Uygulama Dynamic Spot,Apple'ın Dynamic Island Özelliğini Android Cihazlara Kurma.

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Punch

Hocam dediğiniz gibi tüm ayarları denedim ancak birkaç kez uygulamanın özelliği şeklinde bildirim gelip sonrasında telefonun kendi bildirim özelliği şeklinde geliyor yapılabilecek herşeyi yaptım şuanda tekrar denedim ancak gene aynı olması üzdü beni ne yazık ki. Geliştiriciye bununla ilgili bir bilgilendirmede bulundum çözüleceğini bildiren bir geri bildirim aldım yoksa direkt uygulamayı satın alıp destek olmayıda düşünüyordum genede bekliyorum.

Punch

Don't criticize something you don't understand
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
9
Punch

Hocam dediğiniz gibi tüm ayarları denedim ancak birkaç kez uygulamanın özelliği şeklinde bildirim gelip sonrasında telefonun kendi bildirim özelliği şeklinde geliyor yapılabilecek herşeyi yaptım şuanda tekrar denedim ancak gene aynı olması üzdü beni ne yazık ki. Geliştiriciye bununla ilgili bir bilgilendirmede bulundum çözüleceğini bildiren bir geri bildirim aldım yoksa direkt uygulamayı satın alıp destek olmayıda düşünüyordum genede bekliyorum.
Son sürüme(1.07)güncellediniz mi acaba tüm verileri silip yeniden deneyebilirsiniz bende o şekilde bir hata yok ayrıca sistem açılır pencereleri engelle kısmını aktif edip denermisiniz hocam.

Son düzenleme:

ey_sa46

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
EYYUP
Cihazım
Redmi note 10 p
Meslek
Gayrimenkul değ.
Konular
2
ben denedim. uygulama çalışıyor. önceki gibi kendini devre dışı bırakmıyor. ancak bu sefer hem sistem bildirimi hem uygulama bildirimi aynı anda geliyor. uygulama içerisinde sistem bildirimlerini engelle deyince de her bildirim geldiğinde aramalar ve mesajlar susturulmayacak diye ekrana uyarı geliyor. Biraz daha geliştirmeye ihtiyaç var sanırım. bekleyelim bakalım

Punch

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
9
ben denedim. uygulama çalışıyor. önceki gibi kendini devre dışı bırakmıyor. ancak bu sefer hem sistem bildirimi hem uygulama bildirimi aynı anda geliyor. uygulama içerisinde sistem bildirimlerini engelle deyince de her bildirim geldiğinde aramalar ve mesajlar susturulmayacak diye ekrana uyarı geliyor. Biraz daha geliştirmeye ihtiyaç var sanırım. bekleyelim bakalım
şuan için erken erişim hocam zaten sürekli olarak geliştiriliyor yeni istekler ekleniyor yakın zamanda animasyonlar ekleneceğini söyledi yol haritası güzel yani.

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Son sürüme(1.07)güncellediniz mi acaba tüm verileri silip yeniden deneyebilirsiniz bende o şekilde bir hata yok ayrıca sistem açılır pencereleri engelle kısmını aktif edip denermisiniz hocam.

1.07 güncellemesi artı tüm verileri temizledim şuan sorunsuz bir şekilde çalışıyor sistem açılır pencelerini engelleyide seçtim artık olduğu gibi dynamic island modunda geliyor bildirimler hocam. Kendini devre dışıda bırakmıyor.. :)

Punch

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
9
1.07 güncellemesi artı tüm verileri temizledim şuan sorunsuz bir şekilde çalışıyor sistem açılır pencelerini engelleyide seçtim artık olduğu gibi dynamic island modunda geliyor bildirimler hocam. Kendini devre dışıda bırakmıyor.. :)
Sevindim hocam yeni güncelleme de yakında bu arada 😀
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeni Güncelleme Yayınlandı.(1.10) Play Store
Güle güle eski animasyonlar, merhaba smoooooth animasyonlar :)

Ekran ayarları kategorisi eklendi
İsteğe bağlı iOS pop efekti eklendi
Pürüzsüz animasyonlar eklendi
Simge stili artık seçilebilir
Sabit net bildirimler
Çok sayıda hata düzeltmesi
Çeviriler güncellendi
Düzeltmeler ve optimizasyonlar

Son düzenleme:

Viper_Sensation

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
6
Cihazım
xiaomi
Konular
0
Günaydın arkadaşlar ben bunu bir türlü kullanamıyorum.kurulumunu yapıyorum istediği izinleri veriyorum ama yine çalışmıyor,son güncelleme ile de aynı.cihazim mi 11 ultra rom global robot filan hiçbir şey yok.

Punch

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
9
Günaydın arkadaşlar ben bunu bir türlü kullanamıyorum.kurulumunu yapıyorum istediği izinleri veriyorum ama yine çalışmıyor,son güncelleme ile de aynı.cihazim mi 11 ultra rom global robot filan hiçbir şey yok.
benim cihazımda mi 11 ultra erişilebilirlik kısmının ekran görüntüsünü atarsanız yardımcı olayım .

Viper_Sensation

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
6
Cihazım
xiaomi
Konular
0
benim cihazımda mi 11 ultra erişilebilirlik kısmının ekran görüntüsünü atarsanız yardımcı olayım .
Erişebilirlik bölümü önceden hata gösteriyordu şimdi yeni güncellemede hata gitmiş.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-09-30-21-10-20-606_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2022-09-30-21-10-20-606_com.android.settings.jpg
    204,7 KB · Görüntüleme: 31
Üst Alt