- Adım
- Beko
- Cihazım
- Redmi Note 5
- Konular
- 23
Bence biraz gereksiz gibi. ( Kendi fikrim).
Arkadaşlar bakın burası Twitter değil, bir forum. Burada insanlara yardımcı olmak, bilgi paylaşımı esastır. Eğer bir sohbet konusu değilse bu tarz yorumlar yapmanızın kimseye bir faydası yok. İlla yorum yapmak istiyorsanız böyle bir sohbet konusu açın tartışın ancak konunun cevaplarinda gereksiz yere yanıtlar olursa yanitlarda ki önemli bilgilere kullanıcılar ulaşamaz. Uygulamayı kullandığınızda olumsuz bir şey yaşadığıysanız yazın ancak "bence bu özellik gereksiz" gibi bir cevap sadece fazlalık olur. İnsanlar bu özellik hakkında fikir almak için değil bu özelliği nasıl kullanabileceğini öğrenmek için bu konuyu okuyorlar.Bence biraz gereksiz gibi. ( Kendi fikrim).
İlgili bildiriminiz için gerçekten teşekkür ederim hocam.Arkadaşlar bakın burası Twitter değil, bir forum. Burada insanlara yardımcı olmak, bilgi paylaşımı esastır. Eğer bir sohbet konusu değilse bu tarz yorumlar yapmanızın kimseye bir faydası yok. İlla yorum yapmak istiyorsanız böyle bir sohbet konusu açın tartışın ancak konunun cevaplarinda gereksiz yere yanıtlar olursa yanitlarda ki önemli bilgilere kullanıcılar ulaşamaz. Uygulamayı kullandığınızda olumsuz bir şey yaşadığıysanız yazın ancak "bence bu özellik gereksiz" gibi bir cevap sadece fazlalık olur. İnsanlar bu özellik hakkında fikir almak için değil bu özelliği nasıl kullanabileceğini öğrenmek için bu konuyu okuyorlar.
Özellikle bu konuda bunu fazla görmeye başladım. Lütfen yanıtlar kısmını gerektiği gibi kullanmaya özen gösterin. Eğer illa fikir belirtmek istiyorsanız sohbet edebileceğiniz kategorilerde bu konuyu açın sizin gibi düşünen ve ya düşünmeyen insanlarla konuşun ancak rica ediyorum insanların konularını baltalamayın, etik bir davranış değil.
İyi forumlar.
Ha tamam işlevsellik olarak çentiği kapatmaya orayı kullanmaya yarıyor şükür ki tam ekran bir cihazım var
Bu arada pro sürümü ben nfg yada luckypatcher ile halletmiştim tabi isteyen parasını da verebilir
Bu bazı cihazlar için kullanışlı ve ilerde yerleştik olarak da eklenebilecek özellik . Ama çoğunu benim bildirim panelimle yaptığım şeyler olduğu için ben sildim . Ama kullanıcısı olacaktır . Ve nedense çıkan bildirim çok rahatsız edici geldiÇentik değil de kamera deliğinin çevresinde bir baloncuk açıyor bildirim vermek, müzik kontrolü ve navigasyon için hocam, çentiğin arkasında pixel olmadığı için ona müdahale etmek mümkün değil maalesef. İlk yüklediğimde ben de tüm özelliklerini denemek ve görmek adına o şekilde yapmıştım fakat beğendim ve destek olmak istedim ki gelişmeye devam etsin uygulama.
Normalde premium özellikler de var hocam sadece dynamic ısland bildirimi gözüksün diye seçenek 36 TL civarı bir fiyatlandırması olmalıWhatsApptan bildirim gelince hem uygulamanın hem de sistemin bildirimi açılıyor. Bunu sadece dynamic island olarak ayarlayabilir miyiz? Yani bildirim geldiğinde sadece dynamic islandta görünsün
Normalde iosstarworld ( sarı civciv ) un kendi dynmamic ısland uygulaması var ücretsiz sunuluyor beta sürecinde ( şuan çok özelleştirmesi yok ) . Ama konuyu açan arkadaşa sorun olmasın . Alternatif bir seçenek olarak kullanılabilir .WhatsApptan bildirim gelince hem uygulamanın hem de sistemin bildirimi açılıyor. Bunu sadece dynamic island olarak ayarlayabilir miyiz? Yani bildirim geldiğinde sadece dynamic islandta görünsün
Whatsapp ayarlarında bildirimler içerisinde ayarı var fakat detaylı bakamıyorum, A12 için Android sürümüzde açılır pencere bildirim desteklenmiyor yazıyor bende, değiştirebiliyorsanız kapatıp deneyebilirsiniz. Onun dışında telefon ayarlarındaki Uygulamalar - Whatsapp - Bildirimler içerisinde Kayan bildirimleri kapatıp deneyebilirsiniz. Durum çubuğuna yine düşüyor bildirim simge olarak oradan hızlı cevaplamayı yine kullanabilirsiniz popup şeklinde çıkan bildirim yerine. Uygulamada henüz yanıtlama özelliği yok, eklenir mi bilmiyorum ama işe yarar eklenirse.WhatsApptan bildirim gelince hem uygulamanın hem de sistemin bildirimi açılıyor. Bunu sadece dynamic island olarak ayarlayabilir miyiz? Yani bildirim geldiğinde sadece dynamic islandta görünsün
Hallettim hocam, teşekkürler.Whatsapp ayarlarında bildirimler içerisinde ayarı var fakat detaylı bakamıyorum, A12 için Android sürümüzde açılır pencere bildirim desteklenmiyor yazıyor bende, değiştirebiliyorsanız kapatıp deneyebilirsiniz. Onun dışında telefon ayarlarındaki Uygulamalar - Whatsapp - Bildirimler içerisinde Kayan bildirimleri kapatıp deneyebilirsiniz. Durum çubuğuna yine düşüyor bildirim simge olarak oradan hızlı cevaplamayı yine kullanabilirsiniz popup şeklinde çıkan bildirim yerine. Uygulamada henüz yanıtlama özelliği yok, eklenir mi bilmiyorum ama işe yarar eklenirse.
Yada hocam MIUI de ki gibi açılır pencere neydi floating Window ekleyebilseler çok iyi olurdu . Aosp romlarda da kullanılırdı alternatif olarak.Whatsapp ayarlarında bildirimler içerisinde ayarı var fakat detaylı bakamıyorum, A12 için Android sürümüzde açılır pencere bildirim desteklenmiyor yazıyor bende, değiştirebiliyorsanız kapatıp deneyebilirsiniz. Onun dışında telefon ayarlarındaki Uygulamalar - Whatsapp - Bildirimler içerisinde Kayan bildirimleri kapatıp deneyebilirsiniz. Durum çubuğuna yine düşüyor bildirim simge olarak oradan hızlı cevaplamayı yine kullanabilirsiniz popup şeklinde çıkan bildirim yerine. Uygulamada henüz yanıtlama özelliği yok, eklenir mi bilmiyorum ama işe yarar eklenirse.