Rom En iyisi eu.rom

melih97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi note 8
Konular
85
Mi-Room, EU'dan daha iyi. Hem daha fazla özelliği var hem de daha stabil. Tabi ki cihazdan cihaza değişebilir.
Bende onu anlatmaya çalışıyorum kaç günlerdir aylardır geçen kurtarır kendini :)

Singe

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cenk
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
17
beta rom kullanmayın öncelikle eu stabil yükleyin veya stock rom kullanın daha iyi rom yok. işin içine kişisel tercihler giriyor kimisi pil ömrü daha uzun olsun telefonun performansı biraz düşsün sorun olmaz diyor. kimiside benim gibi takıntılı arayüz takılmalarına laglarına bile gelemiyor ben eu stabil + kernel kullanıyorum pil ömrü umrumda değil 10 saat ekran alacakken 7 8 saat alıyorum ama telefon deli fişek.
Note 6 Pro'nun eu romu ile global stabil romu aynı zaten aradaki tek fark reklamların olmaması :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Crdroid'de 10 saat ekran süresi almak çok kolay (Redmi Note 7 için) ayrıca rom çok akıcı ama şuanlık Pixel Experience'dayım o da çok iyi.

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Note 6 Pro'nun eu romu ile global stabil romu aynı zaten aradaki tek fark reklamların olmaması :D
Nasil aynı? Tamam note6 pro eu romu global tabanlı ama reklamlardan arındırılmış bazı sistem uygulamaları farklı galeri ve ayarlarda bazı ekstra özellikler var kaldirilmayan Google ve gereksiz xiaomi bloatware uygulamalar temizlenmiş ve 3.parti tema desteği var root yapıp teker teker uğraşmadan bunlara sahip oluyosun herkesin Android bilgisi çok iyi değil hem. Benim sevdiğim yanı güncelleme gelmemesi ota üzerinden yada sistem uygulama güncelleyicisi yok sadece playstore guncellemeleri var telefonun stabilligi bozulmuyor hiç :)

Faruk89

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi 9 Global
Konular
10
Hic bir miui ROM aosp romlar kadar akici olamadı . şuana kadar bir çok ROM denedim . şarj suresi olarak şuan kullangidim romun suresini atayim yorumu size bırakıyorum . arayüz sıkıcı sadece başka sorunum yok . (℅54 e dusene kadar mobil veri ve konum açık kullandım
)
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mi 9 için mevcut aosp romlar sorunlu hocam hepsini denedim hemen hemen batarya hususunda haklisiniz ama kullanilacak gibi değil parmak izi okuyucu stabil değil orj kamera uygulamasini kuramiyorsunuz sensor problemleri mevcut çentik ve ekranin kivrimli köşelerinde çözünürlük problemi var tırtikli gözüküyor vs vs düzgün bi aosp rom bulsam bende asla kullanmam miroom eu masik felan

xm4sk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
19
Miui PRO - Mi Room diyorum bende..

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Mi 9 için mevcut aosp romlar sorunlu hocam hepsini denedim hemen hemen batarya hususunda haklisiniz ama kullanilacak gibi değil parmak izi okuyucu stabil değil orj kamera uygulamasini kuramiyorsunuz sensor problemleri mevcut çentik ve ekranin kivrimli köşelerinde çözünürlük problemi var tırtikli gözüküyor vs vs düzgün bi aosp rom bulsam bende asla kullanmam miroom eu masik felan
Aynı sorunlar Max 3 için de mevcut, herşeyiyle doğru düzgün çalışan bir AOSP rom maalesef yok...heleki Android 10 hiç yok...o nedenle diğer cihaz kullanan arkadaşların AOSP romları bu kadar savunmalarına şaşırıyorum....çünkü herkesce de biliniyor ki, Nougat sonrası neredeyse tüm AOSP Romları sorunlu, demekki kullanan arkadaşlar bu mevcut sorunları ya fark edemiyorlar yada varlığını dile getirmekten nedense sakınıyorlar...ayrıca Xiaomi, bana göre, MIUI den dolayı alınır ve en iyi MIUI Rom, Stok veya Custom, bulunur ve onda karar kılınılır

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

xm4sk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
19
Masik romu da ekleyin,kısaca Rusların yaptığı romlar çok güzel :)
Katılıyorum hocam Rus geliştiriciler bu sektörü seviyor imzamdaki çoğu rom Rus yapımı zaten neredeyse miui bazlı rom kalmadı denemediğim rn7 için kendi sıralamamı yaptım orada :)

melih97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi note 8
Konular
85
Aynı sorunlar Max 3 için de mevcut, herşeyiyle doğru düzgün çalışan bir AOSP rom maalesef yok...heleki Android 10 hiç yok...o nedenle diğer cihaz kullanan arkadaşların AOSP romları bu kadar savunmalarına şaşırıyorum....çünkü herkesce de biliniyor ki, Nougat sonrası neredeyse tüm AOSP Romları sorunlu, demekki kullanan arkadaşlar bu mevcut sorunları ya fark edemiyorlar yada varlığını dile getirmekten nedense sakınıyorlar...ayrıca Xiaomi, bana göre, MIUI den dolayı alınır ve en iyi MIUI Rom, Stok veya Custom, bulunur ve onda karar kılınılır

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Aynen hocam o romlar öyle ve MIUI daki çoğu özelliği insan arıyor hiç çekici değil :)

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
Katılıyorum hocam Rus geliştiriciler bu sektörü seviyor imzamdaki çoğu rom Rus yapımı zaten neredeyse miui bazlı rom kalmadı denemediğim rn7 için kendi sıralamamı yaptım orada :)
Son çıkan 9.4 masik nasıl ?

Üst Alt