İnceleme Ekran koruyucu taktım. Şiddetle tavsiye ederim.

frennze

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
frennze
Cihazım
xiaomi mi 8
Konular
0
mi 8 için spigen kılıf sipariş vericem hb dan.. ekran koruyucu için temperli cam yerine nano tavsiye ettiler ama kaliteli bişey bulamadım pek.. önerileriniz var mı ?

Snatcmeyk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
24
bu boseus ekran koruyucuyla tam takim olabilecek arka kisim icin bir kac skin gordum yapiskanli.kilifla ipxhone animasyonlari kullanmak zor oluyor.varmi skin yaptiran alan yapan?

Sent from my MI 8 using Tapatalk
Skinden kastiniz yapiştirma stickerlarsa evet mi8 cihazimda kullaniyorum tavsiye ederim

28sefa16

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sefa
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Arkadaslar merhabalar frennze arkadasin verdigi linkten spigen kilifi siparis ettim aimdi buna uyumlu ekran koruyucu tavsiyeleri bekliyorum spigen kilif kullanan arkadaslar yorumlarinizi bekliyoruz

redblind

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Brk
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
2
Ben spigen kılıfla birlikte zore nano ekran koruyucu kullanıyorum. Biraz acele ile aldım ama kılıfla uyumu boyut olarak gayet iyi yani ekran koruyucunun bittiği yerde kılıfın kenarları başlıyor arada çok az bir boşluk kalıyor. Sadece ahize kısmı açık onun dışında tamamını kaplıyor. Ekranda görüntü bozulması oluyor ama, ara ara silmek gerekiyor ekranı. Sağlamlığını bilmiyorum şimdilik düşmedi ama çizilme konusunda başarılı. Yani ekrandaki parmak izlerinden kalan yağlanma görünümünü dert etmezsen parasına göre iyi sayılır.

Son düzenleme:

aliefe_1963

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali efe
Cihazım
Mi 8
Konular
20
Bende telefonu alır almaz spigen kılıfı almıştım yaklaşık 1 ay ekran koruyucu olmadan geçirdim . Ekran çok çizildi . Nano ekran koruyucu aldım bu çok defa düşürdüm de hiç sıkıntı olmadı .

Zaten Nano ekran koruyucylarda 4-5mm boşluk kaldığı için kılıfı takınca neredeyse tam oturuyor kenarlarda 1 mm ekranın altında ise 2 mm boşluk kalıyor .

Güvenli bulduğun bir yerden Nano ekran koruyucusu alabilirsiniz

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

28sefa16

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sefa
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Ekranı tam kaplayan 3d koruyucuları önermiyorsunuz sanırım en önemlisi üstüne anahtar vb düştüğünde ekran kırılmasın yeter bana çiziklerden birçoğu zaten koruyor. Birde 3d tam kaplayanlarda kamera kalitesinde düşme yada sensörler ile ilgili bir sıkıntı yaşanıyor mu özellikle kamera kalitesinde

aliefe_1963

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali efe
Cihazım
Mi 8
Konular
20
Ekranı tam kaplayan 3d koruyucuları önermiyorsunuz sanırım en önemlisi üstüne anahtar vb düştüğünde ekran kırılmasın yeter bana çiziklerden birçoğu zaten koruyor. Birde 3d tam kaplayanlarda kamera kalitesinde düşme yada sensörler ile ilgili bir sıkıntı yaşanıyor mu özellikle kamera kalitesinde

Nano kesinlikle işinizi görecektir .
Tam kaplayan ekran koruyucularında bi sure sonra boşluktan içeriye toz vs. Giriyor eski telefonumdan biliyorum çıkarmak zorunda kalmıştım .

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Matrix31

AndroitriX
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 8
Meslek
Memur
Konular
21
Baseus kullanan arkadaşlar varsa arama yaparken sensor takılı kalıyor mu? Benim telefonda çift tıklama ve yakınlık sensöründe sorun oluştu nasıl çözebilirim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Defalarca kırılmaz cam yapıştırmış biri olarak şaştım kaldım bukadar kaliteli işçilik kutu temizleme mendili herseyi harika ekranda da süper durdu ama sensör takılı kaldi ne alaka anlamadım bir toz birşey de görünmüyor o kısımda sadece sag alt tarafta hafif hava boşluğu kaldi kucuk birşey ondan mi acaba?

Son düzenleme:

Matrix31

AndroitriX
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 8
Meslek
Memur
Konular
21
Kimse yokmu arkadaşlar sinirden çıldırdım iade işlemi başlattım ama adam dicek takmasaydin e takmadan anlayamazsin ki nr yapacağım bilemiyorum. Birdahaa alsan yine ayni sorun çıksa ne yapacağım

miyawc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi 5s
Konular
0
Bende aliexpress ten mi8se için baseus satıcısı dan aldım. Dokunma hissiyatı vs beğendim. Ama ürün görsellerinde özellikle kenarlar incecik ürünü uyguladığınız zaman kenarlar aşırı kalın. Telefonun tasarımını yerle bir etti. Kesinlikle memnun değilim. İnanın bu kadar para vermesem söküp atasım var.
Kenarlada 1 er karakter kaybım var. Üstelik ekran kapalı iken kenarlar simsiyah gözüküyor. Halbuki telefonun ekranı kenarlar yok denecek kadar kibar.

Üst Alt