Soru En iyi miui sürümü

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
MIUI ve AOSP istemiyorsa tam olarak nasıl bir şey istiyor. Acaba iOS benzeri bir rom mu arıyor arkadaş.

Hocam konusu açılmışken 11T Pro dan memnun musunuz. Bir yakınım araştırıyor. SD888'in pili sömürdüğünü biliyorum ve çevremdekiler yarım günü anca çıkarıyor diyor özellikle sizin stock rom kullandığınızı bildiğim için soruyorum pil performansı ve ısınma durumu nasıl sizce. Ortalama ne kadar ekran süresi alıyorsunuz aktif kullanımda. Cihazı araştıran kişi çok fazla oyun oynar ve bu oyunlar ağır grafikli oyunlar. Sizce ihtiyaçlarını karşılar mı?
Ben global rom kullanıyorum, oyun oynamıyorum ve dolayısıyla ısınma sorunum olmuyor,Ekran süresine hiç bakmadım... yakınınız oyun oynuyorsa, ona gelmez bu cihaz, Poco serilerine baksın

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
Ben global rom kullanıyorum, oyun oynamıyorum ve dolayısıyla ısınma sorunum olmuyor,Ekran süresine hiç bakmadım... yakınınız oyun oynuyorsa, ona gelmez bu cihaz, Poco serilerine baksın

F5 Pro önerdim çok pahalı dedi. F5 önerdim özellikleri yetersiz dedi. Mi serisinden de birsürü önerdim beğendiremedim arkadaşa. 11T pro ya bakıyor bu aralar o yüzden size de sormak istedim. Amiral gemisi cihaz istiyor ama çok pahalı diyor. YD de istemiyor. Ben napayım şimdi😂

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Ben olsam, hiç bulaşmam, kendisi ne isterse, onu alsın... Amiral olacak, YD olmayacak, pahalı olmayacak, varmı öyle bir Dünya?
Bende 65 değil de, bu tecrübem ve birikimim ile 30 olmak istiyorum

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
Ben olsam, hiç bulaşmam, kendisi ne isterse, onu alsın... Amiral olacak, YD olmayacak, pahalı olmayacak, varmı öyle bir Dünya?
Bende 65 değil de, bu tecrübem ve birikimim ile 30 olmak istiyorum

11T almaya karar vermiş. Mediatek alma pişman olursun dedim ama kafayı koymuş. Günah benden gitti artık. Isınma sorunu istemiyorum diyip Mediatek alması gerçektem çok tuhaf🤣

Ü

Üye silindi 265308

Guest
Ben Mi 11 T Pro da A13 MIUI 14 global kullanıyorum ve de oldukça memnunum...
Hangi rom daha iyi konusunda size forumumuzun 2 güzide hocaları Sayın Basaransemih2009 ve Sayın emirhanyaglici hocalarım daha çok yardımcı olabilirler kanatindeyim, kendilerinin engin tecrübelerinden ve bilgi birikimlerinden yararlanmanızı öneririm

Miui ile aram yıllardır bozuk ama ne yapalim aosp çok çok kötü görünüyor siz hangi romu kullaniyorsunuz?
Skorpi Hocam sizden bu sözleri duymak gurur verici😎
Hocam aosp olarak Görselliğe hitap eden romlar önerebilirim.Custom MIUI önerebilirim.
Öncelikle aosp candır.Dertlere dermandır.Fakat ben hem işlemci hemde alışkanlıktan dolayı MIUI-Custom MIUI dan vazgeçemedim.
Size şu romları öneririm

LineageOS:En baba romdur kendisi.Performans canavarı.Fakat arayüze önem veriyorsanız kesinlikle ilk tercihiniz LOS olmamalı
ArrowOS:Lineage os tan sonraki en hızlı romdur.Ayrıca LOS a göre daha görselliğe hitap eder.
Crdroid:Crdroid official olarak varsa direk kurun bence.Hem hız hem arayüz hemde çeşitlilik 10 numara 5 yıldız.
EvolationX: Hem hız hem crdroid kadar olmasada çeşitlilik.

Fakat romlar cihazdan cihaza değişir.
Custom MIUI isterseniz bir liste yapayım size linkleride eklerim hem :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben zaten Miui ve AOSP sevmiyorum diyince, tıkandım, başka bir cihaz ve işletim sistemi önerdim ama cevap vermedi, o yüzden sizlere havale ettim, kolay gelsin sizlere

Hocam siz varya siiiiz.İşinizi biliyorsunuz 🤣

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
11T amiral gemisi miymiş
Size bulaşmayın dememi anladınız mı şimdi

Günah benden gitti. Ben sadece gelip keşke seni dinleseydim diyeceği günü bekleyeceğim:)

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
Mevzu gündeminden sapmış ikili sohbete dönmüş. giggle~~
Muhabbetiniz bol olsun diyerek ben son noktayı koyayım. Konu sahibi Alperen24 nick'li arkadaşa rom konusunda fikir veremem. Zira MIUI ile arası bozukmuş, Aosp romlar ise çok kötü... Torbadan yeni bir rom çıkaramayacağımıza göre geriye tek seçenek kalıyor, o da cihazı değiştirmek.
Xiaomi bile işletim sistemi ve arayüz güncellemeleri yanında güvenlik yamalarını da vermeyeceğini söylediği cihazlara sahip kullanıcılarına yeni modellere geçmesini tavsiye ediyor.
Demek var bir bildikleri...:D

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
Mevzu gündeminden sapmış ikili sohbete dönmüş. giggle~~
Muhabbetiniz bol olsun diyerek ben son noktayı koyayım. Konu sahibi Alperen24 nick'li arkadaşa rom konusunda fikir veremem. Zira MIUI ile arası bozukmuş, Aosp romlar ise çok kötü... Torbadan yeni bir rom çıkaramayacağımıza göre geriye tek seçenek kalıyor, o da cihazı değiştirmek.
Xiaomi bile işletim sistemi ve arayüz güncellemeleri yanında güvenlik yamalarını da vermeyeceğini söylediği cihazlara sahip kullanıcılarına yeni modellere geçmesini tavsiye ediyor.
Demek var bir bildikleri...:D
Hocam konudan saptığımız için çok özür diliyorum. Farkında olmadan başka yere gitmiş muhabbet:)

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro