Rom En iyisi eu.rom

suat6027

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
suat
Cihazım
Mİ8
Meslek
Sınıf Öğretmeni
Konular
24
Hic bir miui ROM aosp romlar kadar akici olamadı . şuana kadar bir çok ROM denedim . şarj suresi olarak şuan kullangidim romun suresini atayim yorumu size bırakıyorum . arayüz sıkıcı sadece başka sorunum yok . (℅54 e dusene kadar mobil veri ve konum açık kullandım
)
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hangi rom hangi cihaz?

serkan_esk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Sagit
Konular
9
Hocam kendi cihazınız için konuşun eski cihazlarla pek ilgilenmiyorlar artık, ben birkaç mi6 kullanıcısından da bunları duydum cihazdan cihaza değişebilir
Su anda ailemde mi9t, rn 7, rn 8 pro da oldugunu dusundugumuzde rn 8 pro haric digerleri icin de gecerli bu soylediklerim. Gelistiricinin eski cihazlarla ugrasmayayim hatali rom yapayim dedigini de hic sanmiyorum zira sizin mukemmel oldugunu iddia ettiginiz rom ile eu romun kaynagi çin romuysa cihazin eski veya yeni olmasinin ne farki var

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Dönüp dolaşıp bı ben donemiyorum eu ya :)
Siz Mi Room, RevOS, varsa Masik vs deneyin... Umarım beğendiğiniz bir rom bulursunuz, kimsenin dediği veya önerdiği romda karar kılmayın, bizzat kendiniz deneyin hepsini

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

melih97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi note 8
Konular
85
Su anda ailemde mi9t, rn 7, rn 8 pro da oldugunu dusundugumuzde rn 8 pro haric digerleri icin de gecerli bu soylediklerim. Gelistiricinin eski cihazlarla ugrasmayayim hatali rom yapayim dedigini de hic sanmiyorum zira sizin mukemmel oldugunu iddia ettiginiz rom ile eu romun kaynagi çin romuysa cihazin eski veya yeni olmasinin ne farki var

Özellik farkı var hocam android sürümü vs

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294

Değerli hocam bence kendinizi boşa yormayın, herkes her şeyi anlamayamaz maalesef

melih97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi note 8
Konular
85
Siz Mi Room, RevOS, varsa Masik vs deneyin... Umarım beğendiğiniz bir rom bulursunuz, kimsenin dediği veya önerdiği romda karar kılmayın, bizzat kendiniz deneyin hepsini

Aynen öyle ben kimseye zorla dayatmıyorum tecrübelerimi aktarıyorum herkes özgür ne yapacağına herkesin beklentileri farklı

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Dönüp dolaşıp bı ben donemiyorum eu ya :)
Bence sizin ilacınız cohci52 hocamda.Buradan kulaklarını çınlatalım. Kendisi eski bir RN7 uzmanı olarak cihazınıza en uygun romu söyleyebilir belki... 8=) mm~~

Efsaneden Tapatalk vasıtasıyla gönderildi

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Aynen öyle ben kimseye zorla dayatmıyorum tecrübelerimi aktarıyorum herkes özgür ne yapacağına herkesin beklentileri farklı
Sizin tecrübeniz ancak kendi cihazınız ile alakalı olabilir, oysa siz herkese, kimin ne cihazı olduğunu bilmeksizin, Mi Room en iyi rom diyorsunuz... Ben Max3 de kullandım ve Kilid ekranına bildirimler gelmiyordu, sizin cihazınızda ve başka cihazlarda da geliyor olabilir ama benim cihazıma gelmiyorsa, o rom benim için BEŞ para etmez, bilmem anlatabildim mi

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
Bence sizin ilacınız cohci52 hocamda.Buradan kulaklarını çınlatalım. Kendisi eski bir RN7 uzmanı olarak cihazınıza en uygun romu söyleyebilir belki... 8=) mm~~

Ona sordum hocam :) yanlış hatırlamıyorsam Eu beta 9.14.14 önermişti galiba

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Sizin tecrübeniz ancak kendi cihazınız ile alakalı olabilir, oysa siz herkese, kimin ne cihazı olduğunu bilmeksizin, Mi Room en iyi rom diyorsunuz... Ben Max3 de kullandım ve Kilid ekranına bildirimler gelmiyordu, sizin cihazınızda ve başka cihazlarda da geliyor olabilir ama benim cihazıma gelmiyorsa, o rom benim için BEŞ para etmez, bilmem anlatabildim mi

Sizin cihazla alakalı bir durum değil hocam. Miroom da bildirim gelmemesi genel bir sıkıntı gibi görünüyor. Ve bir çok kullanıcı için olmazsa olmaz tam ekran hareketlerinin eksikliği de büyük bir handikap.

Üst Alt