sim karti cikarttim oteki hatta taktim tekrar o sekilde actim kapattim telefonu eski yerine aldim hatti islem tamamdiryani olasıkları dene. Aynı anda 2 hat tak. 2.hattı o anda kapat. sonra 1.slotta tek sim kullanmaya devam et.
sim karti cikarttim oteki hatta taktim tekrar o sekilde actim kapattim telefonu eski yerine aldim hatti islem tamamdiryani olasıkları dene. Aynı anda 2 hat tak. 2.hattı o anda kapat. sonra 1.slotta tek sim kullanmaya devam et.
sim karti cikarttim oteki hatta taktim tekrar o sekilde actim kapattim telefonu eski yerine aldim hatti islem tamamdir
be
Beni neden kimse iplemiyo?
Baştan temiz kurulum yaptım. Bu sefer miui hesabındaki yedekten değilde direkt google playdan yükledim.Sorun yok şimdi.Eline koluna sağlık.Yardımların için sağolDediğini yaptım. Ama yine aynı hatayı verdi.İşte hata bu şekil.İşin garibi 16 GB diğer telefonda bu sorun yok.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bunu bütün uygulamalarda yapıyor.Senkronizede de durum bu şekilde.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
HM NOTE 1W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Galiba görmediniz sorumu. Dediğim gibi arka plan uygulamaları otomatik kapanıyor. Film izlerken viber4android de bir süre sonra kapanıyor. Çözümü var mı???Hocam öncelikle rom süper. Bi sorum olacak spofty ve deezerdan müzik dinlerken bi süre sonra müzik kapanıyor. Çözümü var mı dır?
Galiba görmediniz sorumu. Dediğim gibi arka plan uygulamaları otomatik kapanıyor. Film izlerken viber4android de bir süre sonra kapanıyor. Çözümü var mı???
Standart limitte şu an?Ayarlar > Gelişmiş Ayarlar > Arka Plan İşlem Sınırı
Kapatmaması gerek o zaman. Bende film izlerken hiç kapanma olayı olmadı. Hem müzik dinleyip, hem nette gezerken dahi olmadı.Standart limitte şu an?
Neyse kendim bir şeyler denerim artık. TeşekkürlerKapatmaması gerek o zaman. Bende film izlerken hiç kapanma olayı olmadı. Hem müzik dinleyip, hem nette gezerken dahi olmadı.
Araçlar uygulaması > Ayarlar > Kilit Ekranında Temizle
ayarı kapalı değil mi??
HM NOTE 1W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi