- Adım
- fatih
- Cihazım
- Xiaomi Mi9 t
- Meslek
- Muhasebe
- Konular
- 37
ne kadar şarkı denediysem bu hatayı veriyor hocam. flac geçtim 320 kbps bile yok hep 128 indirebiliyorum.Değerli MIUI Türkiye kullanıcıları öncelikle sizlere FLAC müzik formatı ne anlama geliyor bunu açıklayayım:Burada chnekn hocama teşekkürlerimi sunuyorum oda farklı bir yöntem belirtmiş ;
WAV formatı müziğin ham halidir. Satın aldığınız müzik cdlerindeki müzikler WAV formatındadır ve yaklaşık 70 MB yer kaplarlar. Bunların kayıpsız bir şekilde sıkıştırılması sonucu FLAC formatı ortaya çıkar. Bunu converter ile yapamazsınız. FLAC formatındaki bir müzik aşağı yukarı 800-1100 KBS kalitesindeyken Spotify Premium‘daki en kaliteli müzik 320 KBS kalitesindedir. Youtube'taki en kaliteli müzik 256 KBS (Youtubede de kaliteli audio bulmak zordur) kalitesindedir. FLAC müzikle bir tutamazsınız. Kaliteli bir kulaklık ile tüm sesleri bassları duyabilirsiniz. FLAC dinlemek keyiftir.Viper4 ve Dolby ile ince ayar yaparsanız daha keyifli olacaktır.
Programımızın adı DeezLoader Remix yapımcıların telegram grupları da var DeezLoader Remix yazarak telegram gruplarından güncellemeleri kontrol edebilirsiniz.
Gelelim programın kullanımına basit bir biçimde göstereceğim.
Öncelikle programın sağ üst kenarından ayarlara giriniz ben dilini değiştirdim programımızın ayarlardan TR olarak ayarlayabilirsiniz (mobil içinde aynısı geçerli).
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Ardından ayarlar kısmında birazcık aşağıya indiğimiz zaman müziğin kalitesini gösteren bar var buradan FLAC formatını seçiyoruz yani 1411 kbps.
Kaydet diyerek çıkış yapıyoruz ardından arayüz kısmından search bölümünden sanatçının adını yazarak üyeliksiz ücretsiz bir biçimde flac indirebilirsiniz güle güle kullanınız.
Buda deneme amacı ile indirdiğim bir parça;
x32 Bit Portable;Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
x64 Bit Portable;Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Not:FLAC ve 320 kbps müzik farkını ayırt etmek zordur unutmayınız.Sağlam bir ses sistemi, aynı zamanda kulaklık ile ayırt edebilirsiniz.
İndirme hatası alanlar için @slm.ycl02 hocam çözüm önerisi önermiş ;
![]()
Ücretsiz bir hesap açarak, programın ayarlar kısmından hesabınızı girerek, indirme hatası çözümüne kavuşabilirsiniz mobilde ise token girişi ile hesabınıza girerek çözebilirsiniz.
@gencresital hocamızın flaclerin orijinalliğine dair kanıtını buraya bırakıyorum. Kendisine teşekkürlerimi sunuyorum.
29 Nisan 2020 Tarihi itibaren günceldir herhangi bir zararlı yazılım, virüs yoktur keyifli dinlemeler.