İnceleme Ekran koruyucu taktım. Şiddetle tavsiye ederim.

Diveman

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Özgür
Cihazım
Mi8
Konular
0
Kimse yokmu arkadaşlar sinirden çıldırdım iade işlemi başlattım ama adam dicek takmasaydin e takmadan anlayamazsin ki nr yapacağım bilemiyorum. Birdahaa alsan yine ayni sorun çıksa ne yapacağım
Valla dostum ben baseusu yapıştırırken mındar ettim. Havaydı tozdu derken kızdım kırdım attım. Aynı ona benzeyen spigen kullanıyorum. Bende de çift tıklama ve yakınlık sensörü sorunu var şu anda. Ama forumda baseus olsun spigen olsun kullanıp ta herhangibir sensör sorunu olmayan da var. Nasıl bir iştir anlamadım. Sanırım sensör çok hassas.Yapıştırma sırasındaki mm.rik hatalardan etkileniyor.nilkin sipariş ettim aliexpressten ama daha gelmedi.on da sensörün orası delik.bekliyorum şu anda. Yok sa bende atacağım spigeni
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim sipariş ettiğim bu.3 hafta oldu ama gelmedi daha

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-10-20-20-01-57-106_com.android.chrome.png
    Screenshot_2018-10-20-20-01-57-106_com.android.chrome.png
    537,7 KB · Görüntüleme: 81

sunqfu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sunqfu
Cihazım
Mi 8
Konular
11
Valla dostum ben baseusu yapıştırırken mındar ettim. Havaydı tozdu derken kızdım kırdım attım. Aynı ona benzeyen spigen kullanıyorum. Bende de çift tıklama ve yakınlık sensörü sorunu var şu anda. Ama forumda baseus olsun spigen olsun kullanıp ta herhangibir sensör sorunu olmayan da var. Nasıl bir iştir anlamadım. Sanırım sensör çok hassas.Yapıştırma sırasındaki mm.rik hatalardan etkileniyor.nilkin sipariş ettim aliexpressten ama daha gelmedi.on da sensörün orası delik.bekliyorum şu anda. Yok sa bende atacağım spigeni
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim sipariş ettiğim bu.3 hafta oldu ama gelmedi daha
Bu nilkin i ben üç haftadır kullanıyorum sensör kısımı resimde ki gibi açık herhangi bir sorun yaşamadım.Kalitesi baseus gibi güzel sadece o sensör kısımı toz doluyor.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Matrix31

AndroitriX
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 8
Meslek
Memur
Konular
21
Şimdi adam ins iadeyi alir ne yapacam bilemiyorum. Internette de bu kalitede spigen var ondada sorun olmuşsa mi 8 sensörler inanılmaz hassas ben okadar düzgün takmama rağmen sensörü hicbirsekilde kullanamadim 2 3 kez sok tak yaptım cam pert oldu nokta nokta tozlar kaldi sensor de çalışmıyor canımı cok sıktı

Diveman

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Özgür
Cihazım
Mi8
Konular
0
Şimdi adam ins iadeyi alir ne yapacam bilemiyorum. Internette de bu kalitede spigen var ondada sorun olmuşsa mi 8 sensörler inanılmaz hassas ben okadar düzgün takmama rağmen sensörü hicbirsekilde kullanamadim 2 3 kez sok tak yaptım cam pert oldu nokta nokta tozlar kaldi sensor de çalışmıyor canımı cok sıktı
Bende de aynı şekilde oldu 3 takma denemesinden sonra pert. Dediğim gibi baseusu takamadığım için deneyemedim ama şu anda kullandığım spigen de yakınlık sensörü kapalı olarak kullanıyorum. En iyisi o kısım tam veya delik şeklinde açık koruyucu almak.açık olarak nano zero olabilir

Frohell

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nijat Hamid
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Konular
45
Nilkinden sasmayin arkadaslar. Ekran filmi ve full tamperli ekran cami mevcut Nilkinin. Ben Ekran filmi kullaniyorum H+ PRO Edge Nilkin marka.centik kismi acik dokunmatik cok iyi cok da iyi dayaniyor dusmelere karsi. Simdi full tamperli Nilkin cami siparis verdim o ekrani tam kapliyorl.

Matrix31

AndroitriX
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 8
Meslek
Memur
Konular
21
kırıp attım kırılmaz camı 70tl paramız çöpe gitti bukadar kaliteli marka nasıl dikkat etmez anlamış değilim. iade de olmadı sinirden kahroldum.25tlye n11 den birtane alıcam sensör kısımları açık. kimse baseus a 70tl ve üstü vermesin arkadaşlar 3kuruş etmez çünkü bu cam

MAAZC

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi 8
Konular
2
spigen kılıf ve spigen ekran koruyucu aldım birbirleri ile uyumlu alt ve üstte çok küçük boşluklar var biraz toz birikiyor bunun dışında uyumlu ve sorunsuz kullanıyorum ..

Matrix31

AndroitriX
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 8
Meslek
Memur
Konular
21
Dostlar yoğun n11 görüşmelerimden sonra 50tl kupon tanımladılar. sensörleri açık 50tlye kadar düzgün full kapatan cam kullanan varmı n11den alan ?

Matrix31

AndroitriX
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 8
Meslek
Memur
Konular
21
aldığım 50tl iade kuponuyla bu camı aldım harika sorunsuz oldu hem sensörler hem çift tıklama sorunsuz çalışıyor sensör kamera kısmı açık olanlar kesinlikle tercih edilmeli

arena

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Arkadaşlar tekrar söylüyorum, ürün çok kaliteli. Paketi açarken bile anlayacaksınız zaten. Ben titiz ve özenli bir şekilde, ekranı temizledim. Çok aydınlık bir ortamda yapmanız iyi olur. Temizlikten sonra eğerki toz taneciği görürseniz, onuda içinden çıkan yapışkanlı sticker ile almanız lazım. Benim şansıma, hiç toz taneciği yoktu. Ürün içinde gösterilen talimata uygun olarak, önce orta kısmına bastırdım, sonra ortadan yanlara doğru, içinden çıkan diğer kaygan bezle bastırdım. En son bir köşede küçük bir kabarcık kaldı. Onuda kaygan bezle daha kuvvetli bastırarak yok ettim. Mükemmel bir şekilde yapıştı. Hiçbir iz kabarcık, dalgalanma yok. Ekran görüntüsü, orjinal ekranla aynı.
Bence uygulama çok kolay ama yine de kendinize güvenmiyorsanız, herhangi bir telefoncuya götürün, yaparlar. Onlar binlerce kere yapmıştır aynı uygulamayı.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
[Link atarmısınız?

Üst Alt