İnceleme Ekran koruyucu taktım. Şiddetle tavsiye ederim.

kemalwebnet

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kemal
Cihazım
Mi4c
Konular
2
Ben aldım 2. gün ortadan çatladı. Koltukta otururken yere düştü. Şans belki de ama bence çok sağlam değil. Sağdan soldan 1-2 mm ekranda daralıyor. Yani tam oturmuyor.

fox5578

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
17
Arkadaşlar ben kılıf kullanmayı sevmiyorum. Ön kısma bunu uygularım arka kısım içinde cam satıyorlar mı?

Hicks

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hicks
Cihazım
Mi 8
Konular
15
Ben aldım 2. gün ortadan çatladı. Koltukta otururken yere düştü. Şans belki de ama bence çok sağlam değil. Sağdan soldan 1-2 mm ekranda daralıyor. Yani tam oturmuyor.

Sağlamlığını bilemem ama sağdan ve soldan 1-2 milim daralması söz konusu değil. Doğru uygulanırsa sağdan ve soldan en fazla yarım milim daralır. Yanlış uygulanırsa sadece bir taraftan en fazla 1 milim daralır ki o kadar kaydırdıysanız düşünce kırılması normal.

apokoc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Abdullah
Cihazım
RN10 Pro
Konular
6
Aynı camdan bende aldım evet cam çok güzel görünüm ve kalite dokunuş hissiyatı olarak. Ama gerçekten yanlardan anlamadığım şekilde siyah bölgeyi kalın yapmışlar ve ekrandan daralmaya sebep oluyor azda olsa. Önceki kullandığım tam kaplayan camın yanları bukadar kalın değildi fakat çentik bölümü kötüydü. Neyse bukadar kusura katlanacağız artık

kemalwebnet

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kemal
Cihazım
Mi4c
Konular
2
Sağlamlığını bilemem ama sağdan ve soldan 1-2 milim daralması söz konusu değil. Doğru uygulanırsa sağdan ve soldan en fazla yarım milim daralır. Yanlış uygulanırsa sadece bir taraftan en fazla 1 milim daralır ki o kadar kaydırdıysanız düşünce kırılması normal.
Diğer forumda da bu ekran koruyucuyu savunuyorsunuz. Ya 1 mm i bilmiyorsunuz yada siz bir robot aracılığı ile taktınız bu ekran koruyucuyu. 1 mm hatalı takıldı diye kırılan ekran koruyucu 50 TL olamaz. 10 TL olur maksimum. Kesinlikle parasını hak etmiyor. Üstelik kenardan kırılmadı ortadan boydan çatladı. Bir şeye ölümüne bağlanmayın. İnsanları yanıltmayın.

Hicks

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hicks
Cihazım
Mi 8
Konular
15
Diğer forumda da bu ekran koruyucuyu savunuyorsunuz. Ya 1 mm i bilmiyorsunuz yada siz bir robot aracılığı ile taktınız bu ekran koruyucuyu. 1 mm hatalı takıldı diye kırılan ekran koruyucu 50 TL olamaz. 10 TL olur maksimum. Kesinlikle parasını hak etmiyor. Üstelik kenardan kırılmadı ortadan boydan çatladı. Bir şeye ölümüne bağlanmayın. İnsanları yanıltmayın.

Savunduğum birşey yok, yaşadığımı anlatıyorum. Sağdan soldan 2 mm demişsiniz. 4 mm eder toplam daralma ki bu da söz konusu değil diyorum. Bence siz abartıp yanlış yönlendiriyorsunuz insanları. Ben her zaman söylüyorum sağlamlığına birşey diyemem çünkü tecrübe etmedim diye. Dediğiniz gibi bir durum olsa bunu söylemem değil mi?

gurkanse

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gürkan
Cihazım
mi 5
Konular
94
bu boseus ekran koruyucuyla tam takim olabilecek arka kisim icin bir kac skin gordum yapiskanli.kilifla ipxhone animasyonlari kullanmak zor oluyor.varmi skin yaptiran alan yapan?

Sent from my MI 8 using Tapatalk

MAAZC

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi 8
Konular
2
spigen kılıf için önerebilceğiniz ekran koruyucu var mı ? 5 sayfanın tamamını okudum ama net bi yanıt yok spigen kılıf sahipleri hangi cam koruyucuyu aldınız son durum nedir? kendi orjinal kılıfla birlikte kullandığım cam koruyucu yaklaşık 10 cm gibi bi mesafeden kırıldı .spigen kılıf aldım uygun cam koruyucu arıyorum ..Help me :)

wiizi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Zafer
Cihazım
mi6
Konular
8
spigen kılıf için önerebilceğiniz ekran koruyucu var mı ? 5 sayfanın tamamını okudum ama net bi yanıt yok spigen kılıf sahipleri hangi cam koruyucuyu aldınız son durum nedir? kendi orjinal kılıfla birlikte kullandığım cam koruyucu yaklaşık 10 cm gibi bi mesafeden kırıldı .spigen kılıf aldım uygun cam koruyucu arıyorum ..Help me :)
Ben spigen film de aldım ancak henüz takmadım kılıf gayet güvenli geldi.

MAAZC

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi 8
Konular
2
Ben spigen film de aldım ancak henüz takmadım kılıf gayet güvenli geldi.

uyguladığında bilgi verebilirmisin ? Şuan bende güvenli olduğunu düşünüyorum acele etmiyorumda sakarlığım tutarsa içim yanacak gibi :)

Üst Alt