastboot modunda takılı kaldı, açılmıyor. Acilen yardim lazim. Kadıoğlu devreye girebilir mi, yardımcı olurmusunuz.
Naptınız hocamDeneyeceğim.
Çalışıyorum, yükleyeceğim. Zaman alacak.Naptınız hocam
Çok uğraştım ama başardım. Alles Klar ! Telefonum kaldığı yerden çalışmaya başladı tekrar. Sorun yok.Çalışıyorum, yükleyeceğim. Zaman alacak.
Çok teşekkür ederim. Twrp' yi geri yükledim, sorun çözüldü.Geçmiş olsun hocam, cihazı PC ye bağlayıp, tekrardan Twrp atın cihaza
Çok sevindim. Beğeneceğinize inanıyorum, çünkü şu ana kadar kullandığım en iyi CrDroid sürümlerinden birisi oldu. İlk kurduğumda bizim yazlıkta wifi bağlantısı çok kötüydü. Bu yüzden peşpeşe hatalar oluşunca kötü bir sürüm sandım, yanıldım. Ancak sezgisel olarak içime sinmemişti, bu denli kötü bir Rom olamazdı. Olumsuz izlemimin sık sık kopan, ağır aksak çalışan internet bağlantısından kaynaklandığını düşündüm. O yüzden ikinci defa kurdum, iyi ki kurmuşum. Sizin görüşünüzü merakla bekliyorum.Sevgili hocam,CrDroid yüklenmiş durumda,ince ayarları daha sonra yapacağım,konusunu da yarın açarım
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Düzeldiğine sevindim hocam, yardım teklif edecektim ama maalesef misafirim vardıÇok uğraştım ama başardım. Alles Klar ! Telefonum kaldığı yerden çalışmaya başladı tekrar. Sorun yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çok teşekkür ederim. Twrp' yi geri yükledim, sorun çözüldü.