Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aldığım 50tl iade kuponuyla bu camı aldım harika sorunsuz oldu hem sensörler hem çift tıklama sorunsuz çalışıyor sensör kamera kısmı açık olanlar kesinlikle tercih edilmeli
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Arkadaşlar 29 Eylül de sipariş verdiğim nilkin ekran koruyucu hala gelmedi. En son hareket 4 ekimde uçağa alındı görünüyor başka kayıt yok. Bu kadar uzun sürüyor mu kargo durumu. Daha önce aldığım farklı ürünler bazen 2 haftada elimde oluyordu.
Baseus ekran koruyucuyu aliexpressten aldım 1 haftadır kullanıyorum spigen kılıf takılı. Uygulamada hata yapmadan yapıştırılırsa, Atma kalkma toz vb sensör kamera hiç bir sorun yok. Sadece cam olduğu için biraz ağır yaklaşık 7 gr elle hissediliyor. Uygulamadan önce paketten çıkan toz temizleyicilerle ekranı ve ekran koruyucu arkasında toz kaldıysa tekrar sökerek temizledikten sonra yapıştırın. Kenarlarda hava boşluğu kalırsa uzaktan fön makinesiyle sıcak hava tutup gözlük bezi yardımıyla içten dışa doğru havayı alın sonuç 10 numara.
Benim ekran koruyucu da geldi Nilkin marka. daha önceki spigen de sensör sıkıntısı yaşadığım için aldım bunu.Sensörün olduğu yer delik diğer yerlerin tamamı kapalı.ekranda cam olduğu hiç belli bile değil.Ama yapıştırırken çok dikkat etmeniz lazım.ekranın tüm kenarlarını mm rik kapattığı için ufak bir kaymada yan taraf hava yapıyor. Üç dört seferde hallettim çok az hava kaldı. Zaten 3 adet sipariş verdim. Sıkıntı oldukça söker atar yenisini takarım.
Bu ürünü kötüleyenler mutlaka uygulama sırasında bir hata yapıyordur. Uzun zamandır kullanıyorum, şimdiye kadar tüm telefonlarımda kullandığım en iyi ekran koruyucu diyebilirim.
Xiaomi orjinal silikon kılıf ile kullanıyorum:
Mükemmel uyumları var, 2 kere 1-2m. yükseklikten sert zemine düştü telefon iki ürüne de, telefona da hiç bir şey olmadı.
Baseus şu an en uygun 42 lira, almak isteyen kaçırmasın, ben buradan 54 liraya almıştım zamanında:
Uygulama için kendine güvenmeyen bir telefoncuya yaptırsın derim...
Mi8 için hem şık hemde koruyucu bir kılıf arıyorum ama gözüme kestirdiğim hah bu olmuş diyeceğim bir kılıf denk gelmedi. Telefon mavi spigenin kılıfı siyah tamam kılıf kaliteli ama kılıfı takınca telefon sıradan bir telefon gibi görünüyor. Bildiğiniz kullandığınız önerebileceğiniz bir kılıf var mı?