Çözüldü CustoMIUIzer "Telefonunuz Tamamen Yeniden Başlayıncaya Kadar Bekleyin" Hatası.

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Xiaomi.eu Beta 20.3.26 (MIUI 11)
Telefon Modeli
Redmi Note 8 4/64
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba değerli hocalarımız,

Birkaç gündür Magisk Modüller hakkında neler yapabileceğimi araştırır iken Magisk'te Edxposed modüllerinin nelere yaradığını okurken CustoMIUIzer programında çeşitli telefon özelleştirme seçenekleri olduğunu okudum ve telefonuma ilk önce Riru Core sonrasında ise EdXposed Sandhook ve Manager APK kurdum (Direkt yüklemede sorun yaşattığı için github üzerinden güncel varyasyonları indirdim.)

Telefonuma EdXposed modülünü kurup CustoMIUIzer ile ayarları denemeye başladım. Anında uygulama yapmadığı için birkaç kez kapatıp açma ile varolan ayarlarimin uygulanmış olduğunu gördüm.

İlk 2 rebootta "cihazımı bul beklenmedik şekilde sonlandı" hatası aldım.

3. Reboot öncesi ekran/ekran kilidi bildirimlerini değiştirdikten sonra tekrar reboot ettiğimde "Uygulamaların acilmasi için telefonunuzun tamamen yeniden başlamasını bekleyin" hatası geldi, uygulamaları açamadığım gibi eu betada asla karşıma çıkmayan "ayarlar/hesap makinesi vb. Durduruldu" hatasını almaya başladım.

CustoMIUIzer içerisinde mi bir hata yaptım yoksa kullandığım EdXposed modülünden mi kaynaklandı anlam veremedim. Mecburi olarak format data yapmak zorunda kaldım temkinli olduğum için hepsini clouda yedekledim.

Kullanıcıları/işin ehli olan hocalarımız fikirlerini sunarlar ise sevinirim. Ogrenmeden bırakmak yerine çözümünü bulup başka bir şey öğrenmiş olmayi tercih ederim. Belki bu başlık sayesinde başka sorunları da çözebiliriz. :))

Edit: modül adını Edxposed olarak düzenledim, yanlış yazmışım :)
Edit2 (Çözüldü): Edxposed sürümünü değiştirdim. SandHook'tan Yahfa'ya geçtim. Sorun yok. Birazdan eu-miroom betalar arası rom geçişi yapacağım. İlk sandhook kurar sorunlarını saptar, sonrasında tekrar yahfaya geçerim. :)

Son düzenleme:

Buse S. Ada

Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157
Kesinlikle hocam, yahfa ile deneme yapar konuyu mevcut şartlar dahilinde tekrar editlerim. Yardımınız için teşekkür ederim
Denemeden öğrenilmiyor bende çok çektim bunlardan. Her daim bir yedekleme olması iyi oluyor

Oyla:

OGSKY

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Lavender & 9S
Konular
8
Miroom a geçms sebebimdir bu hata, sadece onda çıkmıyor. Bir de stok rom da (11.0.3)

MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Buse S. Ada

Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157
Miroom da kullandım ama denememiştim. :)
Miroom a geçms sebebimdir bu hata, sadece onda çıkmıyor. Bir de stok rom da (11.0.3)

MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

mfk925

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
22
İyi Bayramlar, bence bu yaptıklarınızın hiçbirine gerek yok custom rom atmanız yeterli ki atmışsınız, hepimiz birazda tlf.bozmak için uğraşıyoruz
kesinlikle telefonu bozmadan rahat edemiyoruz hocam

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

ZENGİN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mi 13
Meslek
Eğitim Yöneticisi
Konular
9
Buse Hocam xposed mi kurdunuz edxposed mi? Xposed modulu xiaomi telefonlarda sorun çıkarıyor diye biliyorum.

Oyla:

Buse S. Ada

Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157
Oyla:

Nostradamus

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Zirkon
Konular
1
Merhaba değerli hocalarımız,

Birkaç gündür Magisk Modüller hakkında neler yapabileceğimi araştırır iken Magisk'te Xposed modüllerinin nelere yaradığını okurken CustoMIUIzer programında çeşitli telefon özelleştirme seçenekleri olduğunu okudum ve telefonuma ilk önce Riru Core sonrasında ise Xposed Sandhook ve Manager APK kurdum (Direkt yüklemede sorun yaşattığı için github üzerinden güncel varyasyonları indirdim.)

Telefonuma Xposed modülünü kurup CustoMIUIzer ile ayarları denemeye başladım. Anında uygulama yapmadığı için birkaç kez kapatıp açma ile varolan ayarlarimin uygulanmış olduğunu gördüm.

İlk 2 rebootta "cihazımı bul beklenmedik şekilde sonlandı" hatası aldım.

3. Reboot öncesi ekran/ekran kilidi bildirimlerini değiştirdikten sonra tekrar reboot ettiğimde "Uygulamaların acilmasi için telefonunuzun tamamen yeniden başlamasını bekleyin" hatası geldi, uygulamaları açamadığım gibi eu betada asla karşıma çıkmayan "ayarlar/hesap makinesi vb. Durduruldu" hatasını almaya başladım.

CustoMIUIzer içerisinde mi bir hata yaptım yoksa kullandığım Xposed modülünden mi kaynaklandı anlam veremedim. Mecburi olarak format data yapmak zorunda kaldım temkinli olduğum için hepsini clouda yedekledim.

Kullanıcıları/işin ehli olan hocalarımız fikirlerini sunarlar ise sevinirim. Ogrenmeden bırakmak yerine çözümünü bulup başka bir şey öğrenmiş olmayi tercih ederim. Belki bu başlık sayesinde başka sorunları da çözebiliriz. :))
Hocam ben bunları eski telefon Sony Xperia z2 telefonumda çok yaşadım
Telefonum ile ilgili her modu ve romu görünce
Dayanamayıp deniyordum
neredeyse telefonum hergün bootlop oluyor açılmıyor recorwerye düşüyordu
Kısacası Xposed yüzünden çok çektim

Oyla:

Buse S. Ada

Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157
Bende de çok feci kasma yaptı ve sürekli uygulamalar beklenmedik şekilde sonlanıyordu hocam.. Gıcık oldum, inadına deneyeceğim :)
Hocam ben bunları eski telefon Sony Xperia z2 telefonumda çok yaşadım
Telefonum ile ilgili her modu ve romu görünce
Dayanamayıp deniyordum
neredeyse telefonum hergün bootlop oluyor açılmıyor recorwerye düşüyordu
Kısacası Xposed yüzünden çok çektim

Oyla:

ZENGİN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mi 13
Meslek
Eğitim Yöneticisi
Konular
9
Değerli Ahmet hocam, kurmadan önce kendisini okumuş idim :)
Kusura bakmayın hemen düzeltiyorum Mustafa hocam, uyku mahmurluğu. Edxposed :)
Aslında sorun çıkmaması lazım. Ben de denemiştim miroom 11.0.8 de sorun yoktu. Sadece magiskte SafetyNet geçmiyordu. 5,6 gün önce kaldırdım. Çok ta Extra bir şey yok. Miui de zaten çoğu var Ufak tefek özellikler farklı.

Oyla:
Üst Alt