Yardım Ekranı çok nazik hemen kırılıyor

Enver4633

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enver
Cihazım
Mi 9
Konular
1
Mi9 aldım yaklaşık 3 ay kullandım ve ilk düşürdüğümde ekranı içten kırıldı. Düştüğü yükseklik diz boyu { 40-50 cm } kadar Mi 9'un ekranının çok kaliteli olduğunu biliyordum ama gerçekler böyle değilmiş. daha önce başka marka telefonları arkadaşlarımın daha yüksekten düşürdüğünü gördüm ama ekrana hiçbir şey olmadı ya da ufak çizik ve çatlaklarla telefonlarını kullanmaya devam ettiler. Ayrıca garantiye gönderdim Garanti'den ekran değişti fakat ekran bana farklı bir yerden küçük bir kırıkla tekrar gönderildi ve kullanmaya başladıktan Bir saat kadar sonra dokunmatik çalışmaz oldu şu an ise garanti servisi ile görüştüğümde;cihazı açıp kontrol etmeden dış görünüşü ile ekranın değişmesi gerektiğini söylüyor ve garanti dışı fiyatı 1550 TL ne yapacağım bilemiyorum Sanırım bir daha xiaomi telefon kullanmam

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Ritzy teknik servis, ekran kırık geldi ayrıca edindiğim bilgiye göre olay şu benim yeni takılan ekran yan sanayi olunca versiyon yükseldiği zaman dokunmatik çalışmıyormuş, sizlerinde bilgisi olsun. Rest edince tekrar yazacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O mi 9 değil mi9t dir. Mİ 9 2019 DA ÇIKTI
Hocam ekran kırık geldiyse para isteyemezler normalde, siz telefon gelir gelmez durumu bildirdiniz mi? Bu teknik servisten bozma merdiven altı firma bence tuttura bildiğini kazıklamaya çalışıyor. Son çare hakem heyeti fakat fazla oyalanmamak lazım üzerinden zaman geçerse haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz.

Oyla:

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Oyla:

Enver4633

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enver
Cihazım
Mi 9
Konular
1
Hocam ekran kırık geldiyse para isteyemezler normalde, siz telefon gelir gelmez durumu bildirdiniz mi? Bu teknik servisten bozma merdiven altı firma bence tuttura bildiğini kazıklamaya çalışıyor. Son çare hakem heyeti fakat fazla oyalanmamak lazım üzerinden zaman geçerse haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz.
Hakem heyetine başvuracağım Cihazım gelsin henüz göndermediler Ayrıca şikayet var.com A da bildirimde bulundum

Geçmiş olsun. Saglam olmadigina asla katılmıyorum. Gorilla Glass teknolojisi var + ekran xaoimin degil zaten baskasi üretiyor.

Bunun dışında ekran garantiden kırık mi geldi orayi anlamadim ?
2.bir konu ekran kırık geldiyse niye oyle kullandiniz ?
Kullanmadım zaten tekrar gönderdim, cihaz eşime geçince yasal haklarımı arayacağım

Kullanmadım zaten cihaz elime geçince yasal haklarımı arayacağım

Oyla:

mertr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
MI9
Konular
2
Bende ekran koruyucu yok defalarca taş zemine düştü, asfalt, mermer vs. hepsine düşürdüm hiçbir şey olmadı, hiç umursamadan kullanıyorum ve hiçbir telefonumun cami kirilmadi şimdiye kadar, galiba bu konuda fazla şanslıyım

Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Mi4 ile fayans çatlatmış biri olarak telefonumla gurur duyuyorum :D yaklaşık 3 metreden fayans üstüne düştü, telefonda zerre sorun yok :D

Oyla:
Üst Alt