- Adım
- Kaan
- Cihazım
- Redmi Note 7
- Konular
- 19
Yarın twrp sorununu cozersem hangi romu indireyim sizceRom geliştirici Ruslar ile iletişim halindeyim çoğu 2-3 haftaya 1 aya stabil olacağını söylüyor bende hemfikirim stabil değil hocam android 10 şuan.. kylt
Cihazınız için mevcut tüm MIUI bazlı romları indirin ve hepsini 2-3 gün deneyin...hangisini daha çok beğenirseniz, onda kalın...aynı benim yaptığım gibi...EU Betadayım ve oldukça da memnunumYarın twrp sorununu cozersem hangi romu indireyim sizce
Valla bende note 7 varken Masik kullanıyordum ama note 8 e geçince bekleme durumundayımSon çıkan 9.4 masik nasıl ?
Hocam önce Masik dene sonra miroom beta dene en son beğenmezsen eu yapabilirsinYarın twrp sorununu cozersem hangi romu indireyim sizce
EU tu kaka, sakın denemeyinValla bende note 7 varken Masik kullanıyordum ama note 8 e geçince bekleme durumundayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam önce Masik dene sonra miroom beta dene en son beğenmezsen eu yapabilirsin
Hocam fazla deneme şansım yok artik. Bı kere yapicam daha da güncelleme harici tövbe twrp girmem. Acısı sonradsn çıkıyor.Valla bende note 7 varken Masik kullanıyordum ama note 8 e geçince bekleme durumundayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam önce Masik dene sonra miroom beta dene en son beğenmezsen eu yapabilirsin
Hangisini yüklediniz hocamSelam s. Kesinlikle mi room dan memnun değilim. EU.rom daha iyiymiş.Android 10 sürümünü yüklemek istiyorum. Beta 20.1.16 mı? Beta 20.1.21 olanı mı yüklemeliyim? Hangisi daha iyidir?
Hocam memnun olmamanız imkansız hata var ise android 10 ile ilgilidir oda bir kaç güncelleme ile düzelir mutlaka yeni sürüm çıktıSelam s. Kesinlikle mi room dan memnun değilim. EU.rom daha iyiymiş.Android 10 sürümünü yüklemek istiyorum. Beta 20.1.16 mı? Beta 20.1.21 olanı mı yüklemeliyim? Hangisi daha iyidir?
Ya neden ısrarla Mi Room öneriyorsunuz, anlayamıyorum? Onlarla bir özel anlaşmanız mı var?Hocam memnun olmamanız imkansız hata var ise android 10 ile ilgilidir oda bir kaç güncelleme ile düzelir mutlaka yeni sürüm çıktı
Hocam herkes bu nimetten faydalanmasını istiyorum sadece yoksa bir yerden birşeyler aldığım yok sonra pişman olup geliyorlar Ben yazılımcı olduğum için bildiğim birşeyler var yoksa kimse umrumda değil herkes istediğini kullansınYa neden ısrarla Mi Room öneriyorsunuz, anlayamıyorum? Onlarla bir özel anlaşmanız mı var?
Ben hiç kimseye ısrarla EU Beta yükleyin diyormuyum? bırakın herkes istediği romu yüklesin...herkesin cihazında ve kullanım alışkanlıklarına göre her rom uygun olmayabilir
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk