Uygulama Dynamic Spot,Apple'ın Dynamic Island Özelliğini Android Cihazlara Kurma.

bekobaba142

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Beko
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
23
Bence biraz gereksiz gibi. ( Kendi fikrim).

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Bence biraz gereksiz gibi. ( Kendi fikrim).
Arkadaşlar bakın burası Twitter değil, bir forum. Burada insanlara yardımcı olmak, bilgi paylaşımı esastır. Eğer bir sohbet konusu değilse bu tarz yorumlar yapmanızın kimseye bir faydası yok. İlla yorum yapmak istiyorsanız böyle bir sohbet konusu açın tartışın ancak konunun cevaplarinda gereksiz yere yanıtlar olursa yanitlarda ki önemli bilgilere kullanıcılar ulaşamaz. Uygulamayı kullandığınızda olumsuz bir şey yaşadığıysanız yazın ancak "bence bu özellik gereksiz" gibi bir cevap sadece fazlalık olur. İnsanlar bu özellik hakkında fikir almak için değil bu özelliği nasıl kullanabileceğini öğrenmek için bu konuyu okuyorlar.

Özellikle bu konuda bunu fazla görmeye başladım. Lütfen yanıtlar kısmını gerektiği gibi kullanmaya özen gösterin. Eğer illa fikir belirtmek istiyorsanız sohbet edebileceğiniz kategorilerde bu konuyu açın sizin gibi düşünen ve ya düşünmeyen insanlarla konuşun ancak rica ediyorum insanların konularını baltalamayın, etik bir davranış değil.

İyi forumlar.

Punch

Don't criticize something you don't understand
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
9
Arkadaşlar bakın burası Twitter değil, bir forum. Burada insanlara yardımcı olmak, bilgi paylaşımı esastır. Eğer bir sohbet konusu değilse bu tarz yorumlar yapmanızın kimseye bir faydası yok. İlla yorum yapmak istiyorsanız böyle bir sohbet konusu açın tartışın ancak konunun cevaplarinda gereksiz yere yanıtlar olursa yanitlarda ki önemli bilgilere kullanıcılar ulaşamaz. Uygulamayı kullandığınızda olumsuz bir şey yaşadığıysanız yazın ancak "bence bu özellik gereksiz" gibi bir cevap sadece fazlalık olur. İnsanlar bu özellik hakkında fikir almak için değil bu özelliği nasıl kullanabileceğini öğrenmek için bu konuyu okuyorlar.

Özellikle bu konuda bunu fazla görmeye başladım. Lütfen yanıtlar kısmını gerektiği gibi kullanmaya özen gösterin. Eğer illa fikir belirtmek istiyorsanız sohbet edebileceğiniz kategorilerde bu konuyu açın sizin gibi düşünen ve ya düşünmeyen insanlarla konuşun ancak rica ediyorum insanların konularını baltalamayın, etik bir davranış değil.

İyi forumlar.
İlgili bildiriminiz için gerçekten teşekkür ederim hocam.

Toorop

Premium Üye
Premium Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ceyhun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
5
Ha tamam işlevsellik olarak çentiği kapatmaya orayı kullanmaya yarıyor şükür ki tam ekran bir cihazım var

Bu arada pro sürümü ben nfg yada luckypatcher ile halletmiştim tabi isteyen parasını da verebilir

Çentik değil de kamera deliğinin çevresinde bir baloncuk açıyor bildirim vermek, müzik kontrolü ve navigasyon için hocam, çentiğin arkasında pixel olmadığı için ona müdahale etmek mümkün değil maalesef. İlk yüklediğimde ben de tüm özelliklerini denemek ve görmek adına o şekilde yapmıştım fakat beğendim ve destek olmak istedim ki gelişmeye devam etsin uygulama.

Me_yus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
12
Çentik değil de kamera deliğinin çevresinde bir baloncuk açıyor bildirim vermek, müzik kontrolü ve navigasyon için hocam, çentiğin arkasında pixel olmadığı için ona müdahale etmek mümkün değil maalesef. İlk yüklediğimde ben de tüm özelliklerini denemek ve görmek adına o şekilde yapmıştım fakat beğendim ve destek olmak istedim ki gelişmeye devam etsin uygulama.
Bu bazı cihazlar için kullanışlı ve ilerde yerleştik olarak da eklenebilecek özellik . Ama çoğunu benim bildirim panelimle yaptığım şeyler olduğu için ben sildim . Ama kullanıcısı olacaktır . Ve nedense çıkan bildirim çok rahatsız edici geldi

Mustafa993

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Mı Max 3
Konular
0
WhatsApptan bildirim gelince hem uygulamanın hem de sistemin bildirimi açılıyor. Bunu sadece dynamic island olarak ayarlayabilir miyiz? Yani bildirim geldiğinde sadece dynamic islandta görünsün

Me_yus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
12
WhatsApptan bildirim gelince hem uygulamanın hem de sistemin bildirimi açılıyor. Bunu sadece dynamic island olarak ayarlayabilir miyiz? Yani bildirim geldiğinde sadece dynamic islandta görünsün
Normalde premium özellikler de var hocam sadece dynamic ısland bildirimi gözüksün diye seçenek 36 TL civarı bir fiyatlandırması olmalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Normalde iosstarworld ( sarı civciv ) un kendi dynmamic ısland uygulaması var ücretsiz sunuluyor beta sürecinde ( şuan çok özelleştirmesi yok ) . Ama konuyu açan arkadaşa sorun olmasın . Alternatif bir seçenek olarak kullanılabilir .

Son düzenleme:

Toorop

Premium Üye
Premium Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ceyhun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
5
Whatsapp ayarlarında bildirimler içerisinde ayarı var fakat detaylı bakamıyorum, A12 için Android sürümüzde açılır pencere bildirim desteklenmiyor yazıyor bende, değiştirebiliyorsanız kapatıp deneyebilirsiniz. Onun dışında telefon ayarlarındaki Uygulamalar - Whatsapp - Bildirimler içerisinde Kayan bildirimleri kapatıp deneyebilirsiniz. Durum çubuğuna yine düşüyor bildirim simge olarak oradan hızlı cevaplamayı yine kullanabilirsiniz popup şeklinde çıkan bildirim yerine. Uygulamada henüz yanıtlama özelliği yok, eklenir mi bilmiyorum ama işe yarar eklenirse.

Mustafa993

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Mı Max 3
Konular
0
Whatsapp ayarlarında bildirimler içerisinde ayarı var fakat detaylı bakamıyorum, A12 için Android sürümüzde açılır pencere bildirim desteklenmiyor yazıyor bende, değiştirebiliyorsanız kapatıp deneyebilirsiniz. Onun dışında telefon ayarlarındaki Uygulamalar - Whatsapp - Bildirimler içerisinde Kayan bildirimleri kapatıp deneyebilirsiniz. Durum çubuğuna yine düşüyor bildirim simge olarak oradan hızlı cevaplamayı yine kullanabilirsiniz popup şeklinde çıkan bildirim yerine. Uygulamada henüz yanıtlama özelliği yok, eklenir mi bilmiyorum ama işe yarar eklenirse.
Hallettim hocam, teşekkürler.

Me_yus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
12

Yada hocam MIUI de ki gibi açılır pencere neydi floating Window ekleyebilseler çok iyi olurdu . Aosp romlarda da kullanılırdı alternatif olarak.

Üst Alt