Delta Teknik Servis Sorunları

hyuga16

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
isa
Cihazım
Mİ4 LTE
Konular
12
Merhaba Arkadaşlar,
Mİ4 Lte telefonumu şarj olmuyor nedeniyle delta servise gönderdim.11.06.2016 tarihinden bu yana telefon anakart değişecek diye bekletiliyor.İstisnasız her gün arıyorum ki akıllarına kazınayım da bir an önce yapsınlar yada yapılmayacaksa diğer yollardan tahsilatını yapayım diyerek aradım. Son 10 gündürde sürekli yarın göndericez diyorlar.
Edit: Bugün sabah aradım parça değişecek dediler
* Yine aradım cihaz değişecek dediler :)
İnanın arkadaşlar artık sinirime adamlara laf dahi edemiyorum. İnsanı çileden çıkarırlar. Sakın bu firmalara bulaşmayın.

Bllergl

Android Sever
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Mi4/MiBand1S
Konular
11
3e basma direk 406 yı tuşla :)
ulaşa bildim sonun da anakart bekleniyor 1 2 güne kadar hazır olur diye oyalıyor seni gerekçe gösterdim bi arkadaşım da bugun kargoya veriliyor diyip 1 haftadır oyaladıgınızı söyledi dedim böyle birşeyin mümkün olduguna inanıyormusunuz dedi bende evet inanıyorum geçen hafta da beni bugün yarın diyip hafta sonu hazır olucak diyip oyaladınız şimdi yine 1 2 gün diyorsunuz bence 1 2 ay dan önce çıkmaz o telefon dedim tamam ben şimdi arkadaşlarla konuşup hızlandırıcam felan dedi

Oyla:

moguz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
murat
Cihazım
Xiaomi mi4
Konular
2
arkadaşlar benimde haziranda telefon gitti Mi4, anakart arızası dediler, hatta buraya yazmıştım. Hyuga16 'dan sonra gönderdim. Yapıldı ve geri geldi 15 gün önce , bence biraz sabredin derim. Firma denildiği kadar da kötü değil, bizler yazılan kötü yorumları okuyup önyargılı gönderdiğimiz için de bunlar :)
Benzer şikayetler telesevice için de vardı, benim blackberry tabletin üretimi olmamasına rağmen yurtdışından temin edip gönderdiler, hiç sorun olmadı ama telefonda veya mail ile adamlara ulaşmak gerçekten zordu delta gibi yani :)

sonuçta 40-50 milyon telefon var türkiyede , servislerde bunun altından kolay beri kalkamıyorlar hakikatten....

şahsi görüşlerimdir...

Oyla:

Bllergl

Android Sever
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Mi4/MiBand1S
Konular
11
arkadaşlar benimde haziranda telefon gitti Mi4, anakart arızası dediler, hatta buraya yazmıştım. Hyuga16 'dan sonra gönderdim. Yapıldı ve geri geldi 15 gün önce , bence biraz sabredin derim. Firma denildiği kadar da kötü değil, bizler yazılan kötü yorumları okuyup önyargılı gönderdiğimiz için de bunlar :)
Benzer şikayetler telesevice için de vardı, benim blackberry tabletin üretimi olmamasına rağmen yurtdışından temin edip gönderdiler, hiç sorun olmadı ama telefonda veya mail ile adamlara ulaşmak gerçekten zordu delta gibi yani :)

sonuçta 40-50 milyon telefon var türkiyede , servislerde bunun altından kolay beri kalkamıyorlar hakikatten....

şahsi görüşlerimdir...

peki cihaz şimdi nasıl bi sıkıntı var mı asıl anakartla aynı mı
aslında firma ile ilgili hiç bi sorun yok ama adamlar bugun yarın dedikleri için adları kötüleniyor bizlerde ön yargılı davranıyoruz

Oyla:

hyuga16

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
isa
Cihazım
Mİ4 LTE
Konular
12
ulaşa bildim sonun da anakart bekleniyor 1 2 güne kadar hazır olur diye oyalıyor seni gerekçe gösterdim bi arkadaşım da bugun kargoya veriliyor diyip 1 haftadır oyaladıgınızı söyledi dedim böyle birşeyin mümkün olduguna inanıyormusunuz dedi bende evet inanıyorum geçen hafta da beni bugün yarın diyip hafta sonu hazır olucak diyip oyaladınız şimdi yine 1 2 gün diyorsunuz bence 1 2 ay dan önce çıkmaz o telefon dedim tamam ben şimdi arkadaşlarla konuşup hızlandırıcam felan dedi

Valla kardeşim sabah bi kere ulaştım kargoya vericem dedi ama kargolara sordum tek tek gelen giden yok. Açıkçası insanlarla dalga geciyorlar.
Benimde dükkanım var hemde Türkiyede bilindik bir firmayız satış yapıyoruz ama müterilerime ne kadar sıkıntı olursa olsun oyalamadım yanlış bilgi vermedim ki dükkanını yakarız yıkarız diyenleri bile memnun ettik. Burası aymazlıkta son noktaya ulaşmış. Dese ki bana 1 ay sonra ara beni vallahi tam o zaman ararım ama yok hep yalan dolan

Oyla:

moguz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
murat
Cihazım
Xiaomi mi4
Konular
2
peki cihaz şimdi nasıl bi sıkıntı var mı asıl anakartla aynı mı
aslında firma ile ilgili hiç bi sorun yok ama adamlar bugun yarın dedikleri için adları kötüleniyor bizlerde ön yargılı davranıyoruz
tekrar merhaba,
benim tamir yapılmış değişim yazmıyor gelen evrakta, hiç bir sorun yok, veri kaybı da yok şükür....

Oyla:

ertndrsn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Ekonomist
Konular
76
Aynen bak hala bugün kargo yapıyoruz deyip deyip yapmıyorlar.
Ah hocam ah... Bilseydim alır mıydım ben hiç ? Adamlar bana bir haftada yapacağız dediler.Bugün aradım diyorlar ki bizim zaten incelememiz bir hafta sürüyor ne yapılması.Yemin ederim sinir küpü oldum.Bir dahaki çıkış raporunu alıp direkt Tüketici Hakem Heyeti'ne gideceğim.1 sene de sürse paramı alacağım.Bir aydır hattım boşta duruyor.

Oyla:

moguz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
murat
Cihazım
Xiaomi mi4
Konular
2
Ah hocam ah... Bilseydim alır mıydım ben hiç ? Adamlar bana bir haftada yapacağız dediler.Bugün aradım diyorlar ki bizim zaten incelememiz bir hafta sürüyor ne yapılması.Yemin ederim sinir küpü oldum.Bir dahaki çıkış raporunu alıp direkt Tüketici Hakem Heyeti'ne gideceğim.1 sene de sürse paramı alacağım.Bir aydır hattım boşta duruyor.
benim de telefonum bozulmadan 1 hafta önce kızıma da aldım aynısını, sonra gelsin pişmanlık.... telefonlar bozulunca maalesef sıkıntı. Çünkü alışkanlık yapmış. yoksunluk krizlerine giriyoruz :)
yeğenimin lg3 vardı, 1 defa batarya değişimi için 1 ay bekledi. garantinin bitmesine 1 hafta kala anakart gitmiş değişim demişler, sordum ne kadar zamanda geldi, hatırlamıyorum diyor :) o kadar çok olmuş :P
valla zor işimiz Allah sabır versin

Oyla:
Üst Alt