kullanılamaz 60dan fazla fps almanız imkansız çünkü note 9 pro 60 hz bu yüzden 60 fps alırsınızHocam redmi note 9 pro için kullanılabilir mi ?
Fps ayarını gösteren uygulamayı paylaşır mısın?Selamın aleyküm,
Reis her şeyi dediğin gibi yaptım yine takılmalar oluyor ve sabit 90 FPS alamıyorum 65-75 arası değişiyor genellikle
Uygulama değil hocam geliştirici seçeneklerden açtımFps ayarını gösteren uygulamayı paylaşır mısın?
Ben alabiliyorum hocam, ama cihazım hem rootlu hem romlu o şekilde sıkıntısız bir şekilde oynuyorumArkadaşlar poco x3 nfc ile sabit 90 fps alabilen birisi var mı
Valla kardeşim sana güvenip redmi note 10 pro alcam eminsin demi bana özelden ufak bir video atarsan çok duacı olurumUygulama değil hocam geliştirici seçeneklerden açtım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben alabiliyorum hocam, ama cihazım hem rootlu hem romlu o şekilde sıkıntısız bir şekilde oynuyorum
Benimki 60 destekliyor en Fazla, arkadaşta?mi 10 t pro var, 90 i çatır çatır alıyorBencede. Ayrica sizin cihaziniz ne siz sabit 90 alabiliyormusunuz
Config kurduğunuz zaman pubg oyun dosyalarını degistirmis olursunuz benim onceki telefonum mi a2 lite tı configler gfx toolar ne varsa denedim fps yüksek veriyordu doğru ama sabit degil hiç bir configte sabit fps vermez. dün eski cihazımda pubg yukledim kendi ayarları 30 fpsti şimdi 30fps bile vermiyor cihaza config bile yaramıyor artık cihazın 2-3 yıllık ömrü var iken 10 aya düştü ana ekranda takılmalar fazlasıyla oluyor. config sabit fps vermez asla. sabit diyenler varsa ilk defa akıcı oynadıkları için fps droplarını hissetmez.Hocam zaten config olmadan 90fps alamazsiniz ki çünkü pubg ile xiaomi arasinda anlasma yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayrica zarar vereceğinide düşünmüyorum
Hocam ben 8 ay önce mi note 10 lite aldim 2 ay sonra config attim sabit 60 fps aliyorum isterseniz video atabilirim tabi arada droplanma oluyo çok nadir de olsa ama pingden de kaynakli olabilir droplanma nadir dediğim 1 saat de bir kere oluyo ve pil 20nin altina düşünce 10 dk da bir. Buda bence hiç önemli değilConfig kurduğunuz zaman pubg oyun dosyalarını degistirmis olursunuz benim onceki telefonum mi a2 lite tı configler gfx toolar ne varsa denedim fps yüksek veriyordu doğru ama sabit degil hiç bir configte sabit fps vermez. dün eski cihazımda pubg yukledim kendi ayarları 30 fpsti şimdi 30fps bile vermiyor cihaza config bile yaramıyor artık cihazın 2-3 yıllık ömrü var iken 10 aya düştü ana ekranda takılmalar fazlasıyla oluyor. config sabit fps vermez asla. sabit diyenler varsa ilk defa akıcı oynadıkları için fps droplarını hissetmez.