Yardım Ekranı çok nazik hemen kırılıyor

Enver4633

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enver
Cihazım
Mi 9
Konular
1
Mi9 aldım yaklaşık 3 ay kullandım ve ilk düşürdüğümde ekranı içten kırıldı. Düştüğü yükseklik diz boyu { 40-50 cm } kadar Mi 9'un ekranının çok kaliteli olduğunu biliyordum ama gerçekler böyle değilmiş. daha önce başka marka telefonları arkadaşlarımın daha yüksekten düşürdüğünü gördüm ama ekrana hiçbir şey olmadı ya da ufak çizik ve çatlaklarla telefonlarını kullanmaya devam ettiler. Ayrıca garantiye gönderdim Garanti'den ekran değişti fakat ekran bana farklı bir yerden küçük bir kırıkla tekrar gönderildi ve kullanmaya başladıktan Bir saat kadar sonra dokunmatik çalışmaz oldu şu an ise garanti servisi ile görüştüğümde;cihazı açıp kontrol etmeden dış görünüşü ile ekranın değişmesi gerektiğini söylüyor ve garanti dışı fiyatı 1550 TL ne yapacağım bilemiyorum Sanırım bir daha xiaomi telefon kullanmam

Enver4633

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enver
Cihazım
Mi 9
Konular
1

Ekli dosyalar

• Screenshot_20191122-162629.png
    Screenshot_20191122-162629.png
    209 KB · Görüntüleme: 43
Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104

Hocam "Olmuş ile Ölmüşe çare yok "demişler.

Daha önce vermiş olduğum yer ile görüşün. Yok benim o kadar bütcem yok ve telefondan soğudum derseniz maliyet fiyatını düşüp forumun ilan bölümüne konu açabilirsiniz Yes~~

Oyla:

emrebzk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi Note 3
Meslek
civil aviation
Konular
5
Mi Note 3 kullanıyorum. Uçakta push-back esnasında düşürdüm. Kaç kere uçak merdiveninden yere çakıldı. Maşallah takoz gibi taş. Baya sağlam. Ama sağlam bir kılıf ve ekran koruyucu kullanıyorum. Kesinlikle koruyucu materyaller şart.

Oyla:

Enver4633

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enver
Cihazım
Mi 9
Konular
1
Ekran değişim ücreti de neredeyse aynı :) Yani Xioami değil amoled ekran kullanan farklı bir markada alsa, yüksek bir ücret ödemesi gerekiyor. Burada Xiaomi yi direkt suçlama mantıksız. Serviste yaşananlar ayrı.(Halen servisle ne yaşadığını da anlamış değilim, şahsen. shake~~)
, ekran değişimi yapıldıktan sonra telefonumu kullanamadım ekran üzerinde sağ alt köşeye yakın küçük bir darbe izi vardı ben telefonu Düşürmedim etmedim telefon elime geçtikten birkaç saat sonra dokunmatiği çalışmaz oldu Sonra ekran üzerindeki küçük çatlaklığı fark ettim bir sonraki gün ritzy Garanti servisini aradım, Telefonumu servise gönderdim daha telefonumun içini açmadan ekranın değişmesi gerektiğini söylüyorlar Halbuki ekran çatlak olsa bile dokunmatik çalışabilir bunun testini bile yapmadılar ekran değişimi için ücret gönderirsem o zaman açıp bakacaklar mış ve komple ekranı değiştireceklermiş...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam "Olmuş ile Ölmüşe çare yok "demişler.

Daha önce vermiş olduğum yer ile görüşün. Yok benim o kadar bütcem yok ve telefondan soğudum derseniz maliyet fiyatını düşüp forumun ilan bölümüne konu açabilirsiniz Yes~~
Teşekkür ederim

Oyla:

serkan_esk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Sagit
Konular
9
Bu isin ekran kalitesinden ziyade pimpirikli olup olmamayla alakasi oldugunu dusunuyorum. Sakinilan göze çöp batar misali telefona aman bisey olmasin dedikce basina bir is geliyor. Bir arkadadimla birlikte mi 6 kullaniyoruz. Onun umurunda degil bense neredeyse pamuga saricam teli. Kac defa gozumun onunde telefonu dustu hatta bir keresinde morgda mermere dolabin uzerinden neredeyse 2 metreden ekraninin uzerine dustu, telefon yapisti ziplamadi bile ama hic bisey olmadi. Bizimki dusse on parca olurdu

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27

Bu fotoğraftaki özelliklerine ne oldu
Hocam, öncelikle durumu doğru tesbit edelim. Bu standartları sağlayan Xiaomi değil, Ekran üreticisi Samsung ve Korumayı sağlayan Gorilla Glass (ki bunlarda zaten telefonu düşürmeye karşı verdikleri garanti, kendilerinin belirledikleri şartlara bağlı.).Siz olayın üzüntüsüyle, birilerini suçlamak istiyorsunuz ama sorumluyu yanlış yerde arıyorsunuz.
, ekran değişimi yapıldıktan sonra telefonumu kullanamadım ekran üzerinde sağ alt köşeye yakın küçük bir darbe izi vardı ben telefonu Düşürmedim etmedim telefon elime geçtikten birkaç saat sonra dokunmatiği çalışmaz oldu Sonra ekran üzerindeki küçük çatlaklığı fark ettim bir sonraki gün ritzy Garanti servisini aradım, Telefonumu servise gönderdim daha telefonumun içini açmadan ekranın değişmesi gerektiğini söylüyorlar Halbuki ekran çatlak olsa bile dokunmatik çalışabilir bunun testini bile yapmadılar ekran değişimi için ücret gönderirsem o zaman açıp bakacaklar mış ve komple ekranı değiştireceklermiş...

Teşekkür ederim
Servis sorununuza gelince, ilgi servis hakkında yasal haklarınızı sonuna kadar kullanmanız.Dokunmatiğin çalışıp, çalışmadığına bakmazsızın darbeli parça ile değiştirmeleri kabul edilemez. Hatta Yetkili servis olduklarına göre orjinal dışında bile parça kullanamazlar.

Oyla:

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Ben mi 9 u yaklaşık 2-3 senedir kullanıyorum bir çizik bile oluşmadı (max 1-2 kere yere yavaşça düşmüşdür)
"Ben mi 9 u yaklaşık 2-3 senedir kullanıyorum" Hocam telefonun çıkalı kaç yıl oldu? drunk~~

Oyla:

Enver4633

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enver
Cihazım
Mi 9
Konular
1
Diğer arkadaşlarında dediği gibi nasıl düştüğüne göre değişir ekranın. Kimi 2 metreden düşer birşey olmaz, kimi 50cm den düşer kırılır.

Fakat benim takıldığım nokta şu, siz ekranı değişime gönderdiniz ve garanti size farklı bir kırık ekran mı takmış.
Çünkü ekran değişti ama farklı yerinden bir kırık ile gönderdiler diyorsunuz. Ayrıca hangi servise gönderdiniz?
Ritzy teknik servis, ekran kırık geldi ayrıca edindiğim bilgiye göre olay şu benim yeni takılan ekran yan sanayi olunca versiyon yükseldiği zaman dokunmatik çalışmıyormuş, sizlerinde bilgisi olsun. Rest edince tekrar yazacağım

"Ben mi 9 u yaklaşık 2-3 senedir kullanıyorum" Hocam telefonun çıkalı kaç yıl oldu? drunk~~
O mi 9 değil mi9t dir. Mİ 9 2019 DA ÇIKTI

Oyla:
Üst Alt