Delta Teknik Servis Sorunları

hyuga16

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
isa
Cihazım
Mİ4 LTE
Konular
12
Merhaba Arkadaşlar,
Mİ4 Lte telefonumu şarj olmuyor nedeniyle delta servise gönderdim.11.06.2016 tarihinden bu yana telefon anakart değişecek diye bekletiliyor.İstisnasız her gün arıyorum ki akıllarına kazınayım da bir an önce yapsınlar yada yapılmayacaksa diğer yollardan tahsilatını yapayım diyerek aradım. Son 10 gündürde sürekli yarın göndericez diyorlar.
Edit: Bugün sabah aradım parça değişecek dediler
* Yine aradım cihaz değişecek dediler :)
İnanın arkadaşlar artık sinirime adamlara laf dahi edemiyorum. İnsanı çileden çıkarırlar. Sakın bu firmalara bulaşmayın.

ertndrsn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Ekonomist
Konular
76
20 iş günü dolduğu zaman git tüketici hakem heyeti yolunu tut, uğraşma 3 sefer diye.
Tüketici hakem heyeti de 3 sefer gidip gelmesini istiyormuş hocam zaten.Firma o kadar çakal ki 20 günü geçmeden yapmayıp yolluyorlar cihazı.

Oyla:

ertndrsn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Ekonomist
Konular
76
Telefon şuan serviste ama yapmayacaklar bunu kesin olarak görüyorum.Sizce ücretli teknik servislerden birinde cihazı yaptırsam çok pahalıya patlar mı ?

Oyla:

cihan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
cihaan
Cihazım
xiaomi mi4
Konular
4
Garantili telefon alan mi4 kullanıcılar sizin sorunlarınız gene bana göre daha iyi .... Mi4 garantisini delta servisin bakması çok bozuk bin TL aldığım telefonu ekran ve çerçeve kirildi garantiye gönderdim .bana lcd ekranı değiştirecek dedi ler bunun bedeli bin TL istediler. Şimdi aldığım bin TL lik telefona değiştireceği parça için bin TL istediler. Siz olsaydınız ne dusunurdunuz. Ne yapardınız. Delta servise bin TL verecek kadar gerizekalai olmadan. Sonra o lcd ekran kendim aliexpress ten 120 TL aldım kendim yaptım. Delta servis 200 TL yapmasına bile raziydim. Garanti servisin bana gönderdikleri fatura ve aldığım fatura hala yanımda duruyor. Benm diyeceklerini eğer garantili ürün alacaksınız delta servisi görürseniz garantisiz tel aldığınızi ve piyasa amatör tamircisi olarak bilin . Hatta diyorum ki xiaomi ürünleri Türkiye ye getiren firmada delta servis ile anlaşmasın teknik servisi değiştirsinler.... Bu konuda ithalatçı firma ve yineticiler de görmezden gelmesi hiç iyi deil...

Oyla:

ertndrsn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Ekonomist
Konular
76
Garantili telefon alan mi4 kullanıcılar sizin sorunlarınız gene bana göre daha iyi .... Mi4 garantisini delta servisin bakması çok bozuk bin TL aldığım telefonu ekran ve çerçeve kirildi garantiye gönderdim .bana lcd ekranı değiştirecek dedi ler bunun bedeli bin TL istediler. Şimdi aldığım bin TL lik telefona değiştireceği parça için bin TL istediler. Siz olsaydınız ne dusunurdunuz. Ne yapardınız. Delta servise bin TL verecek kadar gerizekalai olmadan. Sonra o lcd ekran kendim aliexpress ten 120 TL aldım kendim yaptım. Delta servis 200 TL yapmasına bile raziydim. Garanti servisin bana gönderdikleri fatura ve aldığım fatura hala yanımda duruyor. Benm diyeceklerini eğer garantili ürün alacaksınız delta servisi görürseniz garantisiz tel aldığınızi ve piyasa amatör tamircisi olarak bilin . Hatta diyorum ki xiaomi ürünleri Türkiye ye getiren firmada delta servis ile anlaşmasın teknik servisi değiştirsinler.... Bu konuda ithalatçı firma ve yineticiler de görmezden gelmesi hiç iyi deil...
Hocam aslında parça sipariş edip kendim yapabilirim ama korkuyorum biraz.Sonuçta mikrofonu lehimlemem lazım anakarta.

Oyla:

cihan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
cihaan
Cihazım
xiaomi mi4
Konular
4
Lehim ısıtıp eriten 10-15 TL kendiniz deneyebilirsiniz... Bende lcd ekran aldığım da biraz korku vardı yotubda video varsa biraz özgüveni yaparsınız

Oyla:

ertndrsn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Ekonomist
Konular
76
Lehim ısıtıp eriten 10-15 TL kendiniz deneyebilirsiniz... Bende lcd ekran aldığım da biraz korku vardı yotubda video varsa biraz özgüveni yaparsınız
Peki ücretli teknik servislerden birine versem ortalama ne kadar ücret çıkarırlar bana ?

Oyla:

Bllergl

Android Sever
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Mi4/MiBand1S
Konular
11
Aynen çok lanet bir firmaya denk geldik üstat. Banada hafta sonuna kadar yeni cihaz temin edicez cuma görüşürüz dediler :)
Zaten cihazın üretimi yok nasıl tedarik edicekler kesin bi dalavera yapmayı düşünüyorlar. zaten cuma da sonuç almazasam,
Tüketici Haklarına başvurucam.orada da kesin 6 ay oyalarlar

son durum nedir hocam ?

Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Tüketici hakem heyeti de 3 sefer gidip gelmesini istiyormuş hocam zaten.Firma o kadar çakal ki 20 günü geçmeden yapmayıp yolluyorlar cihazı.
Adam akıllı bir firma ile anlaşmaları lazım.. Yoksa bu gidişle olmaz böyle..

Oyla:
Üst Alt