Delta Teknik Servis Sorunları

hyuga16

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
isa
Cihazım
Mİ4 LTE
Konular
12
Merhaba Arkadaşlar,
Mİ4 Lte telefonumu şarj olmuyor nedeniyle delta servise gönderdim.11.06.2016 tarihinden bu yana telefon anakart değişecek diye bekletiliyor.İstisnasız her gün arıyorum ki akıllarına kazınayım da bir an önce yapsınlar yada yapılmayacaksa diğer yollardan tahsilatını yapayım diyerek aradım. Son 10 gündürde sürekli yarın göndericez diyorlar.
Edit: Bugün sabah aradım parça değişecek dediler
* Yine aradım cihaz değişecek dediler :)
İnanın arkadaşlar artık sinirime adamlara laf dahi edemiyorum. İnsanı çileden çıkarırlar. Sakın bu firmalara bulaşmayın.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Merhaba Arkadaşlar,
Mİ4 Lte telefonumu şarj olmuyor nedeniyle delta servise gönderdim.11.06.2016 tarihinden bu yana telefon anakart değişecek diye bekletiliyor.İstisnasız her gün arıyorum ki akıllarına kazınayım da bir an önce yapsınlar yada yapılmayacaksa diğer yollardan tahsilatını yapayım diyerek aradım. Son 10 gündürde sürekli yarın göndericez diyorlar.
Edit: Bugün sabah aradım parça değişecek dediler
* Yine aradım cihaz değişecek dediler :)
İnanın arkadaşlar artık sinirime adamlara laf dahi edemiyorum. İnsanı çileden çıkarırlar. Sakın bu firmalara bulaşmayın.
Bu Delta Teknik Servis'e has birşey değil :)

MI PAD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Bllergl

Android Sever
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Mi4/MiBand1S
Konular
11
sen yine ulaşabiliyorsun ben aradığımda sadece çalıyor telesekreter bile yok :D

Oyla:

ertndrsn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Ekonomist
Konular
76
İğrenç ötesi bir firma.12 Temmuz'da mikrofon bozuk diye cihazı teslim ettim servise.Bu arada cihaz bozuk geldi ben bozmadım.Daha sonra 25 Temmuz'da mesaj geldi yapıldığına dair.Ben de gittim, aldım.Orada da test ettim ve her şey sorunsuzdu.Eve geldiğim zaman denediğimde çalışmadı.Ayrıca cihazın arka kapağında da bir açıklık var.Sanırım arka kapaktaki dişlerden birisini kırmışlar.Şimdi de abim gitti konuşmaya.Yeni telefon istiyorum ama vereceklerini de sanmıyorum.3 kere servise gidip gelecek ve biz daha sonra uğraşacağız tüketici hakem heyeti vs. Gerçekten yazık diyorum.Şu ülkede hiçbir şey doğru değil, düzgün işlemiyor.

Oyla:

hyuga16

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
isa
Cihazım
Mİ4 LTE
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İğrenç ötesi bir firma.12 Temmuz'da mikrofon bozuk diye cihazı teslim ettim servise.Bu arada cihaz bozuk geldi ben bozmadım.Daha sonra 25 Temmuz'da mesaj geldi yapıldığına dair.Ben de gittim, aldım.Orada da test ettim ve her şey sorunsuzdu.Eve geldiğim zaman denediğimde çalışmadı.Ayrıca cihazın arka kapağında da bir açıklık var.Sanırım arka kapaktaki dişlerden birisini kırmışlar.Şimdi de abim gitti konuşmaya.Yeni telefon istiyorum ama vereceklerini de sanmıyorum.3 kere servise gidip gelecek ve biz daha sonra uğraşacağız tüketici hakem heyeti vs. Gerçekten yazık diyorum.Şu ülkede hiçbir şey doğru değil, düzgün işlemiyor.

- Zaten doğru ve adaletli işlese bu şerefsizlere ülkeyi mi teslim ederlerdi kardeşim :) bakalım yeni cihaz verecekler mi mi4 sıfır da yok piyasada

Oyla:

ertndrsn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Ekonomist
Konular
76
- Zaten doğru ve adaletli işlese bu şerefsizlere ülkeyi mi teslim ederlerdi kardeşim :) bakalım yeni cihaz verecekler mi mi4 sıfır da yok piyasada
Hocam sonuna kadar haklısınız.Ne yazık ki değiştiremiyoruz ama, ne yazık ki... Ben yeni cihaz da istemiyorum aslında.Paramı geri istiyorum.Onun için de uzun bir süre tüketici hakem heyeti ile uğraşacağız sanırım.6 ay ila 1 sene arasında sürüyormuş.Ben öğrenci adamım.Eski telefonumu ve tabletimi satarak aldım bu cihazı.Şansım yok ki bozuk çıktı.Sinirlerim altüst oldu valla.

Oyla:

ertndrsn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Ekonomist
Konular
76
Bir hafta içerisinde halledeceklermiş.Eğer halledemezseler paramı iade edeceklermiş.Umarım yapamazlar.

Oyla:

hyuga16

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
isa
Cihazım
Mİ4 LTE
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir hafta içerisinde halledeceklermiş.Eğer halledemezseler paramı iade edeceklermiş.Umarım yapamazlar.

- Bugün bende tekrar aradım yenisini göndereceklermiş öyle dedi.
* yenisi üretilmiyor sıfır stoklarda yoksa ne yapacaksınız dedim
-bir üst modelini göndeririz dedi
*mi5 suan türkiyede gelmiyor diye biliyorum,
-ayarlarız sıkıntı yapmayın diyor :)

Muhtemelen bunlar 2gb ram modellisini gönderecekler içimde öyle bir his var

Oyla:

akdrhmz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mİ 9 SE
Konular
28
- Bugün bende tekrar aradım yenisini göndereceklermiş öyle dedi.
* yenisi üretilmiyor sıfır stoklarda yoksa ne yapacaksınız dedim
-bir üst modelini göndeririz dedi
*mi5 suan türkiyede gelmiyor diye biliyorum,
-ayarlarız sıkıntı yapmayın diyor :)

Muhtemelen bunlar 2gb ram modellisini gönderecekler içimde öyle bir his var
bildiğim kadarıyla yasal olarak düşük modelini gönderemezler, ya aynısı yoksa üst model o da yoksa ücret iadesi şeklinde işliyordu sistem. gelirse kargocunun yanında açıp kontrol edin düşük modelse tutanak tutturup geri gönderin tutanağın bir örneğini de alarak hocam.

Oyla:
Üst Alt