Bir süre sonra kapanmış fakat şimdi otomatik başlatmayı açtım ve pil tasarrufu içerisinden kısıtlama yok olarak ayarladım, bakalım bu şekilde de kapanacak mı.
Bunun dışında birisi magisk modülü olmak üzere yaklaşık 4-5 farklı uygulama denedim, en iyisi bu benim tercihime göre. Kuş simgeli bir magisk modülü vardı o biraz iyi görünüş olarak, tam olması gerektiği gibi kamera çevresinden açılıyor ve kapanıyor fakat bundaki gibi bildirim verecek uygulamaları seçemiyoruz, müzik veya youtube videosu izlerken göstermiyor kontroller için, sadece baloncuk tasarımı ve yazı tipi güzel diyebiliriz. Umarım yukarıda hocamızın daha iyisini en iyisini ben paylaşacağım dediği modül o değildir yoksa boşuna bekliyor olacağız.
Uygulama internet bağlantısı kullanmıyor hocam, uygulamalar içerisindeki seçeneklerde bile kısıtlama özelliği yok özellikle baktım. Ayarlar - Uygulamalar içerisinden internet kullandığını bildiğiniz farklı bir uygulamayı açın altta veri kullanımını kısıtla seçeneğini göreceksiniz fakat bunda yok, reklam bile yok demek ki. Güncelleme geldikçe kontrol edin, ben de öyle yapacağım fakat şu an için güvenlik sorunu oluşturduğunu sanmıyorum.