Uygulama Dynamic Spot,Apple'ın Dynamic Island Özelliğini Android Cihazlara Kurma.

ugurerden37

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Uğur
Cihazım
Xiaomi 11 pro
Konular
0
Uygulama bende sürekli sessiz mod kapalı ve bildirimler artık susturulmayacaktır uyarısı veriyor. Mesaj ilk geldiğinde bildirim sesi ve bu yazdığım uyarı geliyor. Sonrasında diğer bildirimde ses gelmiyor ama bu uyarı her mesaj yafa bildirimde geliyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

ey_sa46

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
EYYUP
Cihazım
Redmi note 10 p
Meslek
Gayrimenkul değ.
Konular
2
Yazılan ayarları yaptım. Hatta uygulamayı satın aldım. Daha önce de satın aldım ancak problem devam ediyor. Hatta bildirim hiç gelmez oldu. Yapacak bişi yok. Uygulama duzeltilirse güzel. Yoksa çöp

Toorop

Premium Üye
Premium Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ceyhun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
5
Uygulama bende sürekli sessiz mod kapalı ve bildirimler artık susturulmayacaktır uyarısı veriyor. Mesaj ilk geldiğinde bildirim sesi ve bu yazdığım uyarı geliyor. Sonrasında diğer bildirimde ses gelmiyor ama bu uyarı her mesaj yafa bildirimde geliyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Notifications içerisinden block system popups seçeneğini aktif edince bende de böyle oldu, kapattım şimdilik. Erken erişim olmasına rağmen başarılı buldum ben, zamanla düzeleceğini düşünüyorum mevcut sorunların.
Önceki mesajımda yazdıklarımı yaptıktan sonra tekrar bildirim sorunu olmadı bende şimdiye kadar.

kacaksevgilim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Poco F4 pro
Konular
23
uygulamanın pil tüketimi nasl ?

ey_sa46

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
EYYUP
Cihazım
Redmi note 10 p
Meslek
Gayrimenkul değ.
Konular
2
sorun nedir hocam neden kuramadınız hata mesajını bana iletirmisiniz ?
uygulama kurmada sorun yok. uygulama tüm ayarları yaptıktan izinleri verdikten 3-5 dk sonra kendı kendıne devre dışı kalıyor. erısebılırlık kısmında ise hatalı calısıyor uyarısı alıyorum. aktıf edınce bır sure sonra yıne deaktıf hale gelıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cihaz yurtiçi redmi note 10 pro. sürüm miui 13

Punch

Don't criticize something you don't understand
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
9
uygulama kurmada sorun yok. uygulama tüm ayarları yaptıktan izinleri verdikten 3-5 dk sonra kendı kendıne devre dışı kalıyor. erısebılırlık kısmında ise hatalı calısıyor uyarısı alıyorum. aktıf edınce bır sure sonra yıne deaktıf hale gelıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cihaz yurtiçi redmi note 10 pro. sürüm miui 13
Uygulamanın güncellemelerini yaptıysanız güvenlik - hızı artır kısmına girin sağ üstteki ayarlara tıklayın - uygulamaları kilitle kısmından uygulamayı seçip kilitleyin. pil kısmından kısıtlama yok da yaparsanız sorunsuz çalışır.

ey_sa46

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
EYYUP
Cihazım
Redmi note 10 p
Meslek
Gayrimenkul değ.
Konular
2
Uygulamanın güncellemelerini yaptıysanız güvenlik - hızı artır kısmına girin sağ üstteki ayarlara tıklayın - uygulamaları kilitle kısmından uygulamayı seçip kilitleyin. pil kısmından kısıtlama yok da yaparsanız sorunsuz çalışır.
bu dediğiniz ayarları da denedim olmuyor maalesef.

Üst Alt