Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Keşke arkadaş daha erken cevap verse sorunuyla da ilgileniriz aynı zamanda ama bir kere yazıp gidiyor çoğu insan. Bir sürü kişiye sorunlarına çözüm yazdım ama geri dönüş yapmadı kimse.
Estağfurullah hocam. Özür nedir? Olur mu öyle şey? Skorpi gibi bir sohbet ustasını yakalamışken ( eğer keyfi de yerindeyse ) muhabbetinden mahrum kalmak olmaz.
Ben de bu sırada araya terennüm ederek konu sahibine bir gönderme yapayım dedim.
Ha bu arada muhabbetinizi keyifle izliyorum.
Değerli Arkadaşlar, Forumların olmazsa olmaz Sohbet Köşemizi tüm Üyelerimize açmış bulunmaktayız. Burada herkesin katılımı ile inşallah stres atıp güzel Geyik sohbetler yapabileceğiz. Ben başlangıcı yapıyorum....59 yaşında, 3 Çocuk Babası, Teknoloji cahili, hiç bir Konuyu bilmememe rağmen...
Estağfurullah hocam. Özür nedir? Olur mu öyle şey? Skorpi gibi bir sohbet ustasını yakalamışken ( eğer keyfi de yerindeyse ) muhabbetinden mahrum kalmak olmaz.
Ben de bu sırada araya terennüm ederek konu sahibine bir gönderme yapayım dedim.
Ha bu arada muhabbetinizi keyifle izliyorum.
Yönetici dostlarımız varken uyarı vermek bize düşmez. Skorpi hoca gibi Android dünyasının usta bir duayeni, Koçara gibi de yılların bir eğitimcisi sadece hakim oldukları mevzularda tavsiyelerde bulunabilirler.
Not: Yalnız üstadımızı kızdırmaya da gelmez. Sahip olduğu yetkilerle uyarıdan fazlasını da yapabilir. Benden hatırlatması..
Hocam sizden bunu duymak gerçekten çok mutlu etti açıkçası Arkadaş miui tabanlı mı yoksa aosp mu istediğini tam olarak belirtse daha güzel olabilir. Aosp rom çok sevmediğini belirtmiş ama istediği performansı da aosp romlardan alabilir bence.
Skorpi Hocam sizden bu sözleri duymak gurur verici
Hocam aosp olarak Görselliğe hitap eden romlar önerebilirim.Custom MIUI önerebilirim.
Öncelikle aosp candır.Dertlere dermandır.Fakat ben hem işlemci hemde alışkanlıktan dolayı MIUI-Custom MIUI dan vazgeçemedim.
Size şu romları öneririm
LineageOS:En baba romdur kendisi.Performans canavarı.Fakat arayüze önem veriyorsanız kesinlikle ilk tercihiniz LOS olmamalı
ArrowOS:Lineage os tan sonraki en hızlı romdur.Ayrıca LOS a göre daha görselliğe hitap eder.
Crdroid:Crdroid official olarak varsa direk kurun bence.Hem hız hem arayüz hemde çeşitlilik 10 numara 5 yıldız.
EvolationX: Hem hız hem crdroid kadar olmasada çeşitlilik.
Fakat romlar cihazdan cihaza değişir.
Custom MIUI isterseniz bir liste yapayım size linkleride eklerim hem
Keşke arkadaş daha erken cevap verse sorunuyla da ilgileniriz aynı zamanda ama bir kere yazıp gidiyor çoğu insan. Bir sürü kişiye sorunlarına çözüm yazdım ama geri dönüş yapmadı kimse.