Rom [Discontinued] [MIUI v7 ][ 5.9.1 ][4.4.2][Elife E3] GM Discovery 4-16Gb

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Uyarlama için teşekkürler.

16GB modelde ses sorunu yaşıyorum. Youtube, müzik uygulaması, zil sesi vs. farketmiyor. Ses kaynağı ne olursa olsun 1 sn duyuluyor, sonra kesiliyor. Çözemedim.

Böyle bir sorun bende yok. Gayet iyi çalışıyor. bykadir de 16gb kullanıyor. sanırım ondada yok.

* Kullandığınız rom bize mi ait?
* Romu Yüklerken Recovery adımlarını doğru uyguladınız mı?
* Yüklediğiniz Fix filan var mı ?

bykadir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kadir
Cihazım
GMD 4 GB
Konular
0
Böyle bir sorun bende yok. Gayet iyi çalışıyor. bykadir de 16gb kullanıyor. sanırım ondada yok.

* Kullandığınız rom bize mi ait?
* Romu Yüklerken Recovery adımlarını doğru uyguladınız mı?
* Yüklediğiniz Fix filan var mı ?
Ben her iki telefona da defalarca yükledim. Bu şekil iki telefonda da ses konusunda hiç sorun yaşamadım. Belki donanımdan da kaynaklı olabilir. Çünkü sesi yükseltme programı daha önce denendiyse hoparlöre zarar vermiş olabilir.Bunlarda hoparlörde entegreye leğimli değil. Oradaki metalde ara ara temassızlık olabilir. Eğer daha önce tel açıldıysa iyi montajlanmazsa yapar. Benim kanımca bu olayın romla alakası olmayabilir.

Bir de benim sorum olacak. Şu pil tasarruf ayarlarında tuş kilitlendiğinde wiifi kapatmak, tuş açıldığında açmak için nasıl bir ayar yapabilirim.

HM NOTE 1W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Ben her iki telefona da defalarca yükledim. Bu şekil iki telefonda da ses konusunda hiç sorun yaşamadım. Belki donanımdan da kaynaklı olabilir. Çünkü sesi yükseltme programı daha önce denendiyse hoparlöre zarar vermiş olabilir.

Bir de benim sorum olacak. Şu pil tasarruf ayarlarında tuş kilitlendiğinde wiifi kapatmak, tuş açıldığında açmak için nasıl bir ayar yapabilirim.

HM NOTE 1W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ordan Değilde "Wi-fi Gelişmiş Ayarlarında" Uyku Modunda "Asla" Seçeneği İşini Görecektir.

HasanVersion

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
iPhone 13
Meslek
Üni Öğrenci
Konular
4
Elinize sağlık hocam on numara yine. Tebrik ederim :) Fakat Romda fazla darboğaz var gibi. Sorun yüklememden kaynaklı olabilir mi? Yani Facebook + Messenger ikilisini aynı anda kullanamıyorum baya tekliyor telefon.Yanlış mı yükledim acaba? TWRP recoveryden önce normal WIPE sonra İnstalldan zipi attım. Yanlış mıdır hocam?

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Elinize sağlık hocam on numara yine. Tebrik ederim :) Fakat Romda fazla darboğaz var gibi. Sorun yüklememden kaynaklı olabilir mi? Yani Facebook + Messenger ikilisini aynı anda kullanamıyorum baya tekliyor telefon.Yanlış mı yükledim acaba? TWRP recoveryden önce normal WIPE sonra İnstalldan zipi attım. Yanlış mıdır hocam?

Teşekkürler..
İlk mesajdaki recovery adımlarını (hangi recovery kullandığınız önemli değil) uygulamanızı öneririz. Facebook ve messengeri yüklemek o kadar kasmaz telefonu. Sadece biraz fazla RAM kullanır. Hızlandırmak için ilk mesajda önemli kisminda link var. Oradakileri uygulayınca bir nebzede olsa hızlanıyor telefon...

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Miui v7 - 5.9.1 Sürümünü "MiuiTR_OTA" Uygulamasıyla İnddirebilirsiniz.

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
denedim uyari verdi guncelleme var diye indirdim flashla dedim sonuc olumsuz dosyayi manuel olarak gosterdim fakat yine yuklemedi

Az önce denedim. Bende yükledi. TWRP ile değil. manul göstererek yükledim ;) Sorunsuz...Yoksa neden yayınlayım hatalı şeyi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt