İnceleme Ekran koruyucu taktım. Şiddetle tavsiye ederim.

Diveman

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Özgür
Cihazım
Mi8
Konular
0
aldığım 50tl iade kuponuyla bu camı aldım harika sorunsuz oldu hem sensörler hem çift tıklama sorunsuz çalışıyor sensör kamera kısmı açık olanlar kesinlikle tercih edilmeli
Valla hocam nilkini aliexpressten sipariş vereli 1 ay oldu ve hala gelmedi.ürün gelmeyecek olursa bu ürünü tercih edebilirim

Diveman

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Özgür
Cihazım
Mi8
Konular
0
Arkadaşlar 29 Eylül de sipariş verdiğim nilkin ekran koruyucu hala gelmedi. En son hareket 4 ekimde uçağa alındı görünüyor başka kayıt yok. Bu kadar uzun sürüyor mu kargo durumu. Daha önce aldığım farklı ürünler bazen 2 haftada elimde oluyordu.

velet

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emre
Cihazım
Huawei p9 plus
Konular
0
Selam Arkadaşlar,
Şu ürünün fiyatı çok uygun geldi. Durumu nasıldır acaba iş görür mü ?

UnHoly

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Mİ8
Konular
0
Baseus ekran koruyucuyu aliexpressten aldım 1 haftadır kullanıyorum spigen kılıf takılı. Uygulamada hata yapmadan yapıştırılırsa, Atma kalkma toz vb sensör kamera hiç bir sorun yok. Sadece cam olduğu için biraz ağır yaklaşık 7 gr elle hissediliyor. Uygulamadan önce paketten çıkan toz temizleyicilerle ekranı ve ekran koruyucu arkasında toz kaldıysa tekrar sökerek temizledikten sonra yapıştırın. Kenarlarda hava boşluğu kalırsa uzaktan fön makinesiyle sıcak hava tutup gözlük bezi yardımıyla içten dışa doğru havayı alın sonuç 10 numara.

Diveman

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Özgür
Cihazım
Mi8
Konular
0
Benim ekran koruyucu da geldi Nilkin marka. daha önceki spigen de sensör sıkıntısı yaşadığım için aldım bunu.Sensörün olduğu yer delik diğer yerlerin tamamı kapalı.ekranda cam olduğu hiç belli bile değil.Ama yapıştırırken çok dikkat etmeniz lazım.ekranın tüm kenarlarını mm rik kapattığı için ufak bir kaymada yan taraf hava yapıyor. Üç dört seferde hallettim çok az hava kaldı. Zaten 3 adet sipariş verdim. Sıkıntı oldukça söker atar yenisini takarım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu an hiçbir sensör sıkıntısı yok.

Ekli dosyalar

• IMG_20181101_200449.jpg
    IMG_20181101_200449.jpg
    1,4 MB · Görüntüleme: 69
  • IMG_20181101_210405.jpg
    IMG_20181101_210405.jpg
    1,7 MB · Görüntüleme: 62
Son düzenleme:

spike

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
cem
Cihazım
mi 8
Konular
9
Nilkin güzelde spigen kılıfla kullanımda ekrandan kaldırma yaparmı,o önemli işte.

fox5578

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
17
baseus marka satın alanlar link atabilir mi?

Hicks

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hicks
Cihazım
Mi 8
Konular
15
Bu ürünü kötüleyenler mutlaka uygulama sırasında bir hata yapıyordur. Uzun zamandır kullanıyorum, şimdiye kadar tüm telefonlarımda kullandığım en iyi ekran koruyucu diyebilirim.

Xiaomi orjinal silikon kılıf ile kullanıyorum:

Mükemmel uyumları var, 2 kere 1-2m. yükseklikten sert zemine düştü telefon iki ürüne de, telefona da hiç bir şey olmadı.

Baseus şu an en uygun 42 lira, almak isteyen kaçırmasın, ben buradan 54 liraya almıştım zamanında:

Uygulama için kendine güvenmeyen bir telefoncuya yaptırsın derim...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

baseus marka satın alanlar link atabilir mi?

Son düzenleme:

Pardayyan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Orta
Cihazım
Mi5s
Konular
1
Mi8 için hem şık hemde koruyucu bir kılıf arıyorum ama gözüme kestirdiğim hah bu olmuş diyeceğim bir kılıf denk gelmedi. Telefon mavi spigenin kılıfı siyah tamam kılıf kaliteli ama kılıfı takınca telefon sıradan bir telefon gibi görünüyor. Bildiğiniz kullandığınız önerebileceğiniz bir kılıf var mı?

spike

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
cem
Cihazım
mi 8
Konular
9
bide ekran koruyucu iyi olsada spigen kılıf ekranı kaldırabiliyor;ona göre boyda olmalı.

Üst Alt