Oyun Denendi Onaylandı Pocco X3 Pubg 90 FPS

Erbain

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ufuk
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
25
Bende tr rom var garanti dışı kalmasın diye ne modül ne de rom yükleyebiliyorum. Şimdi bu telefonu alırken asıl amaç pubgyi akıcı oynamakti ben anlamadım en düşük ayarda bile yoğun yere atlayınca kasıyor oyundan kaynaklı mi telefondan kaynaklı mi anlamadım ama hayal kırıklığı oldu. Zaten 90 FPS oynayamamakta ayrı fiyasko config falan yükledim ama 60i geçmiyor. Buna çare bulabilen oldu mu?

Scawll

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ergün
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
21
Bende tr rom var garanti dışı kalmasın diye ne modül ne de rom yükleyebiliyorum. Şimdi bu telefonu alırken asıl amaç pubgyi akıcı oynamakti ben anlamadım en düşük ayarda bile yoğun yere atlayınca kasıyor oyundan kaynaklı mi telefondan kaynaklı mi anlamadım ama hayal kırıklığı oldu. Zaten 90 FPS oynayamamakta ayrı fiyasko config falan yükledim ama 60i geçmiyor. Buna çare bulabilen oldu mu?
Hocam poco x3 te yazılımsal sorunlar var en önemlisi ise ekran hz. pil tasarrufu yapabilmesi için ekrana herhangi bir işlem yapılmadığı zaman 50 hertze düşüyor buda oyunu kasmış olarak gözüküyor. Ekran hertzi ile alakalı pil tasarrufunu kapatıp açabileceğimiz tuş veya herhangi bir fonksiyon gerekiyor. Beklentilerimiz miui 12.5 mart veya nisan ayı geleceği söyleniyor beklemede kalın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arrow OS göremedim bu romlar daha mı iyi performans olarak
Hocam Arrow OS u denemedim bilen bir kişiye sorarsanız daha iyi olur. Ama bu yazdığım romları demedim hepsinde de gayet iyi performans veriyor. Evolution X biraz daha performanslı gibime geldi.

MAD1453

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MAD
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Psikoloji öğrencis
Konular
7
Mi 9t için uygulasam problem olur mu?

Erbain

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ufuk
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
25
Hocam poco x3 te yazılımsal sorunlar var en önemlisi ise ekran hz. pil tasarrufu yapabilmesi için ekrana herhangi bir işlem yapılmadığı zaman 50 hertze düşüyor buda oyunu kasmış olarak gözüküyor. Ekran hertzi ile alakalı pil tasarrufunu kapatıp açabileceğimiz tuş veya herhangi bir fonksiyon gerekiyor. Beklentilerimiz miui 12.5 mart veya nisan ayı geleceği söyleniyor beklemede kalın
yani umarım öyle olur yoksa hani telefonun bir numarası kalmıyor bu şekilde

MAD1453

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MAD
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Psikoloji öğrencis
Konular
7
Sorun olmaz poco x3 için yapılmamış. Pubg ile alakalı bir modül.
Demeyeceğim, teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Herkese selamın aleyküm 1 aydır çözemiyordum sonunda çözdüm 90 FPS config dosyasını indirdikten sonra kasma donma yapıyordu bunların olmaması için ilk olarak geliştirir seçeneklerden Oyun Sürücü Tercihinden Pubg Mobile seçerek Oyun Sürücüsü yapıyoruz Sonrasında Ayarlardan Uygulamalardan Pil ve Performans girip tüm verileri temizle diyin sonra magisk den Vericeğim dosyası yükleyin bende sonrasında daha kasma yapmadı yapamadığınız bi kısım olursa yardımcı olurum.
Bu oyun sürücü tercihleri nerede? Evolve kullanıyorum Android 11

Son düzenleme:

MAD1453

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MAD
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Psikoloji öğrencis
Konular
7
Hocam, size zahmet adım adım anlatabilir misiniz?

bbma

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış mutlu
Cihazım
Mi5x
Konular
5

MAD1453

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MAD
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Psikoloji öğrencis
Konular
7
Bunu yaptım hocam, ama farklı bir başlık bu, magisk modülü, bunu nasıl aktifleştiriyoruz? Oyun sürücüsü falan diyor bulamıyorum.

Üst Alt