Rom En iyisi eu.rom

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Hocam herkes bu nimetten faydalanmasını istiyorum sadece yoksa bir yerden birşeyler aldığım yok sonra pişman olup geliyorlar :) Ben yazılımcı olduğum için bildiğim birşeyler var yoksa kimse umrumda değil herkes istediğini kullansın :)
Cihazınız için o halde Mi Room konusunu açın ve size gelen üstün özelliklerini belirtin, görsellerle de destekleyin

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

melih97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi note 8
Konular
85
Cihazınız için o halde Mi Room konusunu açın ve size gelen üstün özelliklerini belirtin, görsellerle de destekleyin

Zaten mevcut hocam bizim cihazın konusu yine de sağolun.

Cemented

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Timuçin
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
17
Hocam herkes bu nimetten faydalanmasını istiyorum sadece yoksa bir yerden birşeyler aldığım yok sonra pişman olup geliyorlar :) Ben yazılımcı olduğum için bildiğim birşeyler var yoksa kimse umrumda değil herkes istediğini kullansın :)
Miroom' un nimet olduğunu da nereden çıkardınız?
Kötü bir rom asla değil ama nimet de değil. Ben mesela tam ekran haraketleri olmadığı için ve bildirimlerde sıkıntı olduğu için tercih etmeyeceğim bir rom.
Tüm romları deniyorum, ama sonuçta dönüp dolaşıp eu ya geri dönüyorum.
Tabiki bu tecrübeyi herkes edinmeli. O yüzden miromu herkes denemeli :)

serkan_esk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Sagit
Konular
9
Miui pro, miroom, vs vs tum rom yapimcilari ozellik ekleyecez diye romlari cok fazla kurcaliyorlar. Ozellik artarken illa bir yerlerde bir ozellik bozuluyor, eksik veya hatali calisiyor. Bu sebeple orijinal roma en yakin ve en stabil ozellestirmeler eu romda. En azindan icinde zararli yazilim var mi yok mu tedirgin olmuyorsunuz. Varsi 2 saat az sot versin.

Tum romlari denemis biri olarak sadece fantazi yapmak ve rom degistirme icgudumu koreltmek icin diger romlari yuklerim sonra euya donerim

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Miui pro, miroom, vs vs tum rom yapimcilari ozellik ekleyecez diye romlari cok fazla kurcaliyorlar. Ozellik artarken illa bir yerlerde bir ozellik bozuluyor, eksik veya hatali calisiyor. Bu sebeple orijinal roma en yakin ve en stabil ozellestirmeler eu romda. En azindan icinde zararli yazilim var mi yok mu tedirgin olmuyorsunuz. Varsi 2 saat az sot versin.

Tum romlari denemis biri olarak sadece fantazi yapmak ve rom degistirme icgudumu koreltmek icin diger romlari yuklerim sonra euya donerim

En doğrusu da zaten budur hocam, ben artık başka romları da denemeyi bıraktım

melih97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi note 8
Konular
85

Hocam kendi cihazınız için konuşun eski cihazlarla pek ilgilenmiyorlar artık, ben birkaç mi6 kullanıcısından da bunları duydum cihazdan cihaza değişebilir

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Miroom' un nimet olduğunu da nereden çıkardınız?
Kötü bir rom asla değil ama nimet de değil. Ben mesela tam ekran haraketleri olmadığı için ve bildirimlerde sıkıntı olduğu için tercih etmeyeceğim bir rom.
Tüm romları deniyorum, ama sonuçta dönüp dolaşıp eu ya geri dönüyorum.
Tabiki bu tecrübeyi herkes edinmeli. O yüzden miromu herkes denemeli :)
Size katılıyorum. Eu betanın ne kadar muhteşem bir rom olduğunu anlamam için 2 günlük miroom tecrübesi yeterli geldi
Fakat şimdi benim kalkıp eu beta miroom dan daha iyidir demem ne kadar etik olur?

Efsaneden Tapatalk vasıtasıyla gönderildi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam kendi cihazınız için konuşun eski cihazlarla pek ilgilenmiyorlar artık, ben birkaç mi6 kullanıcısından da bunları duydum cihazdan cihaza değişebilir
Sizin eski cihaz dediğiniz Mi6, 2017 yılının Amiral gemisi... Ve Xiaomi' nin üzerine daha Stabil ve problemsiz çalışan yeni bir cihaz çıkaramadığı gerçek bir efsanedir.
Sizin kullandığınız cihaz da dahil olmak üzere yeni çıkan bir sürü cihaz sorunlar yumağıyla boğuşurken benim emektar ilk günkü hız ve stabilitesini hala sürdürebiliyor. Hatta eu beta ile yeni bir boyuta geçmiş durumda.

Son düzenleme:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Size katılıyorum. Eu betanın ne kadar muhteşem bir rom olduğunu anlamam için 2 günlük miroom tecrübesi yeterli geldi
Fakat şimdi benim kalkıp eu beta miroom dan daha iyidir demem ne kadar etik olur?

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sizin eski cihaz dediğiniz Mi6, 2017 yılının Amiral gemisi... Ve Xiaomi' nin üzerine daha Stabil ve problemsiz çalışan yeni bir cihaz çıkaramadığı gerçek bir efsanedir.
Sizin kullandığınız cihaz da dahil olmak üzere yeni çıkan bir sürü cihaz sorunlar yumağıyla boğuşurken benim emektar ilk günkü hız ve stabilitesini hala sürdürebiliyor. Hatta eu beta ile yeni bir boyuta geçmiş durumda.

O zaman ne diyoruz hocam
Miui Can'dır, Mi ise Canan, EU ise (cihaz'da) akan Kan'dır

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
O zaman ne diyoruz hocam
Miui Can'dır, Mi ise Canan, EU ise (cihaz'da) akan Kan'dır

Aynen hocam. mm~~ Ne güzel söylemiş atalarımız..
" Söz ola kese savaşı söz ola kestire başı..."
Gerisi Laf-ı güzaf...8=)mm~~

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
Dönüp dolaşıp bı ben donemiyorum eu ya :)

Üst Alt