Yardım Ekranı çok nazik hemen kırılıyor

Enver4633

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enver
Cihazım
Mi 9
Konular
1
Mi9 aldım yaklaşık 3 ay kullandım ve ilk düşürdüğümde ekranı içten kırıldı. Düştüğü yükseklik diz boyu { 40-50 cm } kadar Mi 9'un ekranının çok kaliteli olduğunu biliyordum ama gerçekler böyle değilmiş. daha önce başka marka telefonları arkadaşlarımın daha yüksekten düşürdüğünü gördüm ama ekrana hiçbir şey olmadı ya da ufak çizik ve çatlaklarla telefonlarını kullanmaya devam ettiler. Ayrıca garantiye gönderdim Garanti'den ekran değişti fakat ekran bana farklı bir yerden küçük bir kırıkla tekrar gönderildi ve kullanmaya başladıktan Bir saat kadar sonra dokunmatik çalışmaz oldu şu an ise garanti servisi ile görüştüğümde;cihazı açıp kontrol etmeden dış görünüşü ile ekranın değişmesi gerektiğini söylüyor ve garanti dışı fiyatı 1550 TL ne yapacağım bilemiyorum Sanırım bir daha xiaomi telefon kullanmam

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Geçmiş olsun, linkteki servis ile görüşün işcilikleri iyidir..

Oyla:

cemee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro, Onep
Konular
2
Biraz sans isi. Ben kayin pederin sifir a9 un ekranini kirdim. Telefonda kilif ve ekran koruyucu cam vardi. Cam kirilmadi ama ekran icten ince bir cizgi halinde kirildi ve hic goruntu yok. Dusurdugum mesafe bel hizasi ve dustugu yer muşamba gibi bir seydi

Oyla:

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
xiaomi'yle alakası yok hocam.ekran isterse gorilla 200 olsun.pütürlü ve çıkıntılı bir yüzeye denk gelirse,ekran temperli cam çekici yemiş gibi olur.ekranınız amoled olduğu için iç dış ayrımı yok,o yüzden direk komple değişir.fiyatıda o yüzden pahalı olur.

Oyla:

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Hocam, cihazı düşürmek markayla ilgili değil, hangi açıyla düştüğü önemli.Xioami ekranı kendisi üretmiyor. Dünyada Amoled ekranı üreten markalar belli, bunu kullanmak isteyenler bunların dışında kullanma şansları zaten yok.

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Diğer arkadaşlarında dediği gibi nasıl düştüğüne göre değişir ekranın. Kimi 2 metreden düşer birşey olmaz, kimi 50cm den düşer kırılır.

Fakat benim takıldığım nokta şu, siz ekranı değişime gönderdiniz ve garanti size farklı bir kırık ekran mı takmış.
Çünkü ekran değişti ama farklı yerinden bir kırık ile gönderdiler diyorsunuz. Ayrıca hangi servise gönderdiniz?

Oyla:

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Geçmiş olsun. Saglam olmadigina asla katılmıyorum. Gorilla Glass teknolojisi var + ekran xaoimin degil zaten baskasi üretiyor.

Bunun dışında ekran garantiden kırık mi geldi orayi anlamadim ?
2.bir konu ekran kırık geldiyse niye oyle kullandiniz ?

Oyla:

YasPeh

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
31
Hocam nasıl düştüğüne bağlı. Ayrıca ekran teknolijisi galqxy s10 ile aynı. Pek bişey olacağını düşünmüyorum ben.

Oyla:

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Hocam nasıl düştüğüne bağlı. Ayrıca ekran teknolijisi galqxy s10 ile aynı. Pek bişey olacağını düşünmüyorum ben.
Ekran değişim ücreti de neredeyse aynı :) Yani Xioami değil amoled ekran kullanan farklı bir markada alsa, yüksek bir ücret ödemesi gerekiyor. Burada Xiaomi yi direkt suçlama mantıksız. Serviste yaşananlar ayrı.(Halen servisle ne yaşadığını da anlamış değilim, şahsen. shake~~)

Oyla:
Üst Alt