- Adım
- Fatih
- Cihazım
- Redmi Not 4X
- Meslek
- PLC Mekanik Bakım
- Konular
- 25
Hocam bence keramet sizde çünkü servise 1 veya 2 defa giden cihazlar onarildi adı altında farklı arizalar ile döndüğüne şahit oldum.Ben devreye girmeden de pek arkadaşımızın sorunu çözüldü hocam. Keramet bende değil Delta Servis 1 ve Delta Servis 2 'de
Ben sadece servis yetkilisi arkadaşlarımızın daha hızlı görebilmeleri için kendilerini etiketliyorum. Sorun ve şikayet mutlaka olacaktır. Her gün belki de binlerce cihazın geldiği bir servisten bahsediyoruz.
Yazılan şikayet mesajı sayısı yüksek gibi görünüyor fakat bugüne kadar belki de yüzbinlerce delta servis garantili Xiaomi satıldı. Bunların içinden servise yolu düşen cihaz sayısının da binlerce olduğunu var sayabiliriz. Bu binlerce cihaz içinden şikayet öznesi yapılan cihaz sayısını oranlarsak pek yüksek gibi gelmiyor. Çünkü Xiaomi kullanıcısı bilinçlidir. Fiyat-performans dengesini ayarlar, hakkınızı savunur, teknolojiden anlar. Yani servis sorunu yaşayan her Xiaomi kullanıcısının buraya mesaj yazdığını var saymak bence oldukça mantıklı.
Bence önemli olan bu sorunların, hataların hızlı ve sağlıklı bir şekilde çözülebilmesi. Diğer markalar için bir şey söyleyemeyeceğim ama kendileri Xiaomi kullanıcısı arkadaşlarımızın hemen her sorununu mutlaka çözüyorlar. Mağdur olan Xiaomi kullanıcısı bırakmıyorlar. Bence önemli olan sizin de söylediğiniz yazılan şikayet mesajlarının sayısı değil kaç tanesinin çözüldü başlığına sahip olmadığı olması.
Bu vesileyle forumumuzla ve kullanıcılarımızla ilgilenen, her sıkıntılarını gidermek için çabalayan Delta Servis 1 ve Delta Servis 2 'ye bir defa daha teşekkür etmek istiyorum.
Takı forumda konu açılıp şahsınız destek verip çözüme ulaşıncaya kadar.
Onarilmasi için Servise giden telefonların farklı arizalarla ile dönmesi o servis çalışanlarının bilgisini ve tecrübesini gösterir
Dediğiniz gibi Xiaomi kullanıcısı bilinçlidir fiyat performans dengesini korumaya çalışır, teknolojiden anlar Türkiye'de xoami ve teknoloji konusunda en donanımlı en tecrübeli insanların bulunduğu forum Miuiturkiye diyebilirim ama bukadar tecrübeli arkadaşların bulunduğu bir forumda Delta Servis 1 ve Delta Servis 2 çalışanlarının da bı okadar bilinçli ve tecrübeli olması gerekmez mi ?
Redmi Note 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Son düzenleme: