hocam bu ust barda her iki hattinda sinyal cubuklari gorunuyor. tek hat kullaniyorum digeri bos diger surumlerde bu iiinci hat gozukmuyordu. bendemi bir sorun var yolsa bu 7 surumu ile birlikte gelen bir ozellikmi.
Dediğini yaptım. Ama yine aynı hatayı verdi.İşte hata bu şekil.İşin garibi 16 GB diğer telefonda bu sorun yok.Yedeklerden Hesapları Geri Yüklediysen. Hesapları Kaldır. Recoveryden sadece "wipe /cache" yap. Telefonu Aç. Hesapları Elle yeniden ekle
Dediğini yaptım. Ama yine aynı hatayı verdi.İşte hata bu şekil.İşin garibi 16 GB diğer telefonda bu sorun yok.
Bunu bütün uygulamalarda yapıyor.Senkronizede de durum bu şekilde.
HM NOTE 1W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hocam bu ust barda her iki hattinda sinyal cubuklari gorunuyor. tek hat kullaniyorum digeri bos diger surumlerde bu iiinci hat gozukmuyordu. bendemi bir sorun var yolsa bu 7 surumu ile birlikte gelen bir ozellikmi.
Benim diğer 16 GB da da sorun yok.Ama bende var.bakalım bir daha baştan temiz yükleme yapacam.Ayarlar > Uygulama Ayarları > Tüm Google Uygulama Veri ve Önbelleklerini Temizle. bende Sorun Yok.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
hocam iki uc kere ust uste temiz kurulum yaptim durum ayni foto ekledim
ikinci hat hic takmadim ama. bi hatti telefondan cikarip bide oyle deneyeyim bakalim ne olacak....2.sim Kart takmışmıydın. Takıp çıkardıysan eğer, 2.slota sim kart tak. 2. Hattı kapat. Telefonu kapat. Simi Çıkar. Yeniden Başlat. Eğer Yine Gelirse "gravitybox" ile kaldırılabiliyordu. Ama işin garip tarafı bizde yok
ikinci hat hic takmadim ama. bi hatti telefondan cikarip bide oyle deneyeyim bakalim ne olacak....