Delta Teknik Servis Sorunları

hyuga16

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
isa
Cihazım
Mİ4 LTE
Konular
12
Merhaba Arkadaşlar,
Mİ4 Lte telefonumu şarj olmuyor nedeniyle delta servise gönderdim.11.06.2016 tarihinden bu yana telefon anakart değişecek diye bekletiliyor.İstisnasız her gün arıyorum ki akıllarına kazınayım da bir an önce yapsınlar yada yapılmayacaksa diğer yollardan tahsilatını yapayım diyerek aradım. Son 10 gündürde sürekli yarın göndericez diyorlar.
Edit: Bugün sabah aradım parça değişecek dediler
* Yine aradım cihaz değişecek dediler :)
İnanın arkadaşlar artık sinirime adamlara laf dahi edemiyorum. İnsanı çileden çıkarırlar. Sakın bu firmalara bulaşmayın.

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Zaten alırsam hepsiburada'dan alıcam, kurumsal olarak sıkıntı olmaz, bu konuda kafam rahat.

Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Evet öyle görünüyor. belki avantajınız hepsi buradanın kurumsal kimliği olabilir. sizi magdur etmezler diye umuyorum.
bugün görüştüm yeni cihaz olmadı bir üst modelini göndericez diyorlar ama onunda günü belli değil :)
Telefonu çine yollasaydım şimdiye adamlar yenisi göndermiş olurdu :D

hocam garantiye hepsiburada üzerinden gönderirseniz siz h.b ile muhatap oluyorsunuz ve 20 iş günü içerisinde ürün tamir olup elinize ulaşmazsa direk size para iadesi yapıyorlar.
ben 2012 yılında motorola atrix almıştım HB üzerinden 1 yıl kullandım ve ahizeden sorun yaşadım HB üzerinden servise gönderdim 20 iş günü içerisinde sorunu çözemediler çünki telefon artık üretilmiyordu yedek parça da yoktu hepsi burada benim kredi kartıma parayı iade etti ben servisle hiç irtibat kurmadım.

Kesinlikle hb iyi.

Oyla:

hyuga16

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
isa
Cihazım
Mİ4 LTE
Konular
12
ne lanet bi firmaya denk geldik böyle bugun bende aradım cihazın arızası giderilmiş yeni bi arıza daha meydana gelmiş söz de, yeni arızayı sordum anakartı yanmış dediler bende olmuyosa olmuyodur insanları mağdur etmeyin başka türlü çözelim sorunu dedim yeni cihaz gönderilcek hafta sonuna kadar sorununuzu halledicez dediler bakalım ne olucak cuma günü tekrar arıcam dalga geçiyo adamlar resmen :D

geçmiş olsun hocam inşaallah istediğiniz olur.

Aynen çok lanet bir firmaya denk geldik üstat. Banada hafta sonuna kadar yeni cihaz temin edicez cuma görüşürüz dediler :)
Zaten cihazın üretimi yok nasıl tedarik edicekler kesin bi dalavera yapmayı düşünüyorlar. zaten cuma da sonuç almazasam,
Tüketici Haklarına başvurucam.orada da kesin 6 ay oyalarlar

Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Telefonu hb gibi güvenilir yerlerden aldığımız zaman sıkıntı olacağını sanmam, servis ile muhatap olmadan çözülür bence..

Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Onlar da zaten Delta'ya yollayacaklar.Bir şey değişmeyecek yani.
Hepsi burada ne yapar, nereye gönderir beni bağlamaz.. Muhatap olduğum hb olur ve kurumsal olan yapı bana sorun çıkarmaz, çıkaramaz.. 20. İş gününde ne olacağı belli..

Oyla:

ertndrsn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Ekonomist
Konular
76
Hepsi burada ne yapar, nereye gönderir beni bağlamaz.. Muhatap olduğum hb olur ve kurumsal olan yapı bana sorun çıkarmaz, çıkaramaz.. 20. İş gününde ne olacağı belli..
Her türlü çıkarırlar hocam.Burası Türkiye.Ama sadece telefon bazında konuşacak olursam muhteşem bir cihaz.Xiaomi keşke Türkiye'ye girseydi.

Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Her türlü çıkarırlar hocam.Burası Türkiye.Ama sadece telefon bazında konuşacak olursam muhteşem bir cihaz.Xiaomi keşke Türkiye'ye girseydi.
Tüketici hakem heyeti var, acelem yok benim, beklerim (:

Oyla:

Bllergl

Android Sever
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Mi4/MiBand1S
Konular
11
Aynen çok lanet bir firmaya denk geldik üstat. Banada hafta sonuna kadar yeni cihaz temin edicez cuma görüşürüz dediler :)
Zaten cihazın üretimi yok nasıl tedarik edicekler kesin bi dalavera yapmayı düşünüyorlar. zaten cuma da sonuç almazasam,
Tüketici Haklarına başvurucam.orada da kesin 6 ay oyalarlar

kesinlikle aynı şekilde düşünüyorum sırf bu 6 ay olayı yüzünden hakem heyetine başvurmaktan vazgeçmiştim ama çekicek çilemiz varmış.

Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular