Delta Teknik Servis Sorunları

hyuga16

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
isa
Cihazım
Mİ4 LTE
Konular
12
Merhaba Arkadaşlar,
Mİ4 Lte telefonumu şarj olmuyor nedeniyle delta servise gönderdim.11.06.2016 tarihinden bu yana telefon anakart değişecek diye bekletiliyor.İstisnasız her gün arıyorum ki akıllarına kazınayım da bir an önce yapsınlar yada yapılmayacaksa diğer yollardan tahsilatını yapayım diyerek aradım. Son 10 gündürde sürekli yarın göndericez diyorlar.
Edit: Bugün sabah aradım parça değişecek dediler
* Yine aradım cihaz değişecek dediler :)
İnanın arkadaşlar artık sinirime adamlara laf dahi edemiyorum. İnsanı çileden çıkarırlar. Sakın bu firmalara bulaşmayın.

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Orası da Delta Servis garantili değil mi ?
Mer bilişim diye bişey. Hepsiburada.com da satıyor. Garantilik olay olacağını sanmıyorum. Önlem aldıktan sonra

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

ertndrsn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Ekonomist
Konular
76
Mer bilişim diye bişey. Hepsiburada.com da satıyor. Garantilik olay olacağını sanmıyorum. Önlem aldıktan sonra

İyi midir ki ? İnsan güvenemiyor ki arkadaş kendi distribütörü olmayınca.İyi olduğunu düşünmüyorum ama kesinlikle.

Oyla:

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
İyi midir ki ? İnsan güvenemiyor ki arkadaş kendi distribütörü olmayınca.İyi olduğunu düşünmüyorum ama kesinlikle.
Bende düşünmüyorum. Garantilerin çoğu zaten lafta garantilik yapıyor Apple hariç

Oyla:

ertndrsn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Ekonomist
Konular
76
Bende düşünmüyorum. Garantilerin çoğu zaten lafta garantilik yapıyor Apple hariç

Yine bile Samsung, Sony falan olunca hak talep edebiliyorsun.Bunlarda o da yok.Valla babam bugün bana iPhone 6 dedi direkten döndüm. :D

Oyla:

GöZTePeLee

Asla ölmeyen ve Hay Olana tevekkül et.(Furkan/58)
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
13
ben uzun bi süre model yükseltemem 2017 mayısta düğünüm var birikim yapıyorum bu yüzden baya cimrileştim zaten çok da başım ağrısın istemiyorum gelecek cihaza katlanıcaz artık
Allah sağlıklı huzurlu birliktelik nasip etsin hocam clap~~ düğün önemli birikim şart :D

Oyla:

hyuga16

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
isa
Cihazım
Mİ4 LTE
Konular
12
N11 bilmem ama hepsi buradadan almak daha mantikli en azindan kuvvetli bir olusum. Yalniz delta mi5 veremiyor tedarikcisi farkli firma oldugu icin bunu yapamiyor. Turkiye bu konuda cok kotu iki uc tane tedarikci var ortada hepsi birbirinden alakasiz

Oyla:

akdrhmz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mİ 9 SE
Konular
28
N11 bilmem ama hepsi buradadan almak daha mantikli en azindan kuvvetli bir olusum. Yalniz delta mi5 veremiyor tedarikcisi farkli firma oldugu icin bunu yapamiyor. Turkiye bu konuda cok kotu iki uc tane tedarikci var ortada hepsi birbirinden alakasiz

hocam ücret iadesi istediniz mi? ne diyorlar?

resmi gazetede yayımlanmış garanti belgesi yönetmeliği link aşağıda;

bu yönetmeliğin 9. maddesinde diyor ki;

Tüketicinin diğer hakları

MADDE 9 – (1) Tüketicinin, ücretsiz onarım hakkını kullanması halinde malın;

a) Garanti süresi içinde tekrar arızalanması,

b) Tamiri için gereken azami sürenin aşılması,

c) Tamirinin mümkün olmadığının, yetkili servis istasyonu, satıcı, üretici veya ithalatçı tarafından bir raporla belirlenmesi,

durumlarında; tüketici malın bedel iadesini, ayıp oranında bedel indirimini veya imkan varsa malın ayıpsız misli ile değiştirilmesini satıcıdan talep edebilir. Satıcı, tüketicinin talebini reddedemez. Bu talebin yerine getirilmemesi durumunda satıcı, üretici ve ithalatçı müteselsilen sorumludur.

(2) Malın ayıpsız misli ile değiştirilmesinin satıcı için orantısız güçlükleri beraberinde getirecek olması halinde tüketici, sözleşmeden dönme veya ayıp oranında bedelden indirim haklarından birini kullanabilir. Orantısızlığın tayininde malın ayıpsız değeri, ayıbın önemi ve diğer seçimlik haklara başvurmanın tüketici açısından sorun teşkil edip etmeyeceği gibi hususlar dikkate alınır.

(3) Tüketicinin sözleşmeden dönme veya ayıp oranında bedelden indirim hakkını seçtiği durumlarda, satıcı, malın bedelinin tümünü veya bedelden yapılan indirim tutarını derhal tüketiciye iade etmek zorundadır.

(4) Tüketicinin, malın ayıpsız misli ile değiştirilmesi hakkını seçmesi durumunda satıcı, üretici veya ithalatçının, malın ayıpsız misli ile değiştirilmesi talebinin kendilerine bildirilmesinden itibaren azami otuz iş günü içerisinde, bu talebi yerine getirmesi zorunludur.

(5) Birinci fıkranın (c) bendinde belirtilen raporun, arızanın bildirim tarihinden itibaren o mala ilişkin azami tamir süresi içerisinde düzenlenmesi zorunludur.

Oyla:

hyuga16

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
isa
Cihazım
Mİ4 LTE
Konular
12
hocam ücret iadesi istediniz mi? ne diyorlar?

resmi gazetede yayımlanmış garanti belgesi yönetmeliği link aşağıda;

bu yönetmeliğin 9. maddesinde diyor ki;

Tüketicinin diğer hakları

MADDE 9 – (1) Tüketicinin, ücretsiz onarım hakkını kullanması halinde malın;

a) Garanti süresi içinde tekrar arızalanması,

b) Tamiri için gereken azami sürenin aşılması,

c) Tamirinin mümkün olmadığının, yetkili servis istasyonu, satıcı, üretici veya ithalatçı tarafından bir raporla belirlenmesi,

durumlarında; tüketici malın bedel iadesini, ayıp oranında bedel indirimini veya imkan varsa malın ayıpsız misli ile değiştirilmesini satıcıdan talep edebilir. Satıcı, tüketicinin talebini reddedemez. Bu talebin yerine getirilmemesi durumunda satıcı, üretici ve ithalatçı müteselsilen sorumludur.

(2) Malın ayıpsız misli ile değiştirilmesinin satıcı için orantısız güçlükleri beraberinde getirecek olması halinde tüketici, sözleşmeden dönme veya ayıp oranında bedelden indirim haklarından birini kullanabilir. Orantısızlığın tayininde malın ayıpsız değeri, ayıbın önemi ve diğer seçimlik haklara başvurmanın tüketici açısından sorun teşkil edip etmeyeceği gibi hususlar dikkate alınır.

(3) Tüketicinin sözleşmeden dönme veya ayıp oranında bedelden indirim hakkını seçtiği durumlarda, satıcı, malın bedelinin tümünü veya bedelden yapılan indirim tutarını derhal tüketiciye iade etmek zorundadır.

(4) Tüketicinin, malın ayıpsız misli ile değiştirilmesi hakkını seçmesi durumunda satıcı, üretici veya ithalatçının, malın ayıpsız misli ile değiştirilmesi talebinin kendilerine bildirilmesinden itibaren azami otuz iş günü içerisinde, bu talebi yerine getirmesi zorunludur.

(5) Birinci fıkranın (c) bendinde belirtilen raporun, arızanın bildirim tarihinden itibaren o mala ilişkin azami tamir süresi içerisinde düzenlenmesi zorunludur.

Hocam istemedim çünkü gelen telefonda hemen hemen aynı bide markaya olan sevgim var.gerek duymadım biraz da telefona ihtiyacım vardı okadar bekleyemezdim

Oyla:

Bllergl

Android Sever
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Mi4/MiBand1S
Konular
11
Allah sağlıklı huzurlu birliktelik nasip etsin hocam clap~~ düğün önemli birikim şart :D

allah razı olsum hocam :)

benim cihazım da bugun geldi anakart değişimi yapılmış bakayım şuan bi sıkıntı yok akşam donanım testlerini yapıcam unuttuklerı bişey çıkacak mı :)

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
allah razı olsum hocam :)

benim cihazım da bugun geldi anakart değişimi yapılmış bakayım şuan bi sıkıntı yok akşam donanım testlerini yapıcam unuttuklerı bişey çıkacak mı :)
Geçmiş olsun hocam :)

Oyla:
Üst Alt