Hiçbiri desemSiz hangisi kullanıp memnun kalırsanız/kaldıysanız, en iyi sürüm odur
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Miui ile aram yıllardır bozuk ama ne yapalim aosp çok çok kötü görünüyor siz hangi romu kullaniyorsunuz?O zaman Mi ve Miui ye veda zamanı gelmiş sizin için
Ben Mi 11 T Pro da A13 MIUI 14 global kullanıyorum ve de oldukça memnunum...Miui ile aram yıllardır bozuk ama ne yapalim aosp çok çok kötü görünüyor siz hangi romu kullaniyorsunuz?
Hocam sizden bunu duymak gerçekten çok mutlu etti açıkçasıBen Mi 11 T Pro da A13 MIUI 14 global kullanıyorum ve de oldukça memnunum...
Hangi rom daha iyi konusunda size forumumuzun 2 güzide hocaları Sayın Basaransemih2009 ve Sayın emirhanyaglici hocalarım daha çok yardımcı olabilirler kanatindeyim, kendilerinin engin tecrübelerinden ve bilgi birikimlerinden yararlanmanızı öneririm
Ben zaten Miui ve AOSP sevmiyorum diyince, tıkandım, başka bir cihaz ve işletim sistemi önerdim ama cevap vermedi, o yüzden sizlere havale ettim, kolay gelsin sizlereHocam sizden bunu duymak gerçekten çok mutlu etti açıkçasıArkadaş miui tabanlı mı yoksa aosp mu istediğini tam olarak belirtse daha güzel olabilir. Aosp rom çok sevmediğini belirtmiş ama istediği performansı da aosp romlardan alabilir bence.

MIUI ve AOSP istemiyorsa tam olarak nasıl bir şey istiyor. Acaba iOS benzeri bir rom mu arıyor arkadaş.Ben zaten Miui ve AOSP sevmiyorum diyince, tıkandım, başka bir cihaz ve işletim sistemi önerdim ama cevap vermedi, o yüzden sizlere havale ettim, kolay gelsin sizlere